Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buğra sana fiyat listelerimizi yolladım mesaj attım ama cevap gelmedi galiba mesaj ulaşmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

Buğra sana fiyat listelerimizi yolladım mesaj attım ama cevap gelmedi galiba mesaj ulaşmadı

BBi'da int. yok şu an bildiğim kadarıyla, gündüz çalışıyo, akşam da cafe'den giriyo net'e,
    akşama cevap yazacaktır size
  • yahu ark.bbı yı garanti için niye sıkıştırıp durursunuz? silencerin en fazla fanı dönmez. buda zayıf bir ihtimal.eh oda şansımıza.bbı uğraşıp duruyor bizler için.takdir etmek lazım.
  • walla ben bozulursa onun garantisi için uğraşmam sallarım çöpe
  • Valla hocam allah sana sabır versin umarım mucadelende basarılı olursun eger olamasanda ( ki mutlaka olmanı siterim) yılma ve bizede onune engel koyan sahısları soyleki bizde onlara tepki olarak biseyler yapalım.Forumda yeniyim biliyorum nekadar kaale alırsın bilmem ama bende buyuk bi bilgisayar firmasında calısyorum elimden ne gelirse yardımcı olmaya calısırım.
    MUCADELENE TAM DESTEK VERİYORUM.

SAYGILARLA
  • bu hafta mallar gelebilir.içimde öyle bi his var.bravo sana bbı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metak

bu hafta mallar gelebilir.içimde öyle bi his var.bravo sana bbı.

Yaw amma sabırsızsınız yaw Hisli bi soru olmuş sanki. Ben 6 ay bi firmanın getirmesini bekledim hele 1 ayınız dolsun yaw

• walla ben bu bekleme konusunda pek tecrübeli değilim ilk defa yurt dışından parça alıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rock_Rage

Valla hocam allah sana sabır versin umarım mucadelende basarılı olursun eger olamasanda ( ki mutlaka olmanı siterim) yılma ve bizede onune engel koyan sahısları soyleki bizde onlara tepki olarak biseyler yapalım.Forumda yeniyim biliyorum nekadar kaale alırsın bilmem ama bende buyuk bi bilgisayar firmasında calısyorum elimden ne gelirse yardımcı olmaya calısırım.
    MUCADELENE TAM DESTEK VERİYORUM.

SAYGILARLA

ne demek yeniyim ne kadar kale alırsınız ya. bizde ayrımcılık yok
  • evet daywalker dostum doğru söylemiş bizde ayrım yoktur

arkadaşlar silencerlar bu hafta içinde TR'ye geliyor yani gümrüğe girecek ancakgümrük olarak hangisinde olduğunu vede nezaman geçeceğini açıklamıyorum kesin günü tekrar yezıcam buraya sizden ricam lütfen sabırsız olmayalım vede gereksiz yere sataşmalar olmasın sizden tek ricam bu lütfen...
  • selam tekrar herkese ben ve çalıştığım firma almanya da birçok markanın ana distribütörüdür sizlere açıklamaktan Kıvanç Duyarım ki BBI arkadaşımızı firmamızın Türkiye danışmanı yapmak istiyoruz bu şekilde aldığınız ürünler firmamızın tam garantisi altındada olacak. Bundan böyle birçok ürüne BBI arkadaşımıza ön sipariş vererek ulaşabileceksiniz. Yalnızca benim de bir şikayetim var sizlerle paylaşmak istedim, bir topicde power supply önerisine kendi bildiğim ve kullandığım enermax'ı önerince beni distribütörün adamı olmakla suçladılar. ilginç çünkü bunu hamburgdan nasıl başarıcam bilemiyorum bir adım atıp türkiyedeki kardeşlerime yardımcı olmak, sizi inanılmaz fiyatlarla garantili ürünlerle buluşturmak istiyorum, kendi milleti mi kayırmak istiyorum gümrüğüde halledicez ama lütfen bize destek verin beni başka firmaların adamı olmakla suçluyorlar sayısız pm geliyor ve çok üzülüyorum..dijitalcenter kim bu arada BBI?

• BOŞVER HOCAM BEN SANA BUNU BİR ARA TELEFONDA ANLATAYIM BURADA AÇIKLARSAM YERYERİNDEN OYNAR SENİN SILENCERLARIN GELDİĞİNDE ZATEN GÖRÜŞECEZ O ARADA GÖRÜŞÜRÜZ BU MESELEYİDE

YANLIZ FİRTZ DOSTUM BU KONUDA SANA HAK VERİYORUM BEN KİMLERİ BİLİYORUMDA KİMSEYE BİŞEY SÖYLEMİYORUM BENİ KIZDIRMASINLAR BURADA AĞZIMI BİR AÇARIM FORUMUN DÜZENİNİ BOZMAMAK İÇİN BİŞEY SÖYLEMİYORUM ANCAK KIZMAYA BAŞLIYORUM KİMSE KİMSEYİ HAKSIZ YERE SUÇLAMASIN LÜTFEN
  • anlıyorum neyse en iyi cevap sessizliktir..ben yıllarca vatanımdan ayrı kalmanın özlemini çektim..yakında türkiyeye gelmek istiyorum zaten daha ayrıntılı da görüşürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

anlıyorum neyse en iyi cevap sessizliktir..ben yıllarca vatanımdan ayrı kalmanın özlemini çektim..yakında türkiyeye gelmek istiyorum zaten daha ayrıntılı da görüşürüz

Enermax gelirse iyi olur bence TT ve Tagan mağdurları rahat ederler en azından. Bu arada firmanın adamı olsan ne olurrr omasan ne olur Ben markayı bildikten güvendikten sonra gerisi boş

• oh oh. bu hafta mallar geliyormuş.içimdeki his doğru söylemiş demekki.ben dememişmiydim.bbı bu işi bitirir diye.

• ısın gercegı bu konuyu bırkac sefer gorup es gecmıstım fakat en sonunda ınceledıgımde hayretler ıcerısınde kaldım,BBI nıcklı arkadsımızın gırısımcı ruhu ve cabaları sonucunda bırcok buyuk fırmanın kı bu dalda uzmanlasmıs ,prosedurlerı ıyı bılen,burokrasıyı ezberlemıs,ve btun ıslerı kar uzerıne olan bu fırmaların yapmadıgını forumdan boyle tamamı ıle hızmete yonelık calısan bırısının yapması benı oldukca sassırttı,sonuc ıtıbarı ıle bu arkadsımız urunlerı bırakın uygun fıyata, ıthalatcı fırmlar gıbı oldukca yuksek karla satsa bıle sadece emegı ıcın dahı alınabılır,umuyorum bırgun benım de ıhtıyacım olan bır parcayı getırırsınız ve ben de sızınle tanısma fırsatı bulurum,herkes ıcın hayırlı olsun...
  • Hocam eyvallah Boyle sıcak bir ortamda sizlerle birlikte bişeyler yapmak hem zevkli hemde gurur verici Sagolun bir kez daha insallah forum ortamımız hep guzel kalır
    SAYGILARLA
  • bekleyin yawwwsss, BBı yüzdü yüzdü kuyruğa geldi, bırakalım da,
    öldürücü darbeyi indirsin malum şahıslara
  • Arkadaşlar ne oldu haber varmı CILENCER' lardan ?
    BBI kardeş inşallah anlının akı ile çıkacaksın bu işten ve daha da ilerleteceksin eminim hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD__EffeCT -- 23 Mart 2005, 14:48:46 >
  • Bende sabırsızlanmaya başladım.Gelsin artık.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.