İş bulamayıp bulsada kazandığı paradan memnun olmayıp devamlı araştıran deneyen para kazanmanın yollarını arayan kimler var? Biz şikayetlendiğimizde kimse bizim problemlerimizi halletmeyecek arkadaşlar zaman su gibi akıp gidiyor bizim bişeyler yapmamız gerekiyor ki genel kitleden sıyrılabilelim. Son 3-4 senedir manyak gibi para nasıl kazanılır döviz nasıl kazanılır nasıl daha refah yaşarım beni ayda kaç bin lira mutlu eder üzerine düşündüm araştırdım uğraştım sonunda 3 tane güzel iş fikri ile karşılaştım çok şükür ve şuan hayatımı kurtarmanın eşiğindeyim. Hatta belkide kurtardım bile denebilir. Bu süre içersinde araştırma yaparken girişimcilerin toplandığı platformlara katılayım belki bir iş fikri koparırım diye düşündüm abi koca milletin gençlerinin yaptığı tek şey ya aileden destek almak yada aşırı boş işler peşinde koşmak. Sen iki kişiye itele o iki kişide öbür iki kişiye itelesin bundan para kazanmayı ve hayatının değişeceğini ümit et. Daha ötesine gidebileni pek görmedim. Üstelik fikir alışverişi yapılabilecek veya benim x bir fikrim var projem şu para kazanmayı düşündüğüm fikir şu bu projenin sizce nerelerde eksiği var ne gibi artılar katabilirim diye danışabileceğiniz platformlarda yok. Mesela donanımhaberde bu tarz bir konu aç beyni küçük arkadaşlar hemen gelip okumadan bimden su al sat yazıp çıkıyolar mantıklı tek bir cevap göremiyosunuz. Hatta az önce arkadaşın biri ailemle geçinemiyorum diye konu açmış ve ailesinin kendisine psikolojik şiddet uyguladığından kavga ettiklerinden felan bahsetmiş. Bu bizim minik beyinlerimiz geçinemiyorum kısmını almışlar zart konuya atlayıp bimden su al sat yazıp çıkmışlar. Yahu adam ailesindeki kavgalardan dert yanarak geçinemiyorum kelimesini kullanmış konu para değil. Veya koniks var mesela :D Çıkarabildiğimiz en muazzam girişimcilik forumlarından biri :D Konu açıyosunuz mahalleme bakkal açsam para kazanır mıyım diye hemen cevap geliyor düşünürseniz incik boncuk satıyorum size toptan boncuk vereyim diye :D Bir adım öteside tokatçılar :D Müthiş bir fikrim var yatırım yapmak istermisiniz diye yaklaşıyolar ve günün sonunda siz gene aradığınızı bulamıyosunuz. Aramızda şikayetlenmenin bir tık ötesine geçip birşeyler denemiş kimler var ? Bir telegram yada watsapp grubu kuralım. Fikir alışverişinde bulunalım yardımlaşalım. |
Bildirim