Arkadaşlar bir sorunum var telefonla ilgili telefon çok ince.. Başıma açtığı sorun ise: -her zamanki gibi okuldaydım.telefona otobüste bir baktım.telefon kapanmış ve ekranında yaprak gibi bişey var ortadan da çatlamış gibi gözüküyor. bişey anlamadım çünkü dışında hiçbir çizik yok.Aldığım yere götürdüm iç camı çatlamış dedi.ama dışında hiçbirşey yok yani.35 ytlye sorunu kapattık ama ben hala aynı şey olucak diye endişeliyim.telefoncu biyere vurmuşsun dedi ama hala nereye vurduğumu bile bilmiyorum. okulda masa tenisi oynuyorum vurmuş olsam masaya böle bir hasar verir mi?
Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar bir sorunum var telefonla ilgili telefon çok ince.. Başıma açtığı sorun ise: -her zamanki gibi okuldaydım.telefona otobüste bir baktım.telefon kapanmış ve ekranında yaprak gibi bişey var ortadan da çatlamış gibi gözüküyor. bişey anlamadım çünkü dışında hiçbir çizik yok.Aldığım yere götürdüm iç camı çatlamış dedi.ama dışında hiçbirşey yok yani.35 ytlye sorunu kapattık ama ben hala aynı şey olucak diye endişeliyim.telefoncu biyere vurmuşsun dedi ama hala nereye vurduğumu bile bilmiyorum. okulda masa tenisi oynuyorum vurmuş olsam masaya böle bir hasar verir mi?
Ne yapmalıyım?
Ne yapmalıyım?
quote:
Orjinalden alıntı: a.xos
bu telefonu alcagıma e250 alırım fiyatlarıda aynı zaten
al e250 de gör gününü, gelmiş geçmiş en berbat telefon bana göre e-250, sesi çıkmıyor,çekmiyor,rehberde isimler ve no lar birbirine karışıyor,ekranı berbat vs vs...
beni delirtti kısaca bende gittim 2630 aldım, hiç olmazsa çekiyor...
aslında bende e 250 kullanıyordum sattım.2 kez kızak yüzünden servise gitti.1 kez tuşlar basmadıgı için servise gitti.tuşlar basmadıgı servise gidip geldiginde bu seferde titreşimi çalışmıyordu.aynı gün tekrar titreşim için gitti.böle gidip geldi tel :)
Telefonu bende kullanıyorum ama çatlama falan olmadı yani telefon sağlam öyle hemen ufak bi kazayla zedelenmio,çarpmısındır biyerlere kesin
bi sorum olacak bu telefonu kullanıp notebooku bluetooth üzerinden nete bağlayabilen oldumu?yada öyle bi özelliği warmı?
bir sorum var telefon resim çekerken zamanlama özelliği var mı örneğin çekim tuşuna bastıktan 30 saniye yada bir dk sonra resim çekebiliyormu çekiyorsa bu nasıl ayarlanıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: kara_eylül
bir sorum var telefon resim çekerken zamanlama özelliği var mı örneğin çekim tuşuna bastıktan 30 saniye yada bir dk sonra resim çekebiliyormu çekiyorsa bu nasıl ayarlanıyor.
zamanlama özelliği var ama 10 sn
nerden açıldığı ise:kamerayı açtıktan sonra sol üst tuşa bas,zamanlama açık tuşunu bas sonra okey tıkla 10 sn başlıyo
Ucuz ve şık bi telefon wala 1 ayı aşkın süredir kullşanıyorum gayet rahat kullanımı ve msj yazma falan..almayı düşünen wrasa kaçırmasın derim,gerçi hala kampanya war mı bilmıorum ama..
+1 güzel şık bir telefon kullanıyorum 6300 kılıflada cup diye oturdu çok şık mp3 çalıyor radyoda var kamerasıda çok iyi hafızada olmayı versin fazla 3 tane mp3 yeter sevdiğim.
ben dü nakit 145 ytl ye aldım. kampanyalı... yavaş biraz. o kadar..
Bu arada kampanyasız nette 120 YTL ye gordum satıs fıyatı olarak.
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat zorlu
ben dü nakit 145 ytl ye aldım. kampanyalı... yavaş biraz. o kadar..
bu adanada büyüksaat civarında bi dükkan...
Fazla düşmez bu telefonun 1. eli.
quote:
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin
quote:
Orjinalden alıntı: a.xos
bu telefonu alcagıma e250 alırım fiyatlarıda aynı zaten
al e250 de gör gününü, gelmiş geçmiş en berbat telefon bana göre e-250, sesi çıkmıyor,çekmiyor,rehberde isimler ve no lar birbirine karışıyor,ekranı berbat vs vs...
beni delirtti kısaca bende gittim 2630 aldım, hiç olmazsa çekiyor...
Benim o da çekmiyo.
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
Genel Özellikleri Boyutlar 105 x 45 x 9.9 mm Ağırlık 66 gr Şebeke 900 / 1800 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? var Sesli Arama Yok Ortam Sesleri Kayıt ? var Kronometre var Bas Konuş ? Yok Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Bekleme Süresi ? maks. 310 saat Konuşma Süresi ? maks. 6 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 700 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth ? Var Wi-Fi. ? Yok Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Yok GPRS ? Class 10 GPRS ? Var GPS ? Yok EDGE ? Var 3G ? Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Yok Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü VGA 640x480 pixel Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Yok Eğlence MP3 Çalma Yok Radyo Var MMS Var Melodi Programlama Yok Oyun var Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 11 mb Telefon Rehberi Hafızası 1000 adet Arttırılabilir Hafıza ? Yok Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 128 x 160 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 64K Renk
resimler.....
ARTILARI...
+Hafif ve ince tasarımı var.. +Renkleri çok parlak.. +Kamerası gayet güzel.. +Mp3 müzikleri güzel çalıyor.. +kulaklıkdan iyi ses geliyor..
ESKİLERİ..
-Bellek kartı yok.. -Hafızası az.. -Menüsü yavaş biraz..
var olan özellikler eklenmştir... arkadasımz sanırım menude bulamamıs ısterse yardımcı olabılırım
türkcell abone merkezlerinde fiyatı 149 ytl.
bu telefonun konuşma sesi çok çok çok az. nasil ayarlanablir acaba.