Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ofulanof ......................güzel günler geliyor.gümbür gümbür.sayende bbı.ne dielimki artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

silencer kalırsa bana pm atarsan sevinrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: goblin

quote:

silencer kalırsa bana pm atarsan sevinrim

ok kardeş haber veririm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rottweiler

BBI dostum pm attim yanliz gelmedi heralde.. mumkunse bende 6600gt agp icin istiyorum.. eger ok dersen para gonderecegim..

dostum kussura bakma pm atmamışmıyım sana unutmuşumdur sorun değil sana da ayırırım kesinlikle

zafercan kardeşim zaten açıklamış gelenmallarda ilk öncelik sipariş veren ilk arkadaşlarımın sonrada diğer isteyenlerin yanlız lütfen pm atmayıp burada yazın artık pmlere cevap veremiyorum yetişemiyorum

tamamdir dostum parani yarin gonderir sana haber veririm..

• SILENCER NEBE?
  • quote:

Orjinalden alıntı: damonbounce

SILENCER NEBE?

Çüşşş.. Hehe... VGA soğutucusu....
  • quote:

SILENCER NEBE?

ekran kartları için soğutucu, adından da anlaşılacağı üzere en büyük özelliği sessizliği....

biraz daha kibar olsan daha iyi olur
  • haaaaa
    :D puhaa tms kardesim saolasin bea
  • Bu Silencer için foruma üye oldum okuyodum yıllardır ama yazmıyodum. Silencer 5 Geforce 6800 için düşerse bende isterim BBI kardeş. Çok faydalı sevabı yüksek hareketlere soyunmuşsun,takdir-e şayan hareketler:)
  • quote:

SILENCER NEBE?

Bu soruna o kadar hoş o kadar eğitici cevaplar verirdim ama ceza almaktan korkuyorum arkadaşım Şimdilik şununla yetin;
  • BBI yerinde olmak isterdim desem yalan olur istemezdim desem oda yalan olur ALLAH sabir versin
  • ben de kendimi zor tuttum.

quote:

Orjinalden alıntı: someone74

quote:

SILENCER NEBE?

Bu soruna o kadar hoş o kadar eğitici cevaplar verirdim ama ceza almaktan korkuyorum arkadaşım Şimdilik şununla yetin;

• quote:

Orjinalden alıntı: federaL

BBI yerinde olmak isterdim desem yalan olur istemezdim desem oda yalan olur ALLAH sabir versin

eyvallah dostum işin birde iç yüzünü bilseniz kesinlikle kafayı yersiniz neyse boşerin

Rottweiler dostum sağol
  • BBI dostum parani gonderdim 29ytl malum 1 ytl islem kestiler... tel de haber verdim burayada yaziyorum..

beklemedeyiz..
  • BBI fazla NV Silencer 6 r.2 getiriyorsan 1 adette bana ayır lütfen P.M. den ulaşabilirsin.
  • birşey sorucam da kızmayın..böyle yapana kadar dijitalcenter bu ürünleri garantili getiricekmiş ordan almak daha mantıklı olmaz mı
  • benim bu SILENCER davasıyla bi alakam yok, kullanmıycam da.. ama DİJİTALCENTER BBI ın getirdiği fiyatın 3 katına falan satıcaktır. kim alır be o paraya
  • tamam abi kızmayın vallaha bi alakam yok dijitalle kimseyi tanımam forumda yeniyiim daha sordum sadece
  • estafurullah kızmadık, ben sana demedim zaten DİJİTALCENTER'a dedim..

aramıza hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

benim bu SILENCER davasıyla bi alakam yok, kullanmıycam da.. ama DİJİTALCENTER BBI ın getirdiği fiyatın 3 katına falan satıcaktır. kim alır be o paraya

kesin öle olur ilk defa türkiyeye getirdik hesabına bi de ilk başta 50$ tutarlar sonra 45 e fln indirirler indirm yaptık die
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.