Olm bazen düşünüyorum şimdi burada en iyi ihtimal SS girecegim 40k maaşla başlayacak süreç ve bu en iyi ihtimal sonra düşünüyorum abi ben nasıl hayat kuracagim kira artı diğer yaşam giderleri desen 15- 20k gidecek o da asgari yaşamda tek kişi bir kira şu an 12k e aylık 20k birikse 1 yılda 240k olacak anca iki sene de araba alabileceğim oldu yaş 27. Ee ben ne zaman ev sahibi olacağım beyler ve yapmak istediğim iş de tam olarak bu değil yani mühendisligi seviyorum ama ben babamin esnaf lokantası olsun onu surdureyim isterdim ve yapmak istediğim de böyle bir yer açmak eğer olmazsa muh devam etmek peki ben bunu ne ara gerçekleştireceğim Zaten anca 38 40 yaşında en iyi ihtimal ev ya da kamyon karavan alabileceğim ee anadan babadan da pek bişi kalmayacak nasıl olacak beyler. Bahsetmiştim oncdeen aynı zamanda otelde calisiyorum para biriktiriyorum işte camp america programı için işte bizim arkadas bu sene gitti vizesini çevirip dil okuluna yazılacak vizesi cevrilerne kadar 3 4 aydır kaçak calisiyor orada ve 3k alıp kenara 1 k dolar atabiliyor ve kaçak olduğu halde ve bu çocuk ben muh olarak başladığımda kenara koyabilecegim paradan daha fazla kenara para koyuyor her ay Bazen düşünüyorum eğer olursa Amerika işi ben de mi böyle yol izlesem bilemiyorum beyler sanki hayat geçmeyecek gibi ulaşmak istediğim de normal hayat değil ki amanakim bir restoranı olan evi olmayan Crawlar otağ karavan da yaşayan bı adam Eğer olsa da okulu dondursam gitsem iki üç yıl çalışsam oralarda en azından birikimim olur sonra gelsem trye belki de hayalimdeki konsept restoranı bile acabilirim Ne biliyim şu an daha doğmamış bebeğe don biçiyor gibi yazdım ama düşünmek lazım Hayat boyu da birikim yapmak için asgari standartlarda yasanamz ki beyler küçüklügum de böyle geçti 40 yaşına kadar böyle mi sürecek ![]() #idrisusta #idrisustausa #idrisustausaproject https://www.youtube.com/watch?si=v7GTRrk115iNvICB&v=Num21vOIsEQ&feature=youtu.be![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 3 Aralık 2023; 15:38:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıkıntılı Adam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
BRO
Şu geleceği çok fazla düşünüyorsunuz.
38-40 yaşına nasıl gittin
DH Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet AİLESİ olarak şirket kuracağız, sakin.
-
Düşünmeden de nasıl olacak ki knkim sen hiç düşünmüyor musun hem şirket ne üzerine olacak:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 27 Kasım 2023; 20:14:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geleceği düşünebilirsin tabii de özellikle olumsuz hesaplar bana göre değil.
Karavan almak istiyorsan karavanını alırsın, lokanta da kurarsın.
Stay positive
-
Para insanı hipnotize ediyor. Aç kalmayacak kadar param olsun fazlasında gözüm yok. Bir kere fazla paranın büyüsüne kapıldığın zaman tüm hayatını israf ediyorsun o uğurda. Onun yerine mütevazı ama mutlu bir hayat tercih ederim
Sakin ol babuş eemciler olarak ucubeliğimizle bile rahat yaşayacak para çıkartırız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Olm en azından gazi EEM okuyorsun
Savunmada falan iş bulursun eninde sonunda
Bir de benim yerimde olup iü EEM okuduğunu düşünsene
4 senee ağır dersler sonrası 1.5 asgari maaş
allah yardimicimiz olsun knk
-
Hocam senin kafa gitti iyice. Geçen yıl böyle değildin. Korkarım ki yıl sonunu göremeyebilirsin
Harbiden ha şaka değil böyle oldu
Hocam sadece ders ders gitme. Farklı hobilerin de olsun. Ne bileyim arada çık gez. Geçen yıl ben kendimi eve kapatmıştım. Sonra MSÜ sonrası patladım. Hiç çalışamadım adamakıllı 2-3 ay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 30 Kasım 2023; 18:2:53 >
Doğru diyon hocam arada arabayla dolanmak dışında bi aktivitem yok. Biraz kafayi dagitmak lazım
Kafam gidip gelio
Ne oldu hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Para insanı hipnotize ediyor. Aç kalmayacak kadar param olsun fazlasında gözüm yok. Bir kere fazla paranın büyüsüne kapıldığın zaman tüm hayatını israf ediyorsun o uğurda. Onun yerine mütevazı ama mutlu bir hayat tercih ederim
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X