BBI dostum pm attim yanliz gelmedi heralde.. mumkunse bende 6600gt agp icin istiyorum.. eger ok dersen para gonderecegim..
dostum kussura bakma pm atmamışmıyım sana unutmuşumdur sorun değil sana da ayırırım kesinlikle
zafercan kardeşim zaten açıklamış gelenmallarda ilk öncelik sipariş veren ilk arkadaşlarımın sonrada diğer isteyenlerin yanlız lütfen pm atmayıp burada yazın artık pmlere cevap veremiyorum yetişemiyorum
tamamdir dostum parani yarin gonderir sana haber veririm..
SILENCER NEBE?
quote:
Orjinalden alıntı: damonbounce
SILENCER NEBE?
Çüşşş.. Hehe... VGA soğutucusu....
quote:
SILENCER NEBE?
ekran kartları için soğutucu, adından da anlaşılacağı üzere en büyük özelliği sessizliği....
biraz daha kibar olsan daha iyi olur
haaaaa :D puhaa tms kardesim saolasin bea
Bu Silencer için foruma üye oldum okuyodum yıllardır ama yazmıyodum. Silencer 5 Geforce 6800 için düşerse bende isterim BBI kardeş. Çok faydalı sevabı yüksek hareketlere soyunmuşsun,takdir-e şayan hareketler:)
quote:
SILENCER NEBE?
Bu soruna o kadar hoş o kadar eğitici cevaplar verirdim ama ceza almaktan korkuyorum arkadaşım Şimdilik şununla yetin;
BBI yerinde olmak isterdim desem yalan olur istemezdim desem oda yalan olur ALLAH sabir versin
ben de kendimi zor tuttum.
quote:
Orjinalden alıntı: someone74
quote:
SILENCER NEBE?
Bu soruna o kadar hoş o kadar eğitici cevaplar verirdim ama ceza almaktan korkuyorum arkadaşım Şimdilik şununla yetin;
quote:
Orjinalden alıntı: federaL
BBI yerinde olmak isterdim desem yalan olur istemezdim desem oda yalan olur ALLAH sabir versin
eyvallah dostum işin birde iç yüzünü bilseniz kesinlikle kafayı yersiniz neyse boşerin
Rottweiler dostum sağol
BBI dostum parani gonderdim 29ytl malum 1 ytl islem kestiler... tel de haber verdim burayada yaziyorum..
beklemedeyiz..
BBI fazla NV Silencer 6 r.2 getiriyorsan 1 adette bana ayır lütfen P.M. den ulaşabilirsin.
birşey sorucam da kızmayın..böyle yapana kadar dijitalcenter bu ürünleri garantili getiricekmiş ordan almak daha mantıklı olmaz mı
benim bu SILENCER davasıyla bi alakam yok, kullanmıycam da.. ama DİJİTALCENTER BBI ın getirdiği fiyatın 3 katına falan satıcaktır. kim alır be o paraya
tamam abi kızmayın vallaha bi alakam yok dijitalle kimseyi tanımam forumda yeniyiim daha sordum sadece
estafurullah kızmadık, ben sana demedim zaten DİJİTALCENTER'a dedim..
aramıza hoşgeldin
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
benim bu SILENCER davasıyla bi alakam yok, kullanmıycam da.. ama DİJİTALCENTER BBI ın getirdiği fiyatın 3 katına falan satıcaktır. kim alır be o paraya
kesin öle olur ilk defa türkiyeye getirdik hesabına bi de ilk başta 50$ tutarlar sonra 45 e fln indirirler indirm yaptık die