Şimdi Ara

Şık ve İnce..--NOKİA 2630 İNCELEME # BaRo55 Pictures------- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
22.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fazla özelliği yok, kamerası var ama hafızası az. Ben telefonu konuşmak için kullanırım diyenler için ideal :)
  • Baro55 Tebrikler güzel incelem seni pistlerde de görmek isteriz..
    Hayırlısı ile yarın sınavda açıklanıyo hadi iysin gene paso Dhtaydın ama bakalım yarın
  • bir zamanlar benimde vardı yani düne kadar ama dün camını kırdım telef oldu, şimdi yeni telefon alacam...

Şık ve İnce..--NOKİA 2630 İNCELEME # BaRo55 Pictures-------

ama hala arıyor o yeter...
  • iyi güzel de 6230 çok eski ve biraz kaba be
  • telefonun görüntsüü ehhhh yani
    mp3 destegide yokmuş.
    inceleme için saol
  • telefon mp3 çalıyo sadece hafıza kartı girşi yok
  • bende yeni 2630 aldım çok hoşuma gitti bu telefon. Yalnız menüyü tablo görünümü yapamıyorum nasıl yapabilirim arkadaşlar?
  • ne kadar mesaj saklanabiliyor giden gelen toplam=?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

ne kadar mesaj saklanabiliyor giden gelen toplam=?

11 mb hafızanın tamamını mesaj için kullanırsan 10000in üzerinde saklarsın
  • hürriyet fırsatta fiyatın daha da düşmesi için kaç kişi daha sipariş etmeli?
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen1907

hürriyet fırsatta fiyatın daha da düşmesi için kaç kişi daha sipariş etmeli?

50 ve üzeri katlımcı sayısı için fiyat 99tl,yani 50 kişiye ulaşınca fiyat 99 oluyor,ondan sonra 1000 kişi de alsa fiyat sabit 99tl. oluyor.Piyasada 138'den aşağı göremedim,o yüzden fiyat iyi bence.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-2630-fiyati,010780.html
  • çok sevdiğim telefonumdu bir zamanlar fakat şuan nefret ediyorum telefonumdan okadar soğudum ki içimden yaptırmak bile gelmiyo. ve bugüne kadar nokia dan başka telefon alınmaz diyordum fakat artık bu fikrim değişti bu telefon sayesinde.. telefonun ekranı 2 kere durduk yere kırıldı bi telefon bu kadar dandik yapılamaz..ilk kırılması metrobüste dar bi yere oturmamla olmuştu aynı cebimde e 250 ve 2630 vardı e250 sapasağlam dururken 2630 un ekranı yoktu.neyse dedim demek çok sıkışmış kırıldı yaptırıyım dedim 50 tl civarı para verdim.. neyse bundan bi 5 6 ay sonra ekranı gene kırıldı telefonum üstelik bu sefer elimdeyken bi baktığımda ekran yoktu gerçekten dayanıklılık açısından çok zayıf bi telefon..bugüne kadar sayısız telefon kullandım hiç birinde bu kadar sorun yaşamadım alacaklara tavsiye etmiyorum bunun yerine e250 yi tercih edin herşeyiyle çok daha üstün..
  • 1,5 yıldır kullanıyorum şikayetçi olduğum ve beni hayal kırıklığına uğratan yönü çok yavaş bir telefon olması, öyle böyle değil gerçekten çok yavaş. Bunun dışında çok hafif küçük ve oldukça dayanıklı bir telefon gerçekten çok kötü kullandım,defalarca düşürdüm, toplam 350 saat konuştum bu telle 8900 tane de mesaj gönderdim hala sorunsuz çalışyo telefon.şimdi bu telefona hafıza kartı ekleseler ve hızlandırsalar hiç düşünmeden tekrar alınır.Ama yavaş olması gerçekten tam bir hayal kırıklığıydı çok yaş çook.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 14 Haziran 2009; 13:18:10 >
  • 2630 ıcın orjınal ve cesıtlı kapaklar ıstanbulda en avantajlı nerede bulunur?
  • Benim canım telefonum 2007'den bu yana 16000 küsur mesaj gönderdim seni kullanarak 500 saate yakında arama yaptım bana mısın demedin, yeni aldığım dokunmatik telefon senin yerini doldurmuyo keşke seni revizyona sokum daha fazla hafıza, biraza daha hızlı işlemci ve aynı ağırlığınla tekrar satışa koysalar, gözüm kapalı alırım, kullandığım en hafif ve en sağlam telefonsun.
  • Ya arkadaş bu telefonun sesi niye arada gelip gider. Donanımsal mı yazılımsal mı anlamadım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

çok sağol baya bir uğraştım..

konu hoort ama niye bayağı uğraştınki telefonun özellikleri içerisindeki yokları yazmasaydın ..var olanlarda da zaten hiç bişi yoktu.. :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.