Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran kartım Saphire 9800 XT yalnız pro 9800 den bios ile değiştirilen modelden

gördüğüm kadarı ile listede birsürü VGA silencer modeli var
    ATI nin birsürü modelini gördüm

hangisi bana uyumlu olur ?

listeye benide ekler isen sevinirim
    istanbulda oturmam sorun olurmu ?
  • Aslında BBI kardeşin bi İstanbul şubesi olsa çok iyi olacak, hem o rahatlar hemde sabırsızlar Hatta o kadar ürünün kargosu iel uğraşmaktansa göneriver bilindik bi yere kapış kapış gitsin yaw
  • arkadaşlar,beni listeye aldınız dimi????ati radeon 1 rev2 ona göre(kartım 9800 pro)
  • dostum bu aralar cok mesgul sanirim.. nese allah yardimcisi olsun...
  • Benim kartım asus X700 pro.Bana hangi soğutucu olur.Kartın soğutması tam uç noktada. Ona göre.Bu da beni çok düşündürüyor.
  • GELİYOR DOSTLARIM AZ KALDI

X700 İÇİN SOĞUTMA ATİ1 OLMASI GEREK AYNISI BENDEDE VAR ÇOK ISINIYOR BİLİYORUM
  • sonunda geliyor. umarım bunun monte edilişi ile ilgili bilgisi olan vardır ve karışık bişi değildir
  • BBi kadiköyde bi bilgisayarcıda vga silencerların hepsi war bugün gördüm yoksa vga silencerlar gümrükten giriş yaptı mı
  • dijitacenter da getirmiş 40+Kdv usd. aslında benim için dc den almak daha karlı oluyodu. çünkü kargo parası+ 2X7ytl havale parası+31.18usd ama olsun forumda bi işbirliği oldu hiçolmazsa ve o soyguncularla muhattap olmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 24 Mart 2005, 19:54:35 >
  • bu haftasonuna kadar gelirmi bbi. kargo için adresimi pm e atıyorumbbi. bu arada sen msn de sürekli offline gözüküyorsun beni engelliyomusun msn de. senin msn bbi_nofear değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 24 Mart 2005, 19:47:42 >
  • benim sorum hakkında bilgisi olan varmı ?

benim kartım Saphire 9800 pro ama bu XT olanlardan. KArtın fanının çıkarılmış halini bir XT nin fansız hali ile karşılaştırdım

kartın yüzeyinde hiç bir fark yok.

Fakat şüphelerim var bu konuda

ATI rev 3 mü almalıyım yoksa başka bir tanesini mi ?
    (ATI rev 3 diyenin altında 9800 XT için olduğu yazıyordu
  • geliyor hee. süper.
  • kardeşler,işallah gelir yakında sabırsızlıkla bekliyorum vga silencerimi ....bu arada bbı kardeş benide msn'de engellemişin engeli kaldırırsan msn'de sana sormak istediğim birkaç şey warr......benim hesabım exo_1905@hotmail.com
  • beni de msn ye ekleyin taylanboya@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkansis

benim sorum hakkında bilgisi olan varmı ?

benim kartım Saphire 9800 pro ama bu XT olanlardan. KArtın fanının çıkarılmış halini bir XT nin fansız hali ile karşılaştırdım

9800xt için olanı alıcaksın çünkü kartın xt pcb sine sahip
  • dijitalcenterda 9800 pro- xt ve 6600 gt agp modelleri yok
  • beyler bi dijitalin fiyatlara bakin bide bize gelen fiyatlara.. bbi kardesimiz iyi is cikardi.. yuzduk yuzduk kuyruguna geldik artik...
  • ya zaten bizim silencerlar gelince dijitalcenter ve yardakçıları mos mor olucak
  • Arkadaşlar sitesinden anladığım kadarı ile 6600GT AGP için silencer yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

quote:

Orjinalden alıntı: Arkansis

benim sorum hakkında bilgisi olan varmı ?

9800xt için olanı alıcaksın çünkü kartın xt pcb sine sahip

çok sağol
    takarken sorun yaşamam umarım
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.