Şimdi Ara

Sıla yolu için en uygun araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar Belçika'da yaşıyorum Bmw 116D araca sahibim toplam 4 kişiyiz 2 tane de küçük köpeğimiz var ve eşyalarla birlikte araca zor sığıyoruz. Yeni bir araç almak istiyorum 20 bin euro kadar bir bütçem var. Mercedes-Benz E220d station wagon 2016 almayı düşündüm ama araştırma yaptığımda aracın yolda biraz yavaş kaldığını gördüm. Siz hangi modelleri önerirsiniz? Rahat,Konforlu,Donanımlı ve gidişi iyi olursa sevinirim. Teşekkürler :)

• E220d'nin yavaş kalacağını sanmıyorum, sıla yolu derken Almanya dönüşü diyorsanız eskiden macaristan-sırbistan'da Allah ne verdiyse gidiliyordu ama artık her yer hız kamerası.. ve transit sınır kapıları bile aşırı yoğun. öyle bastım 25 saatte geldim işi bitti.

yine de tereddüt varsa e350cdi 530d touring gibi 6 silindir dizeller çok daha iyi tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 4 Şubat 2024; 11:52:2 >
  • Sıfır transporter yok mu oralarda, mini 403 gibi çok keyif verir uzun yolda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

Hahaha güldürme beni . Gurbetçi ve transporter ! İkisi yan yana bile komik duruyor . Mercedes , Audi , bmw bu üçünden biri olmazsa Türkiye de nasıl hava atacaklar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

• 119 kasa vito varsa o paraya rahat edersiniz. Ama e serisi'ne sigarim derseniz direkt r serisi alin

• Moueson kullanıcısına yanıt

Nasılda biliyor   gurbetçi sila hasretiyle yanıp tutuşan, kurulu düzeni olduğu için cennet vatanımızda yaşamayan bu vatandaşlarımızı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.