Şimdi Ara

Şık ve İnce..--NOKİA 2630 İNCELEME # BaRo55 Pictures------- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
22.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sorum var, bir üstte, fikrin varsa makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 23 Ocak 2008; 21:39:20 >
  • Bildiğim kadarıyla o özellik Symbian işletim sistemine sahip telefonlarda mevcut. Pek ekran koruyucu kullanan birisi değilim çünkü tel ışıkları söndüğünde ekranı görmek nerdeyse imkansız o yüzden ekran koruyucunun da bir anlamı kalmıyor. W810 da kullandığım bir kaç tane saatli flash dosyası vardı 2630 a gönderdim ama çalıştırmadı. 2630 ".swf" uzantılı dosyaları desteklemediği için şimdilik bu isteğin mümkün değil gibi görünüyor. Eğer bir yolunu bulabilirsem burada paylaşırım.
  • Teşekkürler.
  • ben aldım sız almayın arkadaslar :) ben ettım sız etmeyın der gıbı oldu bu :D menusu acaıp yavas ben cok mesajlasan bırıyım... sadece konusmak ıcın tamma sık guzel ama mesajlasmaya gelınce orda durun.... mesjı yazıyorum gonderıyorum ardından mesaj gelıyor acmak ıcın en az 5 sanıye beklıyo.. bu kadar olmaz.. ben bunu ıkıncı hat olarak almıstım..ılk fırsatta satıpp baska bır telefon alıcam..
  • İnceleme İçin Teşekkürler
  • bırsey sorucam arkadaslar 2630 da radyo yu acmaya calısdıgımda ızın yok dıye msj verıyor nendedır acaba
  • Su anda 150 YTL ye sıfır ve kampanyasız olarak satılıyor.benım sormak ıstedıgım birkaç soru var:

1 cisi Cok mu yavas ??menu gecıslerı mesajı acmak ıcın vs ?

2 cisi pc ıle baglantısı bluetooth dısında var mı ?

a.Bende bluetooth cıhazı olmadıgı ıcın ekstra almam gerekıcek sanırım ?
    b.eger bt dısında baglantı seklı varsa bu telefonla gelıyor mu gelmıyorsa da ne kadara alırız ?

3.zıl sesı olarak atanan mp3 sesı nasıl cıkıyor?dısardeyken tıtresım+zıl sesı duyulma oranı nedır samsunglar gıbı kısık mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: raikkonen21

ben aldım sız almayın arkadaslar :) ben ettım sız etmeyın der gıbı oldu bu :D menusu acaıp yavas ben cok mesajlasan bırıyım... sadece konusmak ıcın tamma sık guzel ama mesajlasmaya gelınce orda durun.... mesjı yazıyorum gonderıyorum ardından mesaj gelıyor acmak ıcın en az 5 sanıye beklıyo.. bu kadar olmaz.. ben bunu ıkıncı hat olarak almıstım..ılk fırsatta satıpp baska bır telefon alıcam..

• bu turkcell in kampanya ile verdiği telefonlardan değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaabi

Su anda 150 YTL ye sıfır ve kampanyasız olarak satılıyor.benım sormak ıstedıgım birkaç soru var:

b.eger bt dısında baglantı seklı varsa bu telefonla gelıyor mu gelmıyorsa da ne kadara alırız ?

3.zıl sesı olarak atanan mp3 sesı nasıl cıkıyor?dısardeyken tıtresım+zıl sesı duyulma oranı nedır samsunglar gıbı kısık mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: raikkonen21

ben aldım sız almayın arkadaslar :) ben ettım sız etmeyın der gıbı oldu bu :D menusu acaıp yavas ben cok mesajlasan bırıyım... sadece konusmak ıcın tamma sık guzel ama mesajlasmaya gelınce orda durun.... mesjı yazıyorum gonderıyorum ardından mesaj gelıyor acmak ıcın en az 5 sanıye beklıyo.. bu kadar olmaz.. ben bunu ıkıncı hat olarak almıstım..ılk fırsatta satıpp baska bır telefon alıcam..

evet bende bu soruları sorcaktım.....????????

usb girişi varmı ? çokmu yavaş? ses kalitesinden çok yüksekliği nasıl ?

• 2630 almış olup da satmayı düşünen varsa bana PMden ulaşabilir mi?
  • 2630 a göe yan sanayi kapak bulabilmek mümkün mü?
    bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?
  • 2630 kullanan arkadaslar sorular hakkında cevap verebılır mı acaba ?Tesekkurler..
  • arkadaslar ben 2630 kullanıyorum,2 hafta önce falan almıstım telefonu gayet rahat kullanımı ayrıca yavas da değil gayet rahat şekilde dolasabiliosunuz menüde..
  • Efe peki bırsey sorabılır mıyım ?

Su anda 150 YTL ye sıfır ve kampanyasız olarak satılıyor.benım sormak ıstedıgım birkaç soru var:

quote:

Orjinalden alıntı: Efe_

arkadaslar ben 2630 kullanıyorum,2 hafta önce falan almıstım telefonu gayet rahat kullanımı ayrıca yavas da değil gayet rahat şekilde dolasabiliosunuz menüde..
  • hocam kesinlikle çok yavaş değil. hızı gayet yeterli.
    tabi sen çok profosyonelsen ve çok aşırı hızlı istiyorsan 6 tane kısayol atayabileceğin tuş var.
    pc ile bağlantısı bluetooth dışında yok. zaten resim video ve zil sesi için ayrılan hafıza kısıtlı olduğundan bluetooth ile aktarım çok zor olmuyor.(ekstra bi bluetooth cihazı alman gerekicek herevde bir adet bulunmalı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagan88 -- 2 Mart 2008; 19:38:28 >
  • bt dısında bağlantı kuramıyorsun yanı data kablosu vs takılamıyor alete,hızı dediğim gibi gayet iyi mp3 çalabiliyor her ne kadar benim telefonda 1 tane olsa da :) radyosu gayet güzel sesler kaliteli ayrıca çok ince ve hafif şık bi dizaynı war.
  • 6300dan ince, kısa ve daha hafif
  • slm arkadaşlar bende ikinci hat için almayı düşünüyorum.ama bir kaç sorum var.birincisi şarz durumu nasıl? birde titreşimi nasıl.kardeşimde samsung e250 var cepte titredimi hissedilmiyor.
  • yaklaşık 1 hafta oldu alalı.

kontör bolluğu olduğundan dolayı uzun görüşmelere ve telefonu tanımak için kurcalamama rağmen 2gün gidiyor. zamanla bu süra uzuyacaktır diye tahmin ediyorum.
  • ya arkadaşlar bütün yorumlar için teşekkürler ama bir arkadaşta gördüm bu tlfnu baskonuş özelliği menüde var ama kullanılıyormu onu bilmiyorum kullananınız bileniniz ya da duyanınız varmı bu konuda da bir yardımcı olabilirmisiniz. bu arada nokia2630 biliyorsunuz kampanya var türksel 1000 kontör ile 179 ytl ben kahramanmaraştayım burada bazı telefoncular uyanıklık yapıyorlar 100 kontörü 44 ytl sayıp kendileri alıyorlar telefonu 135 ytlye satıyorlar. bu 1000 knt bir ay kullanım sınırlı sizce alan mı karlı almayan mı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.