Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6600gt agp icin bulundu dendi bizde ona gore istedik birsuru agp bekleyen var...
  • silencerlar bi gelsinde sonra bakarız agpsine kaldı mallar gümrükte keşke kaçak getireydin BBİ
  • ben de attim 6600gt pci express icin. insallah gec kalmadik :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rottweiler

6600gt agp icin bulundu dendi bizde ona gore istedik birsuru agp bekleyen var...

şu an bu ürünün satıldığı noktalarda özellikle araştırdım, hiç bir firma da agp için versiyon mevcut değil nv sliencer 6 için sadece 6600gt deniyor ama agp yada pcı-ex versiyondur denmiyor.

buraya dikkat ürün agp ye uymuyor çünkü HSI köprü yongası buna müsade etmiyor, gpu , ram ler ve hsı yongasını örtmesi gerekli ancak şu anki modellerde bu yok, bu konuyu iyice araştırmanızı sizlerden de rica edicem çünkü ben ve bir çok arkadaşta bu durum yüzünden sipariş veremedi.

SILENCERLAR GELDİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 13 Nisan 2005, 20:37:25 >

• Arkadaşa aynen katılıyorum. Resimde de görüldüğü gibi 6600 GT AGP versiyonunda HSI köprü yongası (GPU'nun sağ alt çaprazında görebilirsiniz) nedeniyle kart dizaynı oldukça farklı. Bu yüzden Silencer'lar bu kartlara uymuyor. (İstisnalar olabilir, yanlışım varsa düzeltin)

SILENCERLAR GELDİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafercen -- 13 Nisan 2005, 21:25:32 >
  • BBI bi aciklama yapsa iyi olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rottweiler

BBI bi aciklama yapsa iyi olacak...

BBI , dostumuzu zaten ilk postunda ürünlerin modelleri konusunda fazla bilgisi olmadığını almak isteyenlerin inceleyip istedikleri modeli sipariş etmeleri gerektiğini belirtmedi mi.
  • Arkadaşlar BBI'ın isteği üzerine yine açıklama yapıorum,
    kendisi bgnde nete giremeyecekmiş:

bbı tse ile pürüzleri zar zor da olsa halletti,
    adamlar evrakları kaybetmşler düşünebiliyomusnz ya
    bbi kendisi daha ayrıntılı yazacaktır ancak şunu bilin ki
    tse çok zorluk çıkarıyo(du), haftaya mallar çıkacakmış(tse yeni bi salaklık yapmazsa)

arkda[şlar sabırsızlığınızı anlıyorum ama ben bbi'in yanında birebir olayları görüyorm,
    ancak açık açık anlatamıyorum, lütfen yardımcı olalım bbi'a,
    bu ilk parti mallar girdikten snra diğer siparişlerin daha kolay ve hızlı olacağını siz de biliyorsunuz,
    sizden bbi adına biraz daha sabır istiyorum

bu arada bazı arkadaşlar bilip bilmeden bazı yorumlar yapıyolar,
    silencerlar ekran kartı, anakrt vs gibi bi şey olmadığı için hngi kategoride Türkiye'ye giriş yapacağı
    belli olmayan ürünler, yaşanan sıkıntıların bir diğer sebebi de budur,
    lütfen haddimizi bilelim, destek olalım köstek değil

• quote:

Orjinalden alıntı: HeLLaNGeL
    bu arada bazı arkadaşlar bilip bilmeden bazı yorumlar yapıyolar,
    silencerlar ekran kartı, anakrt vs gibi bi şey olmadığı için hngi kategoride Türkiye'ye giriş yapacağı
    belli olmayan ürünler, yaşanan sıkıntıların bir diğer sebebi de budur,
    lütfen haddimizi bilelim, destek olalım köstek değil

kimmiş onlar açıklarmısın , insanlarda şüpheci yaklaşmasın lütfen.

• BBI arkadasım Ben sipariş Vermedim (gec Kaldım dogrusu ) ama BU yaptıgına Hayretle bakıyorum Nasıl br azimdir Nasıl bir istektir bu ya Helal olsun sana Geceni gunduz ettin kac aydır ugrasıorsun Helalındır bu mallar Aylardır gozume carpıyor topic Her girdigimde BBI a Hayretlerle Bakıyorum Eline saglık BBI insallah Bileginin Hakkını Fazlasıyla alırsın...
  • Bu kadar bekledik, biraz daha bekleriz önemli değil. Yeter ki şu TSE onayı hallolduktan sonra başka pürüz çıkmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnsider

arkadaşlar kimse gücenip alınmasın ama yardımcı olmak istedim, BBI dostumuzun emeğinin boşa çıkmasını da istemiyorum.

ancak nv sliencer ları acele temin etmek istiyorum, daha fazla bekleyemem diyenler varsa aranızda, bu ürün ve modelleri Kadıköy Yazıcıoğlu İş Hanı KAt:2 Uygar Elektronikte mevcut , geçen cumartesi almak için gittiğimde 6600gt agp için olan versiyonu olmadığından alamadım ancak Pcı-Ex versiyonlar ellerinde mevcut ve fiyatları da gayet iyi geldi bana yaklaşık 65ytl civarı satılıyor yine de sizin bileceğiniz iş, benden söylemesi,

saygı ve sevgiyle kalın

quote:

Orjinalden alıntı: garfield

BBI ARKADAŞA ÇOOK TEŞEKKUR EDERIZ....
    URUNLERİN HEPSI GARANTILI VE KDV'Lİ OLRAK GELECEK

EVET GELECEK SILENCER LAR.....VE FIYATLAR...

ATI SILENCER VER 1 ..................23$
    ATI SILENCER VER 2 ..................22$
    ATI SILENCER VER 3 ..................26$
    ATI SILENCER VER 4 ..................26$

NV SILENCER VER 1..................18$
    NV SILENCER VER 2..................19$
    NV SILENCER VER 3..................19$
    NV SILENCER VER 4..................26$
    NV SILENCER VER 5..................25$

EVET ARKADAŞLAR BBI HOCAMA ÇOOK TEŞEKKUR.......

@İnsider,
    BAŞTA SEN, FİYATLARI Bİ KIYASLA BAKALIM,
    AYRICA BBI'IN GETİRDİĞİ SILENCER'LARIN "GERÇEKTEN" GARANTİLİ OLDUĞUNU DA Bİ HESABA KAT İSTERSEN

Bİ ŞEYİN FARKINDA DEĞİLSİN SANIRIM, BURADA Bİ AKIM BAŞLATIYO İNSANLAR,
    10SAYFANIN ÖZÜ ŞU, O BAHSETTİĞİN FİRMA GİBİ FİRMALARDAN BIKILDIĞI İÇİN,
    BÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNULDU,
    GERİSİDE GELECEK BBI TARAFINDAN, UMARIM ANLAYABİLMİŞSİNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 14 Nisan 2005, 1:52:53 >

• bu akımın elbette ki destekçisiyim ancak , anlamak tabirini kendin için düşündüysen başkaları adına kullanma hakkını sana kimse vermez, BBI ya ne kadar hak verdiğimi yada harcanan bu emeklere ne kadar değer verdiğimi sen ölçüp biçemezsin , 10 sayfayı baştan okumalısın,

BBI ile burun buruna olman da sana bu şekilde davranma özgürlüğünü sağlamaz, muhattabımız kendisidir ve pm ile daha önce kendisiyle bu konu görüşülmüştür.

unutmadan aradaki fiyata farkının yani bahsettiğim uygar elektronik ile BBI dostumuzun getirdiği fiyatın fazlasıyla farkında olarak bu tavsiye de bulunulmuştur, burada amaç gerçekten sabırsız ve bir an önce ürünü temin etmek isteyenlere yönelik bir tavsiyeden ibarettir, konu sadece yardım amaçlı yazılmıştır, herhangi bir art niyet yada BBI dostumuzun yapmaya çalıştıklarını baltalamak onu kötülemek asla değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 14 Nisan 2005, 1:57:54 >

• evet fiyatlar çoook iyi...inşallah yakın zamanda gelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnsider

....konu sadece yardım amaçlı yazılmıştır, herhangi bir art niyet yada BBI dostumuzun
    yapmaya çalıştıklarını baltalamak onu kötülemek asla değildir...

BÖYLE DÜŞÜNÜYOSAN SORUN YOK

quote:

bu akımın elbette ki destekçisiyim ancak , anlamak tabirini kendin için düşündüysen başkaları adına kullanma hakkını sana kimse vermez, BBI ya ne kadar hak verdiğimi yada harcanan bu emeklere ne kadar değer verdiğimi sen ölçüp biçemezsin , 10 sayfayı baştan okumalısın,

BBI ile burun buruna olman da sana bu şekilde davranma özgürlüğünü sağlamaz, muhattabımız kendisidir ve pm ile daha önce kendisiyle bu konu görüşülmüştür.

@İNSİDER,
    SENİNLE POLEMİĞE GİRMEYECEĞİM,
    ANCAK ŞUNU BİLMENİ İSTERİM BU ADAM BNM İÇİN CANINI FEDA EDER,
    BNDE GÖZÜMÜ KIRPMADAN AYNEN....

DİĞER ARKADAŞLAR,
    BU ÇOCUĞUN BAŞINDA ŞU AN HOŞ ŞEYLER YOK, BAŞKA SIKINTILAR VAR YAŞANTISINDA,
    BUNLARI GÖRÜP DE ÜSTÜNE BU İŞ İÇİN SARFETTİĞİ ÇABA İNANILMAZ,
    ONUN İÇİN BİRAZ SERT Bİ ÜSLUP KULLANMIŞ OLABİLİRİM,
    SÜRÇ-Ü LİSAN ETTİYSEK AFFOLA,
    NİYETİM KİMSEYİ RENCİDE ETMEK DEĞİL, BBI ADINA BİRAZ DAHA ANLAYIŞ DİLİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 14 Nisan 2005, 2:39:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zafercen

Bu kadar bekledik, biraz daha bekleriz önemli değil. Yeter ki şu TSE onayı hallolduktan sonra başka pürüz çıkmasın.

İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SON BULACAK,
    SNRA DA DİĞER SİPARİŞLERİMİZİ VERECEĞİZ KEYİFLE
  • ya şu mallar bi gelsin gerisi zaten kolay artık gümrükten paşa paşa geçer yeni siparişler(Her Şeyin ilki sıkıntılı olur ) zaten bu tsedeki herifler salak bi halttan anladıkları yok.artık başka ürünlerde alırız BBi aracılığı ile inşallah...Ben BBi in samimiyetine inandım mallar gümrükte kaybolsa yolda çalınsa bile giden parama üzülmem adam okadar uğraştı iyi niyetle.

digitalin getirdiği mallar hem pahalı hemde üretici firma garantisi olduğunu zannetmiyorum üstelik benim kart için silencer getirmemiş salaklar yani BBi olmasa sap gibi kalıcam silencersiz zaten sabirsizlığımdan bu kadar yazıyorum burada arkadaşa isyanımdam deil .Bayram sabahını bekleyen çocuk gibiyiz işte .

• ee kolay değil bu işler.mevzuatlar sorun olur bazı konularda.ama ben bbı kardeşimin bu işi artık bitirdiği gözüyle bakıyorum.ne demiş atalarımız.sabırla koruk üzüm olur.az kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

ya şu mallar bi gelsin gerisi zaten kolay artık gümrükten paşa paşa geçer yeni siparişler(Her Şeyin ilki sıkıntılı olur ) zaten bu tsedeki herifler salak bi halttan anladıkları yok.artık başka ürünlerde alırız BBi aracılığı ile inşallah...Ben BBi in samimiyetine inandım mallar gümrükte kaybolsa yolda çalınsa bile giden parama üzülmem adam okadar uğraştı iyi niyetle.

digitalin getirdiği mallar hem pahalı hemde üretici firma garantisi olduğunu zannetmiyorum üstelik benim kart için silencer getirmemiş salaklar yani BBi olmasa sap gibi kalıcam silencersiz zaten sabirsizlığımdan bu kadar yazıyorum burada arkadaşa isyanımdam deil .Bayram sabahını bekleyen çocuk gibiyiz işte .

+1,
    NE GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN BEA

• bu konuda yapılan çalışma ve harcanan emek hepsi çook güzel, ama birisi çıkıpta 6600gt agp ler için bi açıklama yapsa o kadar araştırmama rağmen nv sliencer ver 6 nın bu kartlara uyduğu söylentisi var ama sadece pcı-ex versiyonlara uyuyor. bu durumda kullanamıycaz gibi bir durum var ortada.

ati ve nv sliencerlar hakkında link ve resimler
    http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=437&page=1

bu inceleme de 6600gt agp lere uymadığını da açıklamışlar

SILENCERLAR GELDİ!!!

SILENCERLAR GELDİ!!!

SILENCERLAR GELDİ!!!

SILENCERLAR GELDİ!!!

SILENCERLAR GELDİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 14 Nisan 2005, 14:32:47 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.