Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bbı bravo sana !işte dürüstlük diyorum.gözlerinden öperim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

Ben burada başıma gelenleri vede araştırmalarım sonucu ulaştığım duyduklarımı yazsam kesinlikle olay olur ben kimseye bişey söylemek istemiyorum kimseye çamur atmak yada kavga etmek istemiyorum ancak kavga çıkarsada kaçmam onlar bir güçse benim gücüm çok gizli vede çok derin yani açıkcası bana bulaşmayın bunu buradan açıkca yazıyorum

bu malları getirmek isteyen benden önce getirselerdi ne olacaktı peki ben söyleyim benim size verdiğim fiyatlar bana yol parasıyla mal olduğu paradır benim bu ürünlerden 1 dolar bile karım yok olduğunu farz edelim bana kar nekalacak en fazla 100 dolar ben 100 dolar için kussura bakmayında kılımı bile kıpırdatmam ki buna ihtiyacım yok!!!
    Ben bu işe birilerine cevap vede forum üyelerine kesinlikle yardım olsun diye getiriyorum maksat TR'de olmayan ürünleri sizlere kazandırmak daha çok çalışalarım olacak merak etmeyin ancak biraz sabır lütfen biraz sabır...

quote:

Orjinalden alıntı: JR

ya yok böyle bi hayvanlık,madem sana (bbi) engel olmaya çalışıyorlar,o zaman niye kendileri getirmiyorlar.
    Yani tamam kendileri önceden getirmiş olsa,sende kar amaçlı kendin getirsen.O zaman engellemeye çalışsınlar ama hem kendileri getirmiyor,hemde sen getirince sana zorluk çıkartıyorlar.Varmı böyle bir olay ya,adamların zamanında aklı nerdeymiş,hee nasılsa bunlar bana muhtaç ben getirmezsem o getirmezse (firmalar) kimse getirmez derlerse böyle arkadaşlar çıkar onlarda(firmalar) ... gibi kalırsınız.Helal olsun bbi,inşallah ilerde yine böyle olaylar yapıp ihtiyacımız olan şeyleri getirirsin.Ama bu sefer karda koy üstüne,yani ithalatı bilirim çok zahmetli ve başını şişiren bi iş

Birde, adam kaçakçı mı,niye kaçakçı gibi hergün bbi nerdesin,bbi nerde kaldı diyorsunuz Tamam sabırsızsınızda,Biraz sabredin,türkiyede olan bir ürünü ucuza almıyorsunuz.Türkiyede olmayan bir ürünü ucuza alıyorsunuz.Gülü seven dikenine katlanır.Biraz sabredin

BBi' a sitem eden, laf söyleyen veya öyle böyle bi şey diyenlere sesleniyorum

Arkadaşlar her şeyden önce bbi'dan önce kimse böle bi şey yapmaya kalkmadı, çünkü böyle bi şey yapmaya
    kalksalar bile altından kalkamazlardı

2.si bu arkadaş çalışıp, didiniyor, belli ki birileri de bbi'a çelme takmaya çalışıyor, bu durumda bu ürünü talep eden
    bizlerin destek olması gerekir, sakın ama sakın köstek değil

3.sü Türkiye'de olmayan bi ürünü gayet uygun fiyatla talep ediyoruz, her şeyden önce burda durup düşünmek gerekir,
    haddimizi aşmayıp sabredelim, bbi kar bile almıyor bu getireceği ürünlerden bunu da bi yere not edin bence,

4. ve son olarak şunu belirtmek isterim,
    aramızdan birisi çıkmış böyle bir iş yapıyor bizim için, biz de ona destek olalım, yıldırmayalım, adam bundan snra yine ürün getirsin,
    hatta açık yüreklilikle söylüyorum üzerine kendi kar marjını da koysun, o da mutlu olsun bizde,
    böylece o aptal sömürgeci zihniyetli firmalara mecbur kalmamış oluruz,
    unutmayın ki burada bazı 20-25$ civarı ücret ödediğimiz mallar yurt dışında 5$'a satılıyor,
    biraz inceleme yaparsanız sizde bu bilgilere ulaşabilirsiniz....

niyetim kimseyi kırmak incitmek değildi, sadece fikir beyan ettim, şahsi bir yazı değildir kimse üstüne alınıp da quote alıp olumsuz bi şey yazmasın,
    ancak sadece şunu söyleyebilirim, bu adam bnm yeni aldğm 9800pro@xt kartnda soğutucu yok naparım ben dediğm de, bnde fazladan var deyip de,
    hiç açılmamış üst kalite bi ekran kartı soğutucusu yollamış bir insan ki bu devirde bu tür davranışlar çok az görüyoruz sanırım,
    karşımız da iyi bir insan var, en azından ben öyle düşünüyorum; kırmayalım, incitmeyelim, arkasında olalım,
    bakın bu konu hala süt konu değil, bir düşünün acana neden????

bir düşünün bbi kimlerin kuyruğuna bastı acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 8 Mart 2005, 3:05:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: metak

bbı bravo sana !işte dürüstlük diyorum.gözlerinden öperim.

DÜRÜST OLMASAN ZATEN BUNLARI BURADAYAZMAZDIM AÇIKCA VEDE NET OLARAK BELİRTİYORUM BENİM YERİMDE BİR BAŞKASI OLSA ŞU ANKİ DURUMDA KESİNLİKLE ÜRÜNLERDEN VAZGERDİ YAZIK DEĞİLMİ BURADAN VAZGEÇMEK OLMAZ BENDEKİMSEYİ YARI YOLDA BIRAKMAMAK İÇİN BUKADAR EZİYETE KATLANIYORUM SİZDEN TEK RİCAM LÜTFEN VEDE LÜTFEN SESSİZ BİR ŞEKİLDE BENDEN HABER BEKLEYİN LÜTFEN BİRAZDAHA SABIR
  • HELLL BÜYÜKSÜN KARDEŞİM SAĞOL SEN EN YAKINDAN ŞAHİDİMSİN KARDEŞİM AÇIKLAMALARIN İÇİN SAĞOL KEŞKE HERKES BANA SENİNKADAR DESTEK ÇIKSA
  • söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın bu forumda yada bu camiada böyle bir olaya şu ana kadar kimse girişmedi ve senin yaptığın hizmeti de kimse küçümseyemez buna hakları yok,

sana bu konuda engel olmaya çalışanların kim olduklarını tam olarak bilmiyorum ancak, bunu yapmaya da kimsenin gücünün yeteceğini sanmıyorum onlar milletin tekerine çomak sokacaklarına gitsinler kendilerine başka bir eğlence bulsunlar, bu iş çok ciddi sonuçta bu kadar zahmet ve özenle yapılmaya çalışılan bir iş var ortada,

bu ürün umarım geldiğinde senin vesilen ile almakta bize de nasip olur tek temennim bu işi hakkıyla tamamlayıp onlara günlerini göstermendir, bu konuda yanındayım,

piyasadaki ithalatçı yada distribütör kılığında gezenlerin ciğerini biliyorum onlar bu işi beceremeyeceklerini anladıkları için bu işten rant elde etmeye çalışıyorlardır,

BBI kardeş
    quote:

Ben burada başıma gelenleri vede araştırmalarım sonucu ulaştığım duyduklarımı yazsam kesinlikle olay olur ben kimseye bişey söylemek istemiyorum kimseye çamur atmak yada kavga etmek istemiyorum ancak kavga çıkarsada kaçmam onlar bir güçse benim gücüm çok gizli vede çok derin yani açıkcası bana bulaşmayın bunu buradan açıkca yazıyorum

bu malları getirmek isteyen benden önce getirselerdi ne olacaktı peki ben söyleyim benim size verdiğim fiyatlar bana yol parasıyla mal olduğu paradır benim bu ürünlerden 1 dolar bile karım yok olduğunu farz edelim bana kar nekalacak en fazla 100 dolar ben 100 dolar için kussura bakmayında kılımı bile kıpırdatmam ki buna ihtiyacım yok!!!
    Ben bu işe birilerine cevap vede forum üyelerine kesinlikle yardım olsun diye getiriyorum maksat TR'de olmayan ürünleri sizlere kazandırmak daha çok çalışalarım olacak merak etmeyin ancak biraz sabır lütfen biraz sabır...

quote:

ya yok böyle bi hayvanlık,madem sana (bbi) engel olmaya çalışıyorlar,o zaman niye kendileri getirmiyorlar.
    Yani tamam kendileri önceden getirmiş olsa,sende kar amaçlı kendin getirsen.O zaman engellemeye çalışsınlar ama hem kendileri getirmiyor,hemde sen getirince sana zorluk çıkartıyorlar.Varmı böyle bir olay ya,adamların zamanında aklı nerdeymiş,hee nasılsa bunlar bana muhtaç ben getirmezsem o getirmezse (firmalar) kimse getirmez derlerse böyle arkadaşlar çıkar onlarda(firmalar) ... gibi kalırsınız.Helal olsun bbi,inşallah ilerde yine böyle olaylar yapıp ihtiyacımız olan şeyleri getirirsin.Ama bu sefer karda koy üstüne,yani ithalatı bilirim çok zahmetli ve başını şişiren bi iş

Birde, adam kaçakçı mı,niye kaçakçı gibi hergün bbi nerdesin,bbi nerde kaldı diyorsunuz Tamam sabırsızsınızda,Biraz sabredin,türkiyede olan bir ürünü ucuza almıyorsunuz.Türkiyede olmayan bir ürünü ucuza alıyorsunuz.Gülü seven dikenine katlanır.Biraz sabredin

• sağol kardeş destekleriniz beni inanın daha kamçılıyor
    adamlar distiribütör falan değiller ya resen dolandırıcılar başka bir açıklaması olamaz daha yeni haberini aldım bir ortaklarıda kaçakcılıkdan içeri alınmış düşünün artık kendileri neler ile uğraşıyorlardır
    ben kimsenin tekerine çomak sokmuyorum ancak buda onlara bir ders olsun satan kadar distiribütörüm full garantim altında diyolar ürün arızalanıncada hemen arkalarını dönüyolar neden adamlar çanta işi ticaret yaıyolar onlar için 1 müşterinin önemi çok neden ona nekadar kazık atarsa okadar kar sayıyor 5-10 dolarlık ürünlerin maliyeti en fazla 15 dolar olur bunlar utanmadan 40-50 dolardan satıp garanti bile vermiyorlar ayıp ayıp herkesi kandırıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın bu forumda yada bu camiada böyle bir olaya şu ana kadar kimse girişmedi ve senin yaptığın hizmeti de kimse küçümseyemez buna hakları yok,

sana bu konuda engel olmaya çalışanların kim olduklarını tam olarak bilmiyorum ancak, bunu yapmaya da kimsenin gücünün yeteceğini sanmıyorum onlar milletin tekerine çomak sokacaklarına gitsinler kendilerine başka bir eğlence bulsunlar, bu iş çok ciddi sonuçta bu kadar zahmet ve özenle yapılmaya çalışılan bir iş var ortada,

bu ürün umarım geldiğinde senin vesilen ile almakta bize de nasip olur tek temennim bu işi hakkıyla tamamlayıp onlara günlerini göstermendir, bu konuda yanındayım,

piyasadaki ithalatçı yada distribütör kılığında gezenlerin ciğerini biliyorum onlar bu işi beceremeyeceklerini anladıkları için bu işten rant elde etmeye çalışıyorlardır,

BBI kardeş
    quote:

quote:

• ne o yahu.kimsede tık yok.hayda bre.demekki silahlar çekildi nefesler tutuldu................................................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeavyWeight

madem bu işin distributoru var neden aylarca tek bir modele muhtaç bırakmış kullanıcının isteklerini göz ardı etmiş. kemal sunalın bir filmende tellioğlu kadıoğlu çekişmesi vardıya o film aklıma geliyor zuhahaha

Yeşil Vadi Bizimdir! tellioğullarına ölümmmmmmm yaşasın seferoğulları allaaaah alalah alalalalal

• seferoğullarıyla tellioğulları kapışadursun yeşil vadiye tosun paşa kondu bile :)
  • quote:

büyük gün yaklaşıyo

Sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romina

seferoğullarıyla tellioğulları kapışadursun yeşil vadiye tosun paşa kondu bile :)

malesef
  • yukarı....
  • GELİYOR MERAK ETMEYİN YIKARAK GELİYORUM KIRDIM ZİNCİRLERİ 2. SİPARİŞLERİ BİLE ALABİLİRİM ANCAK BU SEFER ÇOK DAHA FARKLI ÜRÜNLERİDE GETİREBİLİRİM SADECE SILENCER DEĞİL BURADA YAZICAM ÜRÜNLERİ İSTEYENLER ONLARDANDA SİPARİŞ VEREBİLECEKLER

SILENCER İÇİN BEKLEYEN SABIRLI ARKADAŞLARIM,YARDIMLARINIZ VEDE DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN (BENDEDE İYİ SİYASETCİ OLURDU HERALDE )
  • BBI dostum pm attim yanliz gelmedi heralde.. mumkunse bende 6600gt agp icin istiyorum.. eger ok dersen para gonderecegim..
  • BBI tüm modellerden fazla fazla getiriyor. Öncelik tabiiki ilk baştan sipariş verip kapora yollayan bizlerde. Artan modellerden -ki mutlaka artacaktır- alabilirsiniz tabii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rottweiler

BBI dostum pm attim yanliz gelmedi heralde.. mumkunse bende 6600gt agp icin istiyorum.. eger ok dersen para gonderecegim..

dostum kussura bakma pm atmamışmıyım sana unutmuşumdur sorun değil sana da ayırırım kesinlikle

zafercan kardeşim zaten açıklamış gelenmallarda ilk öncelik sipariş veren ilk arkadaşlarımın sonrada diğer isteyenlerin yanlız lütfen pm atmayıp burada yazın artık pmlere cevap veremiyorum yetişemiyorum
  • BBİ bu hafta hasret bitiyo mu? YOksa haftayamı kavuşucaz silencerlara
  • haftaya inşallah ancak gün belirtmiyorum işler karışmasın diye
  • quote:

haftaya inşallah ancak gün belirtmiyorum işler karışmasın diye

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.