Şimdi Ara

şike,,telegolde star...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• cafer aydın ( vestel manisa spor ) itiraf ediyor ersun yanal hakkında konuşuyor... valla ersun istifa eder artık ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 21 Şubat 2005, 0:20:38 >
  • .....::::: şike ne ya...Yenir mi..
  • 2000/2001 ankaragücünde iken ersun teşfik pirimi alıp takıma dagıtmış ...
  • ersunun zaten çoktan istifa etmesi lazım. adam yapıştı o koltuğa bırakmıyor ne var o koltukta merak ediyorum

şuan yayında cafer aydın (vestel manisaspor) açıklama yapıyor.
  • ersun ne hafif adam... cafer aydın öldürecektim diyor ...
  • Arkadaşlar futbolla ilgileniyorsanız kesin izleyin....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şike değil, teşvik pirimi. İkisi çok farklı şeyler.
  • şike de var sakatım de oynama maçta demiş....
  • teşvik normal abi cıksın yendisn karsı takım bunu yapmayan yok ama şike
  • bıcakcı teşfik primi şikedir diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 21 Şubat 2005, 0:40:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

şike değil, teşvik pirimi. İkisi çok farklı şeyler.

fedarasyon başkanı teşvik primini şike olarak kabul ettiğini söylemiştir. şikenin masumcası.
    teşvik bana da pek normal geliyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythief

ersunun zaten çoktan istifa etmesi lazım. adam yapıştı o koltuğa bırakmıyor ne var o koltukta merak ediyorum

şuan yayında cafer aydın (vestel manisaspor) açıklama yapıyor.

bu konular hakkında ciddi bir bilgi sahibiyim ve şunu açıkça ve rahatça söyleyebilirim gençlerbirliğinden yıllık aldığı ücretten daha fazlasını milli takımda ayda alıyor bir insan para için ülkeyi hiçe sayıyorsa onan ne denir varın siz söyleyin ayrica adam ağzından şöyle bir şey kaçırdı arnavutluk maçında yenilmek önemli değil önemli olan ilerisi yani adamin kovulmadan gideceği yok
  • primi ersu yanal dagıtmış 450.000$ kimden almış galatasarayı yendikten sonra dedi
  • Federasyon başkanı öyle diyorsa sadece gülerim kendisine. O zaman futbolcuların görevlerini yapıp her maçta ellerinden geldiği kadar oynamalarını sağlasın ki kimse teşvik primine tenezül etmesin.

Ben teşvik primini şuan için çok doğru bulmuyorum çünkü teşvik alan oyuncular doping yapabilir. Doping olayı komple engellenirse o zaman teşvik olayına hiçbir şey demem. Parayı ha kendi takımından almışsın ha başka takımdan. Benim görüşüme göre hiçbir fark yok. Sadece doping engellensin yeter.
  • bu parayı kim verebilir sizce 450.000/500.000$ ve herkes almış klüpte gs yen parayı al ....
  • @ kontendoo

ciddi bilgiye sahip olmayada gerek yok zaten. adamın para için durduğu belli. bu kadar da olmazki. Hakan olayları yüzünden adam dünyanın eleştrisini aldı. hele geçen hafta pazartesi hakanla yapacağı basın toplantısı olayı tam bir rezalet komedi idi. Neymiş Turgay Şenerin röportajını yalanyacaklarmış. Hakan zaten gitmem demiş. Benim o röportajla ne alakam var, yalan yazılmışsa gitsin Ersun açıklasın bunu. ben ne yapacam orada demiş. Şansa bakki Hakanın dedesi öldü toplantı hesapta onun için iptal edildi. Aslında Hakan'ın dedesi ölmeseydi de Hakan gitmeyecekti. Eğer öyle bir durum olsaydı Ersun tam rezil olacaktı.

Birde Ersun Yanal'ın şimdi teşvik primi aldığı açıklaması. Birde geçenlerde eski fedarasyon başkanı Haluk Ulusoy Ersun için bizim 6. t.direktör tercihimizdi dedi ya.. Resmen ersun hoca bizim 6. tercihimizdi. Önce Fatih Terime gitmişler ama içerden çok baskı gelmiş Fatih gelmesin diye. Baskıları kıramamış Haluk Ulusoy yabancı teknik direktörlerlede olmayınca 6. tercih olarak ersun göreve getirilmiş. Ben şok oldum duyunca.

İnsanda gurur olsa sadece bu açıklama bile istifa etmeye yeterdi.

• parayı veren kim? ( levent dogan ankaragücü yöneticisi aldılar diyo)
  • quote:

@ kontendoo

ciddi bilgiye sahip olmayada gerek yok zaten. adamın para için durduğu belli. bu kadar da olmazki. Hakan olayları yüzünden adam dünyanın eleştrisini aldı. hele geçen hafta pazartesi hakanla yapacağı basın toplantısı olayı tam bir rezalet komedi idi. Neymiş Turgay Şenerin röportajını yalanyacaklarmış. Hakan zaten gitmem demiş. Benim o röportajla ne alakam var, yalan yazılmışsa gitsin Ersun açıklasın bunu. ben ne yapacam orada demiş. Şansa bakki Hakanın dedesi öldü toplantı hesapta onun için iptal edildi. Aslında Hakan'ın dedesi ölmeseydi de Hakan gitmeyecekti. Eğer öyle bir durum olsaydı Ersun tam rezil olacaktı.

Birde Ersun Yanal'ın şimdi teşvik primi aldığı açıklaması. Birde geçenlerde eski fedarasyon başkanı Haluk Ulusoy Ersun için bizim 6. t.direktör tercihimizdi dedi ya.. Resmen ersun hoca bizim 6. tercihimizdi. Önce Fatih Terime gitmişler ama içerden çok baskı gelmiş Fatih gelmesin diye. Baskıları kıramamış Haluk Ulusoy yabancı teknik direktörlerlede olmayınca 6. tercih olarak ersun göreve getirilmiş. Ben şok oldum duyunca.

dogru diyorsun canaydını aramış hakan gelsin diye toplantıya ben ilgilenmiyorum demiş görsoy,a sorun demiş oda hakan bilir diyor hakan da gitmem toplantıya diyor...

• quote:

@ kontendoo

aslında ben ersun yanal ın bukadar kişiliksiz bir insan olduğunu bilmezdim milli takımın başına geldiğinde sevinmiştim bile ama adam gerçekten tam bir FOS çıktı birçok yazarin görüşlerine bende katılıyorum yani adamın gözü FB de ayrica adamin geçmişini biraz araştırdım milli takıma gelmeden önce gittiği5takımdanda ayni nedenle ayrilimiş yani daha iyi bir takımdan daha iyi bir paraya resmen çalıştığı takımı satmış ankaragücü,Crize,gençlerbirliği ve bu takımlar bu uğursuz hocanın istifasından sonra tarihlerinin en büyük düşüşlerini yaşamışlar gerçekten tam bir kişiliksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 21 Şubat 2005, 2:01:01 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.