sağol abi ben birtek power supplylardan çakarın çünkü çok oyun oynarım aslında bende bir topic açtım ekran kartım çok ısınıyor silencer bekleyecek durumda değilim durum ciddi dijitalden ya zalman alıcam ya da fireballdan revoltec hangisini tavsiye edersiniz 6600 gt için
hayret yahu. hala dijital center diyosunuz yahu.geçen hafta spire cooler kasa fanı istedim. gelen mal başka bir kasa fanı.sırf şirketi denemek için istedim.bu adamlardan malmı alınır be.işte bu kadar.bbı ya güvenin. son sözüm bu.böyle dürüst gençleri görünce büyük keyif alıyorum.
Beyler öncelikli olarak bir açıklama yapma ihtiyacı duyuyorum. BBI arkadaşımızın yapmaya çalıştığı şeyi tebrik ediyor ve ona engel olmak isteyen her kim veya kimlerse kınıyorum Ancak ortada bir DC düşmanlığı almış başını gitmiş. DC bu ürünleri 3 katına satar filan denilmiş. Hangi firma DC nin ürünlerine buradan daha ucuza satıyor merak ediyorum. Banada söyleyin bende oradan alayım en azından. Zira getirdiği ürünler elit ürünler olduğundan fiyatları yüksek ama zaten bu firmadan ucuza verene ben rastlamadım. 15 kadar kredi kartı kabul eden br firma ve nakitte %5 indirim yapılıyor. Vatan gibi üzerine vade farkını ekleyip peşin fiyatına satmıyor veya pc gold gibi 3. hizmette yok. Bazı ürünlerde sorun yaşandığı gerçek ama distrübitör firmaların yetkili kişileriyle müşterilerini korumak için tartıştıklarına ve bazı ürünleri artık almamalarına ben şahit oldum. Ama VGA silencer getirmleri için defalarca istekte bulunmuştum fakat bu ürün ile genelde gümrükte hep sorun çıkıyor. Kötü reklam olsun diye söylemiyorum bir firmanın malları gümrükte imha edilmek durumunda kaldı. Gümrükçü olduğum için bu işlerin nasıl yürüdüğünü malesef biliyorum ve zaten bu yüzden işimden istifa ettim. Bir firmaya çamur atmak kolaydır ama en azından diğerleriyle bir kıyaslayalım en azından. Haaa tabi bildiğiniz bişeyler varsa banada söyleyin bende gerekirse alışverişimi keseyim ama zaten bu ürünlerin fiyatları aşağı yukarı belli. Bir de ben bu ürünü 35$dan fazla bir fiyata satmayacaklarını duydum ama bunu zamanla göreceğiz. Ayrıca her ürün ülkemizde pahalıya değil hatta ucuzada satılabiliyor. Biraz araştırmanız yeterli. Ben denemek için bulduğum silencer modelini 32$a bulmuştum mesela. BBI arkadaşımız alıcı çok fazla olduğu için ürünü getirmekte bu kadar gecikmeseydi bende ondan alacaktım ama hatta ilk sipariş verenleerdendim ancak 6600 ler silencerların gelişini yavaşlattığı için mecburen ZM80D almak zorunda kaldım. Gerçi silencer'ı deneme imkanım oldu ama benim kartta verim alamadığım için bu modele yöneldim.
Tekrar BBI arkadaşımıza yaptığı bu özverili çalışma için teşekkür ediyorum ve diğer arkadaşlarımızın bana bu ve benzer ürünlerde önereceği firma isimleri bekliyorum. Zira ben 15 e yakın büyük firma ile alışveriş yaptım ama eleştirdiğiniz firma ile hiçbir problem yaşamadım...
zaten dc bu ürünlerin distribütorü olduğu için en ucuz oranın satması normal ama fiyatlar pahalı
üstelik bence silencer getirmemesinin sebebi silencer getirdiği zaman kimse elindeki diğer marka soğutucuları almıcak bu yüzden tekel gibi davranıp ürünü ithal etmeyerek piyasaya elinde kalanları zorla dayıyo.(senin zalman almak zorunda kalman gibi).Benim aklıma başka bişey gelmiyo bas bas bağırdık silencer diye hiçbişey yapmadılar bide distribütor olucak bunlar.Benim fikrime göre BBİ arkadaşımızın işinede engel olmaya çalişiyo.
Bizde ürünleri garantili ve faturalı alıcaz BBİ arkadaşımızın dediğine göre....
silencelarin niye gümrükte imha edildiğini yazmıyosun buraya bizde bilelim ortaya bişey atıyosun bari nedenini söle gümrükten okadar vga soğutucusu geçiyo bi silencer mi yasaklı mal
Şöyle söyleyeyim; 1) ZM80D almak zorunda kaldım çünkü silencer bende istediğim sonucu vermedi... 2) Gümrüğe takılma sebebi ( 2 kez denk geldi ) ilkinde firmanın farklı firma ismi vermesi sebebiyle buradan alacak firmanın hayali olması, diğeride bildiğim kadarıyla 'CE' yüzünden bir ara vantec ürünlerine olduğu gibi bu ürünlere de gerekli izin belgesi verecek kişinin kafaya takması. İnanın gümrülker sandığınız kadar modern değil ve zihniyet belli, daha birsürü şey yazardım ama BBI arkadaşımızda bunları biliyor zaten. Hele bir hayırlısıyla getirtsin
quote:
Orjinalden alıntı: someone74
Şöyle söyleyeyim; 1) ZM80D almak zorunda kaldım çünkü silencer bende istediğim sonucu vermedi... 2) Gümrüğe takılma sebebi ( 2 kez denk geldi ) ilkinde firmanın farklı firma ismi vermesi sebebiyle buradan alacak firmanın hayali olması, diğeride bildiğim kadarıyla 'CE' yüzünden bir ara vantec ürünlerine olduğu gibi bu ürünlere de gerekli izin belgesi verecek kişinin kafaya takması. İnanın gümrülker sandığınız kadar modern değil ve zihniyet belli, daha birsürü şey yazardım ama BBI arkadaşımızda bunları biliyor zaten. Hele bir hayırlısıyla getirtsin
eğer snde bbi'in bildiklerini biliyosan, ki ibliyorum demişsin, o zaman karşısında olmasan bile yanında d a olma derim dc'nin
hem kndi ağzınla demişssin farklı isimle mal getirtip gümrükte takıldı filan diye, bu adamların ortağı kaçak mal dolayısıyla emniyet tarafından göz altına alındı, bunların daha neleri var kimbilir, boş ver bence sen someone74 kardeş(veya abi)
DC HAKKINDA BUKADAR BİLGİN OLMASI KARŞISINDA BENİM BİLDİKLERİMİDE BİLİYORSUNDUR OZAMAN SORUN YOK HELLANGEL ÇOK AÇIK YAZMIŞ ÇÜNKÜ ODA BU İŞLERDE HEP BENİM YANIMDAYDI BİLDİKLERİMİN %60'INI BİLİYOR BİRDE GERİ KALANLARI BİLSE VEYA BİLSELER FORUMDAKİ ARKADAŞLAR DC DİYE BİR FİRMA KALMAZ ÇOK AÇIK SÖYLÜYORUM ONLAR KENDİ İŞLERİNİ YAPSINLAR KİMSEYE BULAŞMASINLAR YETER...
adam getiriyor işte ne güzel ne köstek oluyorsunuz
BBi bu hafta kesin alıyomuyuz silencerları
kesin olması durumunda haber vericem biraz pürüz var onuda çözdüm gibi bu haftaya gelecek inşallah yoksa kafayı yiyecem
forumu baştan sona okudum kim kimdir bilmem ama ilk lâfım BBI'a: Delikanlı iyi bir işi kendi başına üstlenip güzel fiyatlar sunmuşsun nerdeyse maliyet fiyatı. 2. lafım someone 74' bu dijitalcenter kimdir bilmem ürünlerine baktım ben almanyada yaşıyorum şahsen; ürünlerinde ben bir elitlik göremedim ama sen %99 orayla bağlantılısın zira elit olarak lanse etmişsin tagan satıyor bu firma tagan hatalı seri üretti ve nedense türkiyede çok arıza var duyduğunma göre acaba bu hatalı seri nereye kayboldu BBI sana istediğin ürünler konusunda destek olabilirim almanyadan..
quote:
Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba
forumu baştan sona okudum kim kimdir bilmem ama ilk lâfım BBI'a: Delikanlı iyi bir işi kendi başına üstlenip güzel fiyatlar sunmuşsun nerdeyse maliyet fiyatı. 2. lafım someone 74' bu dijitalcenter kimdir bilmem ürünlerine baktım ben almanyada yaşıyorum şahsen; ürünlerinde ben bir elitlik göremedim ama sen %99 orayla bağlantılısın zira elit olarak lanse etmişsin tagan satıyor bu firma tagan hatalı seri üretti ve nedense türkiyede çok arıza var duyduğunma göre acaba bu hatalı seri nereye kayboldu BBI sana istediğin ürünler konusunda destek olabilirim almanyadan..
vallahi kardeş neden olmasın zaten bende araştıralar yapıyordum gel msnden görüşelim yada pm ile konuşalım bu olayı bana uyar
pm attım ismim Fritz
quote:
pm attım ismim Fritz
aldım dostum bende BUĞRA
quote:
BBI'a zaten bir lafım olamaz zira kendini kanıtlamış bir insan ama bana yönelik eleştirilerinde haksızsın Almanya'ya belki bu ürünler çokça geliyor olabilir ama ülkemiz şartlarında DC ve Vega gibi firmalar elit ürünler getiriyorlar bunda ne gibi bir övme gördün ben anlamadım. Hala oradan arada bir alışveriş yapıyorum ama ben bilgisayarcı veya firma yetkilisi değilim beni bilenler bu sitede yeterli zaten. Dolayısıyla tanımadığınız insanlar hakkında çamur atma yolundan ziyade sorarak bilgi edinme yolunu seçiniz. Zaten yazımı dikkatli okusaydınız bu ve benzeri ürünleri getiren başka firma biliyorsanız benide aydınlatın demiştim ama aydınlatmaktan ziyade eleştiri yolu çok basite kaçmakta. Bahsi geçen firma babamın oğlu değil ama ben Türkiye'de yaşıyorum ve buranın şartları beni bağlar. Tagan konusunda ise çok haklısın; maelsef yeni bir ürün çıkınca inceleme ve bilgilerden ziyade pofpof'lamalar yüzünden bu sorunlar yaşanır oldu. Bi zamanlar bilgisayar dergilerini aldıkları komisyon yüzünden eleştrirdik ama bu sitede verdikleri pofpof'lu reklam (özellikle yeni çıkan ürünler ile ilgili) yüzünden tüketici yanlış yönlendirilmeye başlandı. Aynı durum VGA silencer çıktığında da vardı, her yeni çıkan ürün bir öncekini geçer oldu ama aradan çok uzun zaman geçmesine rağmen VGA silencer diğer soğutuculara nazaran daha başarılı. hem fiyat hemde performans.
Neyse çalışmalarına dewam BBI, umarım şu işleri bir hallettikten sonra seni kimler rahatsız ediyor öğrenir ona göre tavır alırız
ben tanırım sertaç bey var sen ona de beni bilgisayar dünyasından orhan gonderdi de o beni iyi tanır
quote:
Orjinalden alıntı: Charon_Death
tamam abi kızmayın vallaha bi alakam yok dijitalle kimseyi tanımam forumda yeniyiim daha sordum sadece
dostum yazılarına bakıyorum %99 dijital center savunmasın yapmışsın, ben daha yeni türkiyedeki sitelere bakıyorum BBI kardeş ile az önce telefondan görüştüm cebini aradım hani şüphesi olan varsa ona sorabilir Almanyada yaşayaıp yaşamadığımı numaramda çıktı sonuçta Sayfaları tek tek inceliyorum. Vega dediğin thermaltake var, dijital center'a baktım avrupada elit diyebileceğim çok marka yok ellerinde burada orta halli olabilecek levicom ve nispeten aerocool ürünleri olabilir. Fakat benim Elitten anlaşım Enermax,SilverStone,Lian Li gibi markalardır ki bunu da Türkiye de FireBall diye bir firma satıyormuş hoş onlarda zaten galiba Almanya bağlantılı Gmbh uzantıları var. Ben de Almanya da 13 yıldır büyük bir firmada çalışıyorum, mühendisim birçok componenti yakından inceliyorum ve açıkçası Türkiyeye açılmak istiyoruz, bu konuda BBI kardeş den yarım alıyoruz, oldukça bilgili bir insan, kendisi ile de çalışmak isterim.. Ama Elit anlayışım dediğim markalardır vaktin olursa davetlim olarak gel Almanyaya sana hangi marka neden tutulur neden tutulmaz anlatayım. Eğer dijitalle bağlantın yoksa bahsettiğim diğer markalarla ilgilide konuşmalısın ya da ben göremedim saygılar.. Bu forumdaki arkadaşlarada şunu söyliyeyim BBI çok kaliteli ve saygılı bir genç, böyle bir arkadaşınız olduğu için mutlu olmalısınız şahsen ben tanıdığıma mutlu oldum.Saygılar Fritz
quote:
Orjinalden alıntı: someone74
quote:
BBI'a zaten bir lafım olamaz zira kendini kanıtlamış bir insan ama bana yönelik eleştirilerinde haksızsın Almanya'ya belki bu ürünler çokça geliyor olabilir ama ülkemiz şartlarında DC ve Vega gibi firmalar elit ürünler getiriyorlar bunda ne gibi bir övme gördün ben anlamadım. Hala oradan arada bir alışveriş yapıyorum ama ben bilgisayarcı veya firma yetkilisi değilim beni bilenler bu sitede yeterli zaten. Dolayısıyla tanımadığınız insanlar hakkında çamur atma yolundan ziyade sorarak bilgi edinme yolunu seçiniz. Zaten yazımı dikkatli okusaydınız bu ve benzeri ürünleri getiren başka firma biliyorsanız benide aydınlatın demiştim ama aydınlatmaktan ziyade eleştiri yolu çok basite kaçmakta. Bahsi geçen firma babamın oğlu değil ama ben Türkiye'de yaşıyorum ve buranın şartları beni bağlar. Tagan konusunda ise çok haklısın; maelsef yeni bir ürün çıkınca inceleme ve bilgilerden ziyade pofpof'lamalar yüzünden bu sorunlar yaşanır oldu. Bi zamanlar bilgisayar dergilerini aldıkları komisyon yüzünden eleştrirdik ama bu sitede verdikleri pofpof'lu reklam (özellikle yeni çıkan ürünler ile ilgili) yüzünden tüketici yanlış yönlendirilmeye başlandı. Aynı durum VGA silencer çıktığında da vardı, her yeni çıkan ürün bir öncekini geçer oldu ama aradan çok uzun zaman geçmesine rağmen VGA silencer diğer soğutuculara nazaran daha başarılı. hem fiyat hemde performans.
Neyse çalışmalarına dewam BBI, umarım şu işleri bir hallettikten sonra seni kimler rahatsız ediyor öğrenir ona göre tavır alırız
Hocam ne oldu yavvvvv halen gelecek bu silencerler. ömür geçiyor. ömürrrrr.......