Şimdi Ara

şikayetvar.com saçmalığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sikayetvar.com üzerinde çalıştığım firma hakkında bir şikayet gördüm ve yöneticilerime konuyu ilettim firma yeni kurulduğu için sitede hesabımız yok ama şu an çalışmalar başladı ve ücretli olduğunu öğrendim. ( biraz araştırdım 800 tl olması lazım ). Şimdi şöyle bir durum var müşteri firma hakkında bir şikayet yazdığında yasal olarak firmaya aynı platform üzerinde cevap hakkı doğmaz mı ve site bu yasal hakkı nasıl ücretli hale getirebilir. Örnek vermem gerekirse rakip bir firma benim hakkımda hiçbir kanıt göstermeden sahte bir hesap ile atıp tutsa ben para ödemediğim için cevap veremeyecek miyim ? Yasal olarak benim cevap ve ithamı üstümden kaldırma hakkım yok mu?

• Herşey para sen de şikayetvar com u şikayet et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sizler kendi açınızdan olaya bakıyorsunuz belki sizde haklısınız ama şöyle birşeyde var misal ben elektronik işiyle uğraşıyorum yani sürekli internet üzerinden birşeyler alıp satıyorum bugüne kadar bir çok sorunumu şikayetvar.com sayesinde çözdüm isim vermeyelim ama XXXX firmasından fotoğraf makinesi aldım bir sorun çıktı ve halletmediler şikayetvar.com sayesinde bunun gibi birçok sorunumu çözdüm halletim.
    sizler olaya kendi açınızdan bakmıssınız eyvallah ama tüketici açısından hatrı sayılır bir öneme sahip şikayetvar.com.
  • Bu şikayet var a yazan müşterileri anlamıyorum okadar gereksiz saçma bekletiler içerisine girip saçma sapan yorumlar atıyolarki anlatamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: withyou..

Bu şikayet var a yazan müşterileri anlamıyorum okadar gereksiz saçma bekletiler içerisine girip saçma sapan yorumlar atıyolarki anlatamam.

turknete internet icin başvurmuştum. 2 haftayı geçmişti neredeyse 3 hafta olacaktı internet bağlamamışlardı ne zaman arasam oyaliyorlardi. Sikayet var a yazdim 2 gun sonra bağladılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com.tr Rezaleti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.