unutmadan sorayım webden bu VGA silencerları sipariş edebileceğim bir site varmı ? yada BBI sen hangi siteden getirtiyorsun ?
topici çok geç gördüm bu partiyi kaçırdım , kendim sipariş vereyim diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Arkansis
unutmadan sorayım webden bu VGA silencerları sipariş edebileceğim bir site varmı ? yada BBI sen hangi siteden getirtiyorsun ?
topici çok geç gördüm bu partiyi kaçırdım , kendim sipariş vereyim diyorum
Dostum web den elbette sipariş edersin ama shipping masrafı ile 2 tane silencer daha alınıyor malesef Dolayısıyla sende BBI a bir danış
Bu kadar gucmu gelıyor bu sılencerlar be tam 1 hafta sonra tam 2 ay olacak yaw... yanı bu kadar beklemeye degermı
quote:
Orjinalden alıntı: PunK
Bu kadar gucmu gelıyor bu sılencerlar be tam 1 hafta sonra tam 2 ay olacak yaw... yanı bu kadar beklemeye degermı
istersen birde sendene dostum garantili olarak getirmeyi kaçak olarak sokmak istesem 1 haftada burada olurdu haaa birde tabi unutmadan bu işi yapan diğer firmalarıda unutmayalım ellerinden gelenni yapıyorlar
vay be sonunda msiyıma da yüklenecem. bakalım sınırı neymiş. sağol bbi.
ürün gümrüktedir testleri yapılmaktadır onaylandığında anında çıkaracam haberiniz olsun
bazı arkadaşlara kesinlikle satışım yoktur
şşşşşşşşşş Buğra abiye laf yok
quote:
Orjinalden alıntı: BBI
ürün gümrüktedir testleri yapılmaktadır onaylandığında anında çıkaracam haberiniz olsun
gelio o zaman yakin hade gozumuz aydin...
Herhalde önümüdeki hafta alırız silencerları.
bu adam bu kadar uğraşmış bizim için.(BBI) TAKDİR ETMEK LAZIM.dahada söylenecek bir söz sanırım yoktur
kolay değil hem burayla hemde silencerlarla ilgilenmek silencarla ilgilenmek neysede burayla uğraşmak çok zor
BBI hangi sitelerden sipariş verebiliyorum ?
silencer ile ilgili bişi sormak istiyorum. hani arkasında ramleri soğutmak için bakır uyduruk bi plaka var. acaba onu çıkarıp ramin üzerine bi ramsink takıp silencerı sabitlemek mümkünmüdür.
quote:
Orjinalden alıntı: Arkansis
BBI hangi sitelerden sipariş verebiliyorum ?
sorunu tam olarak anlayamadın dostum?
@Daywalkerr denemek lazım diyecem ama zor gibi geliyor bana
quote:
Orjinalden alıntı: federaL
kolay değil hem burayla hemde silencerlarla ilgilenmek silencarla ilgilenmek neysede burayla uğraşmak çok zor
Türkiye'de yaşıyorsan heşey zor zaten
bu arada pm atan arkadaşlara cevap yazamıyorum nedeni bilgisayarımdaki ufak bir problem onuda yarın çözüp sorularınızı cevaplandıracağım
ya ben bu senin getirme olayını kaçırdım yani sen kendin mi getirtiyorsun oradna yoksa internetten sipariş mi verdin
ben olayı tam anlamadımda
kısacası bana internetten bu ürünü sipariş edebileceğim bir yer söyleyebilirmisin ?
2 Şubattan 28 marta kadar Ya ne sabırdır BBI Dostum ne diyeyim sana bileginin hakkını Son kurusuna Kadar alassın insallah...
federal ben direk siparişi distiribütör firmadan yatım gümrükten çıkmasına az kaldı biraz bekle çıkınca eğer kalırsa sanada birtane ayırırım sorun değil
ARKADAŞLAR BANA PM ATMAYIN DURUMDA BİR DEĞİŞİKLİK OLURSA BURAYA YAZICAM SORUN YOK MERAK ETMEYİN
ÇOK MERAK EDİLİYOR BİLİYORUM ÜRÜNLER TSEDEN ONAY BEKLİYOR BENDE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM HABERİNİZ OLSUN