Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: metak

nuri.sen neden ortalığı karıştırıyorsun.

aman kardeşim laf atmayın sonra kitlerler falan forumu albaşına belayı
  • kim ortalığı karıştırıyor siz firmalara özeniyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho

kim ortalığı karıştırıyor siz firmalara özeniyorsunuz...

BEN BAŞLI BAŞINA BİR FİRMAYIM KARDEŞİM BBI PC YENİ İSMİM
  • ya beyler bu 6600 GT'nin fanı çok mu sesli? kulananlar söyleyebilirmi bi zahmet? yani silencer almak şartmı illaki. ona göre silencer alalım.
  • Beyler BBI büyük hizmet yapmakta destek olun köstek olmayın.. bide kimin ne getireceği kendini baglar. Ki zaten sayılı gelen bir parti ürün. firmalar okadar girişkenolsaydı suanda silencerları firmalardan almış kullanıyor olurduk BBI de mesayisini bu konuya harcamıyor olurdu..
  • BBI kardeş
    biz de bi NV Silencer 3 almak istesek
    nezaman getirebiliyosun.
    nezaman sipariş verebiliriz.
    valla büyük hizmet yapıyosun,
    Exelansları nın dedii gibi bravo arkadaşım

leadtek geforce fx5900xt/tdh kullanan başka varmı uyum sorunu falan gibi?
  • quote:

sipariş verildi aslında geçen hafta yola çıkacaktı ancak son dakika bir pürüzle bu hafta yola çıktı mallar yolda sorun yok

• quote:

Orjinalden alıntı: BBI

quote:

Orjinalden alıntı: faithlesszombie

İstanbula kargo ne kadar? Ben %30 komisyonla uğraşmak istemiyorum paranın hepsini yatıracağım. Kargo dahil edersek ne olacak son fiyat? nv5 rev2.

KARGONUN HANGİ FİRMA İLE YOLLANACAĞINIDA SÖYLERSEN ONA GÖRE FİAT VERELİM SANA ÇÜNKÜ KARGODAN KARGOYADA FİYAT FARKI OLUYOR BAZISI 4 BAZISI 3 YTL ALIYOR

İstanbuldan başka kimse kargoyla almıyor mu? nv5 rev.2-->25$+kdv=30$ Kargo olarak da 4 milyon göndereyim de sonra eksik falan gönderdin deme onun için söylüyorum.

• @BBI bana haber ver elden teslim alcam Ankara. güncel listen nerde bakamadım ama benimkini biliyorsun
  • ARKADAŞLAR HABER VARMI SİLENCERLARDAN
    Bİ SONRAKİ SİPARİŞ NEZAMAN
    BİZDE VERELİM
  • bbi kaporalı listeyi ne zaman gücelleyeceksin belki eftlerimiz geri döndü nerden bilicez bi aksilik olmasın sonra seni zor duruma düşürmek istemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALcan -- 3 Mart 2005, 2:46:09 >
  • EFT LİSTESİNİ BANKADAN İSTEDİM AMA NE YAZIKKİ SİSTEMLERİNDEKİ ARIZA NEDENİYLE YARINA KALDI BURADA YAYINLAYACAM HERKES GÖRECEK SORUN DEĞİL
    BUARADA BANA PM ATAN YENİ ARKADAŞLAR SILENCER İSTEKLERİNİZİ BURAYA YAZINKİ GELECEK ÜRÜNLERDEN FAZLA VARSA SİZE VEREYİM
    BU ARADA BU SILENCER İSTEYEN FORUM HARİCİ ARKADAŞLAR VAR FORUMDA ÜYE OLMAYAN KİMSEYE SATMIYORUM ÇÜĞNKÜ BEN BU İŞE FORUMDAKİ ARKADAŞLARIMI DÜŞÜNEREK GİRDİM KENDİ KAZANCIMI DÜŞÜNSEYDİM ANLAŞIRDIM BİR FİRMA İLE MALLARI YIĞARDIM SONRADA BURADA AÇARDIM BİR TOPİC HERKESİ YOLLARDIM ORAYA
  • yukarı
  • x700pro ve 6600gt pci-e silencer lazım p.m attım hocam...
    kestane kebab acele cevap..
  • bende fazla kalırsa geforce 6800 için istiyorum inşallah fazladan kalır.
    kalırsa bana pm atarsın ben bankaya para yatırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

yukarı

SAĞOL DOSTUM YAW SENDE OLMASAN VARYA HALİMİZİ ANLAYAN YOK

GARFİ KARDEŞİM BAKALIM 6600 LERDE OLACAK FAZLADANDA X700 E GÖRE OLANI HANGİSİYMİŞ ONA BAKMAM GEREK ZATEN SORUN DEĞİL SANA YAPARIZ BİR GÜZELLİK

GOBLİN EĞER FAZLA GELECEKLERDEN VARSA SANA HABER VERİRİM

PM SİSTEMİMDE BİR SORUN VAR MALESEF PM ATAMIYORUM
  • bbı kardeşim sen yoluna devam et.gelecekte belkide türkiyeye bitürlü gelmiyen donanım parçalarına belki yine sayende sahip olacağız. ancak bu şekildeki büyük yardımlarında artık bi mıktarda olsa karını eklesen -ki bu senin hakkındır-bence uygundur.kal sağlıcakla.
  • SORU: beyler biz bunların dönüş hızını speed fan vb. programlarla arttırabilir miyiz. yani ati sil.1 rev2 standart hızı olan 1500rpmden hızlı çalışabilir mi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metak

bbı kardeşim sen yoluna devam et.gelecekte belkide türkiyeye bitürlü gelmiyen donanım parçalarına belki yine sayende sahip olacağız. ancak bu şekildeki büyük yardımlarında artık bi mıktarda olsa karını eklesen -ki bu senin hakkındır-bence uygundur.kal sağlıcakla.

DOSTUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEN DAHA TR'DE OLMAYAN BİR ÇOK OC MALZAMESİNİ GETİRECEM ANCAK BUNUN İÇİN BİRAZ ZAMAN BİRAZDA PARAYA İHTİYACIM VAR BUNLARI SAĞLAMAK ZOR DEĞİL ANCAK ÖNEMLİ OLANDA SİZLRDEN BANA İSTEK GELMESİ SİZ İSTEYECEKSİNİZ BENDE GETİRECEM
  • quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

SORU: beyler biz bunların dönüş hızını speed fan vb. programlarla arttırabilir miyiz. yani ati sil.1 rev2 standart hızı olan 1500rpmden hızlı çalışabilir mi.

GELDİĞİ ZAMAN DENEMEK LAZIM ANCAK OLSA OLSA SADECE GÜÇ KABLOSUYLA OYNAMAK GEREKİR ODA TEHLİKELİ BİR YÖNTEM OLUR ANCAK DENERİZ NEDEN OLMASIN
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.