Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

gözümüz yollarda kaldı gelsin artık gelsinn

sen birde bana sor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

ÇOK MERAK EDİLİYOR BİLİYORUM ÜRÜNLER TSEDEN ONAY BEKLİYOR BENDE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM HABERİNİZ OLSUN

hey Allahım,bürokrasiye bak.
    TSE neyini onaylıcakmış bunun?
    OC yapıp test sonuçlarına göre kararmı vereceklermiş?
  • ncstr filan aylarca uğraşmıştı sanırım şu CE kalite onayı için, getirtemediler. BBI önlemimi aldım diyordun inşallah çok beklemeyiz.
  • sabırsızlandım iice gelsede alsak
    BBI ii şanslar gerçi geldi sayılırda sorun çıkartmasın adi gümrükçüler ptesi günü başıma kötü bi oaly geldide hümrükçülerle ilgli
  • quote:

Orjinalden alıntı: goblin

sabırsızlandım iice gelsede alsak
    BBI ii şanslar gerçi geldi sayılırda sorun çıkartmasın adi gümrükçüler ptesi günü başıma kötü bi oaly geldide hümrükçülerle ilgli

Bence biraz daha düşün asıl adilik gümrükçülerde mi yoksa memurlarda mı?
  • adilik iki taraftada yok sadece burasi turkiye... bide artik gelsinler yaw bi hal olduk...
  • YURTDIŞINDAN GELEN HER MAL İÇİN TSE STANDARTLARA UYUP UYMADIĞINA BAKIYOR
    ARKADAŞLAR ÇIKMASI ANMESELESİ OLDUĞUNDAN DOLAYI APTAL VAKIFBANKDA İSİMLER GÖZÜKMÜYOR KİM HANGİTARİHTE NEKADAR PARA YOLLADIYSA BANA PM ATSIN BENDE KONTROL EDİP CEVAP YAZAYIM SİZZLERDEN TEK RİCAM BU BİRDE KİMSEYE GEREKSİZ YERE SATAŞMAYIN HİÇ GEREK YOK
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: BBI

ÇOK MERAK EDİLİYOR BİLİYORUM ÜRÜNLER TSEDEN ONAY BEKLİYOR BENDE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM HABERİNİZ OLSUN

hey Allahım,bürokrasiye bak.
    TSE neyini onaylıcakmış bunun?
    OC yapıp test sonuçlarına göre kararmı vereceklermiş?

• bbı 15 ytl yollamıştım ama tarihini hatırlamıyorumki?selamlar.
  • Dekont aşağıda.

SILENCERLAR GELDİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diabelica -- 2 Nisan 2005, 19:23:40 >
  • arkandayız BBI abi işini gücünü bırakıp yardım ediyosun sende hergün gümrüğe koşuşturmaktan keyif almıyosundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: someone74

quote:

Orjinalden alıntı: goblin

sabırsızlandım iice gelsede alsak

Bence biraz daha düşün asıl adilik gümrükçülerde mi yoksa memurlarda mı?

ewt doru memurlarda oluo

• ya walla bende nezman yolladım hatırlamıyorum bakayım hesap özetlerinden.....

15 ytl yollamıştım
  • Pm attım BBI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 3 Nisan 2005, 21:24:32 >
  • BBI
    ürünleri istek üzerine mi getiriyorsun
    yoksa hepsinden belli bir miktar mı getirdin ?

başta kaçırdım da hala alma şansım varmı diye soruyorum
    rev 3 (rev2) için ...
  • şansınız olabilir biz Almanyadan BBI kardeşe 300 adet daha silencer yolluyoruz, daha başka ürün ihtiyacınız olursa BBI'a iletin çalıştığım firma Almanyada birçok markanın distribütörü şu olay bitsin BBI aracılığı ile bütün ürünleri sağlayacağız, saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Arkansis

BBI

rev 3 (rev2) için ...
  • BBI, pm attm cevap gelmedi. Bir de buraya yazayım; 16 şubat tarihinde vakıfbank kozyatağı/istanbul şubesinden 15 ytl göndermiştim.
  • dostum bugun gonderdim parayi daha oncede gonderme yapmistim tel dede konusmustuk ancak bi problem olmus heralde dekontlari kontrol ederken farkettim.. neyse hesabına 15ytl gitti..

SILENCERLAR GELDİ!!!
  • bu iş ne zamana olur ve anakart işlemci ekran kartı.... vsvs gibi şeylerde gönderecekmisin. eğer öyleyse umarım türkiyede 470+kdv ye satılan ürünler avrupadaki gibi 370 dolara olur. bir de kadv olacakmı yine
    quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

şansınız olabilir biz Almanyadan BBI kardeşe 300 adet daha silencer yolluyoruz, daha başka ürün ihtiyacınız olursa BBI'a iletin çalıştığım firma Almanyada birçok markanın distribütörü şu olay bitsin BBI aracılığı ile bütün ürünleri sağlayacağız, saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Arkansis

BBI

rev 3 (rev2) için ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 4 Nisan 2005, 17:19:31 >

• BBI traeni kaçırmadıysak bende bir tane AGP 6600GT için NV SILENCER 6 REV2 rica etsem. PM de attım. Eğer elinde fazla varsa parayı peşin hemen yollayabilirim.
  • hocam pm attım 6800 için eğer hala şansım varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phobia -- 5 Nisan 2005, 22:30:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.