Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BBI

quote:

Orjinalden alıntı: -spawn-

SORU: beyler biz bunların dönüş hızını speed fan vb. programlarla arttırabilir miyiz. yani ati sil.1 rev2 standart hızı olan 1500rpmden hızlı çalışabilir mi.

GELDİĞİ ZAMAN DENEMEK LAZIM ANCAK OLSA OLSA SADECE GÜÇ KABLOSUYLA OYNAMAK GEREKİR ODA TEHLİKELİ BİR YÖNTEM OLUR ANCAK DENERİZ NEDEN OLMASIN

olabilir abi. biliyorsun sadece 2400rpm yapıyor diye vga sil.3 alcam. yoksa diğerini alırdım. şunlar bir gelse artık. harbi iyi hizmet yapıyorsun bbi. sağol.

• sağol dostum bende çok merakla bekiyorum bu hafta içinde gümrükte olacaktır ancak burası TR burada butip malzemeler gümrüklerde baya sıkıntı yaşatılıyor
    ancak ben buna çokdan önlemimi aldım kimse beni durduramaz
  • Beyler konunun az da olsa dışına çıkacam ama benim için önemli bişi sorcam ;

Benim 9700@9700pro nun üzerindeki silencer 9800pro@9800xt lere uyar mı ?
  • büyük gün yaklaşıyo
  • oleeeey
    quote:

Orjinalden alıntı: JR

büyük gün yaklaşıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

Beyler konunun az da olsa dışına çıkacam ama benim için önemli bişi sorcam ;

Birşey sordum ama..... bilgisi olan yoktur diyemiyorum kesin vardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

Beyler konunun az da olsa dışına çıkacam ama benim için önemli bişi sorcam ;

uyar
  • yukarı
  • yahu arkadaşlar dayanamayıp soracam. sağolsun bbı sayesinde silencerlere kavuşacaz. ben bu 9800proyla silencerle(XT BİOSLAMA YAPMIYACAĞIM) kaça basarım.?biraz konu dışına çıktık ama dayanamadım işte.
  • GPU nun Potansiyeline de bağlı. Mesela ben en fazla 450/400 e çıktım (R350 ile)
    470 e çıkabilirsin belki ama bunlar şans işi tabiki deneyip kendin göreceksin
  • ya bu vga silencerlar gelecek mi?
    BBI ne zaman getireceksin?!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

sağol dostum bende çok merakla bekiyorum bu hafta içinde gümrükte olacaktır ancak burası TR burada butip malzemeler gümrüklerde baya sıkıntı yaşatılıyor
    ancak ben buna çokdan önlemimi aldım kimse beni durduramaz

@muratremix,

adam gayet güzel açıklamış
  • noldu arkadaşlar bi haber varmı,

inşallah fazla bi tane nv3 rev2 vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD__EffeCT -- 7 Mart 2005, 13:48:50 >
  • YOLDA GELİNCE YAZICAM MERAK ETMEYİN BU HAFTA İÇİ GÜMRÜĞE GİRECEK ANCAK GÜMRÜKDEN ÇIKTIKDAN SONRA BURAYA YAZICAM AÇIK KONUŞAYIM BAZI ARKADAŞLAR BUNA TAŞ KOYMAK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLAMIŞLAR ANCAK AVUÇLARINI YALAYACAKLAR BEN BU ÜRÜNLERİ GETİRECEM ONLARI HABERİ BİLE OLMAYACAK BURAYA YAZIYORUM BOŞUNA UĞRAŞMAYIN BENİ YLDIRAMAZSINIZ
  • Bazı tekelleşmeye çalişan üç kuruşluk malları iki katına satan firmalar bizim haklı mücadelemizi engelleyemez

Arkandayız BBİ
  • eyvallah kardeşim ben zaten onların ne yapmak istediklerini çok iyi biliyorum ama başaramıyacaklar ürünler gümrükten geçecek haberleri bile olmayacak onların benim için şimdiden çalışmaları başlatmışlar duyuyorum merak etmesinler BENİ YIKAMAZLAR
  • ya yok böyle bi hayvanlık,madem sana (bbi) engel olmaya çalışıyorlar,o zaman niye kendileri getirmiyorlar.
    Yani tamam kendileri önceden getirmiş olsa,sende kar amaçlı kendin getirsen.O zaman engellemeye çalışsınlar ama hem kendileri getirmiyor,hemde sen getirince sana zorluk çıkartıyorlar.Varmı böyle bir olay ya,adamların zamanında aklı nerdeymiş,hee nasılsa bunlar bana muhtaç ben getirmezsem o getirmezse (firmalar) kimse getirmez derlerse böyle arkadaşlar çıkar onlarda(firmalar) ... gibi kalırsınız.Helal olsun bbi,inşallah ilerde yine böyle olaylar yapıp ihtiyacımız olan şeyleri getirirsin.Ama bu sefer karda koy üstüne,yani ithalatı bilirim çok zahmetli ve başını şişiren bi iş

Birde, adam kaçakçı mı,niye kaçakçı gibi hergün bbi nerdesin,bbi nerde kaldı diyorsunuz Tamam sabırsızsınızda,Biraz sabredin,türkiyede olan bir ürünü ucuza almıyorsunuz.Türkiyede olmayan bir ürünü ucuza alıyorsunuz.Gülü seven dikenine katlanır.Biraz sabredin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motun94 -- 7 Mart 2005, 18:23:37 >

• asfdsdf laf atanlara Silencer verme silencer bana kalır
  • Hangi firmalar mı abi onlar, kulağını çekeriz biz onların. Bu arada hesap no da;

VAKIFBANK OSTİM ŞUBESİ
    HESAPNO: 00158007282410121

Bir değişiklik olmadı dimi. Yarın paranın tümünü yatırıp arıyacağım seni. Özür dilerim biraz geç oldu ama.
  • Ben burada başıma gelenleri vede araştırmalarım sonucu ulaştığım duyduklarımı yazsam kesinlikle olay olur ben kimseye bişey söylemek istemiyorum kimseye çamur atmak yada kavga etmek istemiyorum ancak kavga çıkarsada kaçmam onlar bir güçse benim gücüm çok gizli vede çok derin yani açıkcası bana bulaşmayın bunu buradan açıkca yazıyorum

bu malları getirmek isteyen benden önce getirselerdi ne olacaktı peki ben söyleyim benim size verdiğim fiyatlar bana yol parasıyla mal olduğu paradır benim bu ürünlerden 1 dolar bile karım yok olduğunu farz edelim bana kar nekalacak en fazla 100 dolar ben 100 dolar için kussura bakmayında kılımı bile kıpırdatmam ki buna ihtiyacım yok!!!
    Ben bu işe birilerine cevap vede forum üyelerine kesinlikle yardım olsun diye getiriyorum maksat TR'de olmayan ürünleri sizlere kazandırmak daha çok çalışalarım olacak merak etmeyin ancak biraz sabır lütfen biraz sabır...

quote:

Orjinalden alıntı: JR

ya yok böyle bi hayvanlık,madem sana (bbi) engel olmaya çalışıyorlar,o zaman niye kendileri getirmiyorlar.
    Yani tamam kendileri önceden getirmiş olsa,sende kar amaçlı kendin getirsen.O zaman engellemeye çalışsınlar ama hem kendileri getirmiyor,hemde sen getirince sana zorluk çıkartıyorlar.Varmı böyle bir olay ya,adamların zamanında aklı nerdeymiş,hee nasılsa bunlar bana muhtaç ben getirmezsem o getirmezse (firmalar) kimse getirmez derlerse böyle arkadaşlar çıkar onlarda(firmalar) ... gibi kalırsınız.Helal olsun bbi,inşallah ilerde yine böyle olaylar yapıp ihtiyacımız olan şeyleri getirirsin.Ama bu sefer karda koy üstüne,yani ithalatı bilirim çok zahmetli ve başını şişiren bi iş

Birde, adam kaçakçı mı,niye kaçakçı gibi hergün bbi nerdesin,bbi nerde kaldı diyorsunuz Tamam sabırsızsınızda,Biraz sabredin,türkiyede olan bir ürünü ucuza almıyorsunuz.Türkiyede olmayan bir ürünü ucuza alıyorsunuz.Gülü seven dikenine katlanır.Biraz sabredin

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.