Bildirim
Silecek Tavsiyesi
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tavsiyesi olan yok mu? -
Gittim Bosch aldım, hemen eskidi... Arkadaş geçen gün benzinciden markasız bişi almış canavar gibi çalışıyor. Yılda bir kere Bosch almaya gerek yok git bi benzinciye ne varsa taktır lastik sonuçta.quote:
Orijinalden alıntı: enico
tavsiyesi olan yok mu? -
değişim şart değil..quote:
Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi
Gittim Bosch aldım, hemen eskidi... Arkadaş geçen gün benzinciden markasız bişi almış canavar gibi çalışıyor. Yılda bir kere Bosch almaya gerek yok git bi benzinciye ne varsa taktır lastik sonuçta.
Alıntıları Göster
bende de muz silecek var; sileceğin lastiğini iskeletinden ayırıp ters yönde silecek şekilde taktım; 2009dan beri iş görüyor fabrikasyon sileceği.. -
Ya Bosch Aerotwin al, ya da 2-3 TL'lik dandiklerden al, bitince değiştirirsin. Ben 2 yıldır Bosch Aerotwin kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: rallier_61
değişim şart değil..
bende de muz silecek var; sileceğin lastiğini iskeletinden ayırıp ters yönde silecek şekilde taktım; 2009dan beri iş görüyor fabrikasyon sileceği..
Alıntıları Göster -
benzinciden alinan silecegin astraya uymama ihtimali yuksek.
yeni model araclarin cogunun takma yerleri klasik sileceklere uymuyor.
6-7 farkli adaptoru olan, her arabaya uyan silecekler satiliyor. onlardan alman gerekir. -
Bosch kullandım ben de. Çok memnun kaldımquote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoy
benzinciden alinan silecegin astraya uymama ihtimali yuksek.
yeni model araclarin cogunun takma yerleri klasik sileceklere uymuyor.
6-7 farkli adaptoru olan, her arabaya uyan silecekler satiliyor. onlardan alman gerekir. -
Silbak kullanıyorum, oldukça iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Last Man
Bosch kullandım ben de. Çok memnun kaldım
Alıntıları Göster -
markasız bişey aldım cok dandik çıktı takar takmaz gıcırtı yapmaya başladı, silbak nasıl siliyor gıcırtı,iz yapıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: profurio
Silbak kullanıyorum, oldukça iyi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: enico
markasız bişey aldım cok dandik çıktı takar takmaz gıcırtı yapmaya başladı, silbak nasıl siliyor gıcırtı,iz yapıyor mu?
piyasanın en sağlamlarındandır -
buyurun:http://www.wiperblades.co.uk/ . -
Yeni vette grafitli denen muz tipi taktım. Ses sıfır, sadece silecek motorunun sesi geliyor o kadarquote:
Orijinalden alıntı: Umut T.
buyurun:http://www.wiperblades.co.uk/ .
Silecek suyunun içine de yarım litre kadar cam sil koydum 2-3lt kadar da arıtılmış su mis gibi oldu. Çeşme suyu yerine arıtılmış su koyun, camda leke olmaz, silecek yolları tıkanmaz. Eski sahibi basmış çeşme suyunu 4kanaldan biri tıkalı, toplu iğne ile girişmeye üşendim şu soğuklarda
-
cok pahalı birseye gerek yok bende de klasik bosch vardı bir senede omru bitti yapı marketin birinden 20 tl ye takım halinde iceblue diye bir markanın malını aldım muz tipi bir aydır memnunum icinden aparatta cıkıyor. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaK
Ben de Megane için araştırmıştım ve silbak tercih etti
Kireci temizlemek için suya elma sirkesi ilave etme önerisi var.
Sirkenin boyaya zararı olabilir, su sıktığımda tavana veya akıp aracın başka yerlerine gidebilir. Püskürten delik tıkalı sanırım onu da toplu iğne gibi bir cisimle temizlerim. Ben aldığımdan beri arıtılmış su koyuyorum, bundan sonra tıkanacağını zannetmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 23 Ocak 2014; 12:19:23 > -
saf su kullanın ya da şişe suyu.quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Sürücüquote:
Orijinalden alıntı: MustafaK
Ben de Megane için araştırmıştım ve silbak tercih etti
Kireci temizlemek için suya elma sirkesi ilave etme önerisi var.
Sirkenin boyaya zararı olabilir, su sıktığımda tavana veya akıp aracın başka yerlerine gidebilir. Püskürten delik tıkalı sanırım onu da toplu iğne gibi bir cisimle temizlerim. Ben aldığımdan beri arıtılmış su koyuyorum, bundan sonra tıkanacağını zannetmiyorum.
Alıntıları Göster
-
Güzel siler, yumuşak olduğu için ses yapmıyor. -
Bim ve a 101e gelmişti 3 tl adedi 5 çifti 30tl.. Ben bir çift aldım taktım ama daha denemedim.. 4 ay gitse yeter..quote:
Orijinalden alıntı: profurio
Güzel siler, yumuşak olduğu için ses yapmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert@eagle -- 23 Ocak 2014; 19:54:43 > -
A101 den tanesi 2.95 den muz silecek aldım gayet iyi diğer deyişle fiyatına göre iyi.
Marka olarak sildak iyidir bosch gibi çabuk eskimez. -
Bosch aerotwin kullanicisi olarak tavsiye etmiyorum. Gicirti sesi cok yapiyor.
Babam da kullaniyor; o da şikayetçi... Atlama vs yapiyormus.
Hesapli bir marka alip daha sık degistirmek mantikli olan sanirim.
Benzer içerikler
- araba bozuk sigorta nasıl anlaşılır
- komple araç boyama fiyatları 2024
- seramik kaplama zararları
- arabadan çift taraflı bant nasıl çıkar
- kırmızı tr plaka
- audi bisiklet
- renault logan
- 2024 mtv tablosu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X