Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    webden bu VGA silencerları sipariş edebileceğim bir site varmı ?
    yada BBI sen hangi siteden getirtiyorsun ?

topici çok geç gördüm bu partiyi kaçırdım , kendim sipariş vereyim diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkansis

unutmadan sorayım
    webden bu VGA silencerları sipariş edebileceğim bir site varmı ?
    yada BBI sen hangi siteden getirtiyorsun ?

topici çok geç gördüm bu partiyi kaçırdım , kendim sipariş vereyim diyorum

Dostum web den elbette sipariş edersin ama shipping masrafı ile 2 tane silencer daha alınıyor malesef Dolayısıyla sende BBI a bir danış
  • Bu kadar gucmu gelıyor bu sılencerlar be tam 1 hafta sonra tam 2 ay olacak yaw...
    yanı bu kadar beklemeye degermı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PunK

Bu kadar gucmu gelıyor bu sılencerlar be tam 1 hafta sonra tam 2 ay olacak yaw...
    yanı bu kadar beklemeye degermı

istersen birde sendene dostum garantili olarak getirmeyi kaçak olarak sokmak istesem 1 haftada burada olurdu haaa birde tabi unutmadan bu işi yapan diğer firmalarıda unutmayalım ellerinden gelenni yapıyorlar
  • vay be sonunda msiyıma da yüklenecem. bakalım sınırı neymiş. sağol bbi.
  • ürün gümrüktedir testleri yapılmaktadır onaylandığında anında çıkaracam haberiniz olsun

bazı arkadaşlara kesinlikle satışım yoktur
  • şşşşşşşşşş
    Buğra abiye laf yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

ürün gümrüktedir testleri yapılmaktadır onaylandığında anında çıkaracam haberiniz olsun

gelio o zaman yakin hade gozumuz aydin...
  • Herhalde önümüdeki hafta alırız silencerları.
  • bu adam bu kadar uğraşmış bizim için.(BBI) TAKDİR ETMEK LAZIM.dahada söylenecek bir söz sanırım yoktur
  • kolay değil hem burayla hemde silencerlarla ilgilenmek silencarla ilgilenmek neysede burayla uğraşmak çok zor
  • BBI hangi sitelerden sipariş verebiliyorum ?
  • silencer ile ilgili bişi sormak istiyorum. hani arkasında ramleri soğutmak için bakır uyduruk bi plaka var. acaba onu çıkarıp ramin üzerine bi ramsink takıp silencerı sabitlemek mümkünmüdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkansis

BBI hangi sitelerden sipariş verebiliyorum ?

sorunu tam olarak anlayamadın dostum?

@Daywalkerr denemek lazım diyecem ama zor gibi geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

kolay değil hem burayla hemde silencerlarla ilgilenmek silencarla ilgilenmek neysede burayla uğraşmak çok zor

Türkiye'de yaşıyorsan heşey zor zaten

bu arada pm atan arkadaşlara cevap yazamıyorum nedeni bilgisayarımdaki ufak bir problem onuda yarın çözüp sorularınızı cevaplandıracağım
  • ya ben bu senin getirme olayını kaçırdım
    yani sen kendin mi getirtiyorsun oradna
    yoksa internetten sipariş mi verdin

ben olayı tam anlamadımda

kısacası bana internetten bu ürünü sipariş edebileceğim bir yer söyleyebilirmisin ?
  • 2 Şubattan 28 marta kadar Ya ne sabırdır BBI Dostum ne diyeyim sana bileginin hakkını Son kurusuna Kadar alassın insallah...
  • federal ben direk siparişi distiribütör firmadan yatım gümrükten çıkmasına az kaldı biraz bekle çıkınca eğer kalırsa sanada birtane ayırırım sorun değil

ARKADAŞLAR BANA PM ATMAYIN DURUMDA BİR DEĞİŞİKLİK OLURSA BURAYA YAZICAM SORUN YOK MERAK ETMEYİN
  • ÇOK MERAK EDİLİYOR BİLİYORUM ÜRÜNLER TSEDEN ONAY BEKLİYOR BENDE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM HABERİNİZ OLSUN
  • gözümüz yollarda kaldı gelsin artık gelsinn
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.