Şimdi Ara

Sil süpür hediye internetini kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sil süpürden hediye günlük 500mb çıktı. Onu biraz kullandım sonra bana özel aylık 2gb hediye internet kazandım. Ama bu aylık internetten devamlı düşüyor. Diğer günlük paket öyle yetim gibi kaldı. Şu önceliklendirme sistemi neden kullanıcıya bırakılmıyor ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sil Süpür Hediye İnternetini Kullanamıyorum: Çözüm Yolları

Sil Süpür'den hediye internetinizi kullanamıyorsanız, bunun birkaç olası nedeni olabilir:

• Teknik Sorunlar: Sil Süpür cihazınızda veya Türk Telekom altyapısında teknik sorunlar olabilir. Bu gibi durumlarda sorunun çözülmesini beklemeniz gerekebilir.
    • Ayar Hatası: Sil Süpür'ünüzü internete doğru şekilde bağlamadığınızdan emin olun. Ağ adını (SSID) ve şifreyi kontrol edin.
    • Hedef Modem Sorunu: Hedef modem yanlış yapılandırılmış olabilir. Modeminizi sıfırlamayı deneyebilir veya Türk Telekom müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.
    • Türk Telekom Sil Süpür Hediye İnternetinin Tükenmesi: Hediye internetinizin kullanım süresi dolmuş olabilir. Türk Telekom'un web sitesinden veya müşteri hizmetlerinden durumunuzu kontrol edin.
    • Kendi İnternetinizin Kullanımı: Cihazınız Sil Süpür'ün hediye internetini kullanmak yerine kendi internet bağlantınızı kullanıyor olabilir. Cihazınızın Wi-Fi ayarlarını kontrol edin ve Sil Süpür'ün ağını seçin.

Bu çözüm yollarını denedikten sonra hala Sil Süpür'ün hediye internetini kullanamıyorsanız, Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • La kardes int geliyor nie oncekni harcsmiyor diyorsn neyin pesindesn keyfne bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük olanı kullansam iyi olurdu. Aslında aylığı alırken bu sorunla karşılaşabileceğimi tahmin etmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Günlük olanı kullansam iyi olurdu. Aslında aylığı alırken bu sorunla karşılaşabileceğimi tahmin etmiştim.
    Sana ozel 2 gb neyi nasl kazandn

• quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Sana ozel 2 gb neyi nasl kazandn

Alıntıları Göster
    Mesaj geldi evet dedim verdi

• Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    Niye mesaj gelince Yasin'e gönder yazmadın.

• Fakırız gardaş napak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    Komşusu açken kendisi yarı tok olan bu forumdan degildir. Yasinin durumu senden kötü,15 GB internet 2 haftada bitti,10 GB ek paket aldı o da bitti. Zor durumda,500 MB'ın yarısını gönderseydin be ya. İnterneti bitmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 21 Şubat 2019; 2:59:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Komşusu açken kendisi yarı tok olan bu forumdan degildir. Yasinin durumu senden kötü,15 GB internet 2 haftada bitti,10 GB ek paket aldı o da bitti. Zor durumda,500 MB'ın yarısını gönderseydin be ya. İnterneti bitmek üzere.
    Hahahahaha iyi ozetledin perisanlk diz boyu 😂😂😂😂😂😂

• Sil süpür hediye internetini kullanamıyorum

Sana da mı Bundan geldi

• Ben ayda 10 gb kullanıyorum fakırız

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sil süpür hediye internetini kullanamıyorum

Sana da mı Bundan geldi
    Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.