Şimdi Ara

Silahın Durability(dayanıklılık) yüzdesi nasıl değiştirilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silahın Durability(dayanıklılık) yüzdesi nasıl değiştirilir ?

Soru anlaşılmadıysa lütfen belirtiniz. İyi forumlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silah Dayanıklılığını Değiştirme: Silkroad'da Dayanıklılık Atributü Taşlarını Kullanma

Giriş

Silah dayanıklılığı, Silkroad'da karakterinizin silahının dayanıklılığı düşmeden önce kaç kez saldırabileceğini belirleyen önemli bir özelliktir. Düşük dayanıklılık, silahınızın hasar vermeden kırılmasına ve savaşlarda dezavantaja düşmenize neden olabilir. Ancak, dayanıklılık atributü taşları kullanarak silahınızın dayanıklılığını artırabilir ve oyun deneyiminizi iyileştirebilirsiniz.

Dayanıklılık Atributü Taşları

Dayanıklılık atributü taşları, silahınızın dayanıklılığını artırmak için kullanabileceğiniz değerli öğelerdir. Bu taşlar, Silkroad'daki çeşitli canavarları yenerek veya görevleri tamamlayarak elde edilebilir.

Dayanıklılığın Değiştirilmesi

Silahınızın dayanıklılığını değiştirmek için şu adımları izleyin:

1. Silah Dayanıklılık Taşını Alın: Bir dayanıklılık atributü taşı edinin.
    2. Silah Envanterini Açın: Silahınızın bulunduğu envanter penceresini açın.
    3. Dayanıklılık Taşını Silahınıza Sürükleyin: Dayanıklılık atributü taşını silahınıza sürükleyip bırakın.
    4. Değişiklikleri Onayla: Değişiklikleri onaylamak için "Evet" düğmesine tıklayın.

Silkroad Dayanıklılık Taşlarının Türleri

Silkroad'da, silah dayanıklılığını artıran çeşitli dayanıklılık atributü taşları mevcuttur:

• Dayanıklılık Taşı: Silah dayanıklılığını artırır.
    • Büyük Dayanıklılık Taşı: Silah dayanıklılığını önemli ölçüde artırır.
    • Özel Dayanıklılık Taşı: Silah dayanıklılığını büyük ölçüde artırır ve ek özellikler sağlar.

İpuçları

• Daha yüksek dayanıklılığa sahip taşlar daha nadirdir ve daha pahalıdır.
    • Silahınızın dayanıklılığını en üst düzeye çıkarmak için mümkün olan en yüksek dayanıklılık taşını kullanın.
    • Silahınızın dayanıklılığı azaldığında, onu onarmak için bir silah tamircisine gidin.
    • Dayanıklılık atributü taşları, silahların yanı sıra zırh ve aksesuarların dayanıklılığını da artırabilir.

Silahınızın dayanıklılığını artırarak Silkroad'da savaşlardaki şansınızı artırabilir ve oyun deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • master stone
  • Master stone sanırım blue olarak ekliyor.
  • Durability 190 (%5) bahsettiğim kısım bu % 5 lik kısımdır

Alt tarafa eklenen %100 ü 160 blue den bahsetmiyorum.
  • Master..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Master..

adam ne yazmıs okudunmu
  • Bildiğim kadarıyla öyle bir stone yok...Herhangi bir stone denersen (assimilation yüzdesi yüksek olanlar);şansına değiştirebilir...Ama genelde farklı statslar değişiyor...Çok şans gerektiren bir durum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiddler

Bildiğim kadarıyla öyle bir stone yok...Herhangi bir stone denersen (assimilation yüzdesi yüksek olanlar);şansına değiştirebilir...Ama genelde farklı statslar değişiyor...Çok şans gerektiren bir durum...

saol
  • Ben de soracaktım aynı şeyi. Staffa %100 Durability bastım hala erken yanıyor. Mobdan düşme staff ama o sağdaki yer %0, artırmam lazım onu
  • Artana kadar basarsın işte
  • gerçekten ya benimde kafamda bu soru oluştu, oyuna ara verince unuttum herşeyi. eskiden değiştiriyordum durabilty ama nasıl hatırlamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.