Şimdi Ara

Şile Yolu Ümraniye Radara Dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
3
Favori
16.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef bende o yolda 2-3 ay önce ceza yedim 104 km/h ile en sağ şeritte sivil ekipler çekmiş arkadan 189 TL ceza
  • nıghtman kullanıcısına yanıt
    Hocam radara rastladıysanız bilgi verebilir misiniz?

Gezici radar sanıyorum. Şile Yolu hangi istikamette gidiyolar, Nevzat Demir tesisleri civarında mı geziyolar yoksa Çekmeköy-Taşdelen taraflarında da uygulama yapıyorlar mı?
  • Ben hergun 110 gidiyorum sabahlari.iyi olan eds kameralari oldu.aksam uskudar istikameti nevzat demirin onu eskisi gibi tikanmiyor.bana ceza gelmedi ama arkadasimada geldi. Hergun ariyorum gozumle bende göremiyorum. Iyi gizlemisler sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

Ben hergun 110 gidiyorum sabahlari.iyi olan eds kameralari oldu.aksam uskudar istikameti nevzat demirin onu eskisi gibi tikanmiyor.bana ceza gelmedi ama arkadasimada geldi. Hergun ariyorum gozumle bende göremiyorum. Iyi gizlemisler sanırım

Akşamları yoğun trafik olmuyormu, bazen yolum düşüyor fsm den beter, 500 mt yoğun sonra biden açılıyor ilginç biryer.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

O yolda 80 ile gidecek var mı ? Ya orası yokuş aşağı bir kere ALLAH aşkına hangi akıl ile yapılır bu ? Millete zorla fren yaptırıp o trafiği iyice felç edecekler zaten akşamları kitleniyor hep oralar .

Orası şehir içi değil resmen 4 şeritli yol orası ayıp günah hadi Taşdelen Madenlerin oraya koy anlarım .

Konuş be hocam, susma. Sonuna kadar haklısın.
  • kardeşim böle saçmalık olurmu ya 86 ile gidiyoruz diye 391 tl lik bi ceza gelirmi fiat doblo hız sınırı 50 imiş arkdaş şehir içi desen tamam ama bildiğin otoyol yaptınız oraya 50 ile hız sınırı demek devletin cebine haybeden para demek yazık günah haram olsun başka birşey demiyorum... git ordaki damperli kamyonlara bir çözüm bul ilk önce birbirleriyle yarışıyorlar sürekli sen binek arabaya bu hız sınırını koyuyorsan akıl fikir isyan eylesin...

herzaman hızlı giden kaza yapmaz yavaş giden yüzünden o kazalar olabilir...

https://store.donanimhaber.com/e5/40/a4/e540a43590480185027d38292e601b68.JPG

Şile Yolu Ümraniye Radara Dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: Sjenka

kardeşim böle saçmalık olurmu ya 86 ile gidiyoruz diye 391 tl lik bi ceza gelirmi fiat doblo hız sınırı 50 imiş arkdaş şehir içi desen tamam ama bildiğin otoyol yaptınız oraya 50 ile hız sınırı demek devletin cebine haybeden para demek yazık günah haram olsun başka birşey demiyorum... git ordaki damperli kamyonlara bir çözüm bul ilk önce birbirleriyle yarışıyorlar sürekli sen binek arabaya bu hız sınırını koyuyorsan akıl fikir isyan eylesin...

otoban gibi yolda fiat dobloya hız sınırı 50 ise o arabayı sat valla. Hız sınırı 120 olmalı o yolda
    trafik cezası gelir hedefini yüksek tutmuşlardı. Devlete para lazımsa adam gibi vergileri artırsınlar bizde kafamız rahat trafikte gezelim gözlerimiz radar aramaz hem polislerde boşa yorulmaz

• Gezici radar uygulaması yapılıyormuş. Radar araçlarından biri Fiat Doblo, diğerini başka bir arkadaş görmüş ancak şuan hatırlayamadım.
  • Sjenka kullanıcısına yanıt
    O yolda 90 ile kamyonu zorla solluyorum, bu nasıl iştir. 50 km ile gitmeye kalsalar trafikten yol alamayız. Maksat gelsin paralar, 50 km sınır bahane.
    Aracınızın ruhsatı, hususi kullanım- yolcu nakli diye mi geçiyor? Yok sa ticari mi?

• Onlardan biri ben degilim ayrıca sile yolu cok genis bir kapsam . Neredeyse 60-70 km lik yol

Hafriyat kamyonları bos iken 90 falan dinlemiyor ben 120 ile giderken Selektor yediğimi bilirim .

3 serit kamyon oluyor sen gaza basmazsan önüne geçip tas toprak atıyorlar . Bunu görünce sinirlenip basıyorsun . Kamyonlar radara da girmiyor birbirlerini uyardıkları icin . Jandarma desen hangi birini durduracak ki .

Kavram kullanmadan önce gelip bir test edin bu yolu 2 hafta . Sonra belki siz de liseli ergen irisi konumuna düşersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Mayıs 2015; 9:51:24 >
  • Ulan ceza yedik 98 km ile 189 lira cekmekoy sile mevkii yaziyor radar vb. Isaret falan varmi iptal edebilirmiyiz bu cezayi vallahi 10 yildir kullandigim yolda ilk defa ceza yedim cok koydu bana tam neresi burasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Ulan ceza yedik 98 km ile 189 lira cekmekoy sile mevkii yaziyor radar vb. Isaret falan varmi iptal edebilirmiyiz bu cezayi vallahi 10 yildir kullandigim yolda ilk defa ceza yedim cok koydu bana tam neresi burasi

Tabela-ikaz var.

15 gün önce ege turu yaptım. 5.000 km civarı.
    130-40 altına pek düşmedim... 6-7 radar bekliyordum gele gele bir ceza geldi. oda görüpte yavaşladığım, yakalandım ulan diyip gazlamaya devam ettiğim radar

Ben anlamıyorum bu radar işini arkadaş. Marmaraya çalışıyorlar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Ulan ceza yedik 98 km ile 189 lira cekmekoy sile mevkii yaziyor radar vb. Isaret falan varmi iptal edebilirmiyiz bu cezayi vallahi 10 yildir kullandigim yolda ilk defa ceza yedim cok koydu bana tam neresi burasi

Tabela-ikaz var.

15 gün önce ege turu yaptım. 5.000 km civarı.
    130-40 altına pek düşmedim... 6-7 radar bekliyordum gele gele bir ceza geldi. oda görüpte yavaşladığım, yakalandım ulan diyip gazlamaya devam ettiğim radar

Ben anlamıyorum bu radar işini arkadaş. Marmaraya çalışıyorlar sanırım.

Haram zikkim olsun 900 lira asgari ucret verip 189 lira en az radar cezasi kesmek nedir ya bu insanlara vura vura aptal ettiler vallahi biktim artik isin kotu yani madenlerde araci park ettim 1 dk surmedi kosa kosa markete girdim ciktim araba yok ayni gun buyuk ihtimal birde araci cektirdik 80 lira orada verdim 90-100 de eve o gelecek 350-360 bir ceza oldu bu sistem insanlarin cebine goz dikmektir baska bir sey degil haram zikkim olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Güzelim yolda 98 le ceza nedir anlamıyorum, ohızda giderken bile arkadan gelenler sellektör yapıyorlar, bu devlet sürekli tuzak kurmayımı bilir yazık ne diyim.

• 3 ay önce bende şile yolunda en sağ şeritte ceza yemişim 102 km/h ile.Pazar günü öğleden sonra kurtköye doğru gidiyorduk annemle.Yol bomboş geçtim en sağ şeride hız sabitleyiciyi açtım öylece gittim 2 hafta sonra ceza geldi 189 tl....Sivil ekipler yazmış arkama damlayıp.Haram zıkkım olsun.
  • quote:

Çekmeköy - Şile neredeyse 55-60 km bir yol .

Ömerli civarında yediysen evet tabela var ancak Çekmeköy - Ömerli arası hiç radar tabelası yok zaten orada radar da görmedim hiç .

Ancak Ömerliden sonra 3-4 tane radar tabelası var ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sjenka

kardeşim böle saçmalık olurmu ya 86 ile gidiyoruz diye 391 tl lik bi ceza gelirmi fiat doblo hız sınırı 50 imiş arkdaş şehir içi desen tamam ama bildiğin otoyol yaptınız oraya 50 ile hız sınırı demek devletin cebine haybeden para demek yazık günah haram olsun başka birşey demiyorum... git ordaki damperli kamyonlara bir çözüm bul ilk önce birbirleriyle yarışıyorlar sürekli sen binek arabaya bu hız sınırını koyuyorsan akıl fikir isyan eylesin...

Geçmiş olsun hocam...

Bu arada ceza tutanağının yanına soğuk suyu da hazırlamışsınız...

• Olsun be...Kafaya takmayın arkadaşlar...Biz millet olarak seçip görev verdiklerimizin böyle işler yapmasını seviyoruz...
  • Hız sınırına itirazım yok. Otomobiller için 80, diğer araçlar için 70 yapsalar uygulanabilir bir limit olacak.

Ancak 50 km/h ile gitmek büyük çoğunluğu 3 gidiş 3 geliş olan çevreyolunda, diğer araçlar 90-100-120 ile giderken mümkün değil.

En sağ şeritten 55 km/h ile gitmeye çalışıyorum; harfiyat kamyonlarını falan geçtim belediye otobüsü (İETT) arkamdan korna selektör yapıyor. Üstelik BJK Nevzat Demir tesislerinden aşağı inerken, 'hız sınırı' tabelasının yanından geçerken. Tabelayı gösteriyorum radar var anlamında, ama nafile.
  • ben o yoldaki beyaz boyaların amacını hicbir zaman anlayamadım. bilenler aydınlatırlarsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.