Şimdi Ara

Sıkı ingilizcesi olanlar yardım :yes:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kolay gelsin. RP aldığım hesabım çalındı. Ve bunu ticket atmak istiyorum. Game moderator'e daha önce ahri fizz ve ziggs'i alıp geri verdiğimi ve Rp satın aldığımı belirterek hesabımın çalındığınıı e mailin değiştirildiğini söylemem gerekiyor. İngilizcesi iyi birisi yardımcı olursa cok sevinirim küçük bi kompozisyon yazsanız yeterli olacaktır.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• Hesabının supportta kayıtlı emaili var mı ?
  • merak etme orasını hallettim hesabımın eski e-mailine kayıtlı support hesabının şifresi duruyor eski e mailimi vb her şeyi belirttim.sadece biraz durumu açıklamam gerekiyor teşekkür ederim.
  • Hello. My account has stolen. I want to take it back .I have some details to make you belive me . I refunded zigs fizz and ahri in the past . I think you can belive me according this details. Thank you for helps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feritferitxd -- 28 Temmuz 2012; 15:58:23 >
  • teşekkür ederim kardesim bu konuda hiç bi yerde bir iz yok. bir çok insanın yararlanacağından eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritferitxd

Hello. My account has stolen. I want to take it back .I have some details to make you belive me . I refunded zigs fizz and ahri in the past . I think you can belive me according this details. Thank you for helps.

has stolen ?? hesap neyi çaldı anlamadım ?? has been stolen olacak orası.
  • My acount was stolen demek daha doğru Passive cümle kurmalısınız başkası tarafından çalındığını belirtir :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kısa ve öz olarak:
    Hello My account has been stolen and i refunded ..... heroes in the past and i my email is .... and my personal information is ....... . I hope that you can help me so that i can battle with other summoners in Fields of Justice ASAP.

Bye Riot!
  • Türkçe olarak hesabım calındı diye mesaj atabilirsin.
  • Türkçe dil seçeneği support'a geldi mi ki ? FacePalm bir yerden hatırlıyorum :D
  • 2 kez refund -.-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.