< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (39. sayfa)
-
-
Açık söylemek gerekirse Konami için bu fpsler bile çıkışı için iyi oyunun. Zamanla patchlerle daha iyi duruma gelir elbet. Ektan kartı, işlemci ne kullanıyorsunuz? İşlemci overclock var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam özelden yazıyorum. Burası bir de ps5 konusu bizi topa tutarlar 😄
kesinnikle katılıyorum. james ezik, kadın düşkünü bir karakter normalde seslendirmesi de ona göre olmalıydı bir kahraman gibi değil
-
-
Oyun beklentiler karşılayacak seviyede olmuş. Bravo Konami, iyi iş çıkarmışsın.
-
Bu oyunu çok açık ya PC'de ya da PS5 Pro'da oynamak lazım. 30 ve 60 FPS modlarında PS5 performansı rezalet. Ağır bir oynanışa sahip olduğu için 30 FPS bile oynanır diyeceğim ama kalite modunda 30 FPS'i bile tutturamıyor PS5. 25-26'lara çakılıyor performans.
DF teknik analizi yayınlanmış. 4:16 dk'dan itibaren performanstan bahsediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 7 Ekim 2024; 2:31:47 > -
sıkıntılar var ama rezalet falan değil oynanır.
-
-
Akşama ben de mekana gireceğim, heyecandan ölüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu hayatımda hiç oynamadım yarın akşam oyun açılınca başlayacağım bakalım nasıl bir duygu ilk defa oynamak :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz anlamadık. Önemli bir olaymı hikaye açısından?
Yok, bu oyunla alakalı değil.
Silent Hill 4'teki oda herhalde.
-
-
bu gece açılıyor oyun hocam. şimdiden iyi oyunlar güzel bir deneyim sizi bekliyor 👌🏻
Teşekkür ederim volkan hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de seriden sadece Homecoming ve Downpour'u oynayıp bayılmıştım. Normalde serinin hayranları bu iki oyunu yerden yere vurup beğenmiyor. Ben bu çok kötü denilen iki oyuna bile bayıldıysam serinin diğer oyunları kim bilir nasıldır diye heyecanlanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X