Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: jamez Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
39
Favori
44.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Puanlars bakıp oyun oynayan kaldımı hala. Piyasa 90 puanlı sıkıcı şişirme oyun dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna 40 puan veren ya oyunla hiç alakası yoktur anlamıyordur ya da Konami'ye ayrı bir garezi vardır. Erken erişim çıktığından beri oynuyorum PS5'te. Mükemmel oyun, bloober şaşırttı, üzerine Silent Hill ilk filmini de izledim, bu hafta SH'e doydum bayağı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Cok varmış bu sorunu yaşayan youtube da var düzeltme videoları bazen gene gidiyor.

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

modern olmayan tek şey yaralandığımızda ekrandaki ucuz kan efektleri olabilir, gerçekten 2 nesil önce gibi hissettiyor.

• Silent Hill 2'de PC'de keşfedilen PSSR ile ilgili dosyalar, muhtemelen PS5 Pro'da da geliştirilecek!

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
  • "Bu yeni ses odaklı geliştirici günlüğü bölümüyle SILENT HILL 2'de sürükleyici ses tasarımının nasıl çalıştığını öğrenmek için perde arkasına göz atın!"

SILENT HILL 2 | HOW SILENCE TURNS FOG INTO FEAR - Bloober Team Dev Diaries | KONAMI

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUBloober Teamyoutube
    Venture behind the scenes to find out how sound design works in SILENT HILL 2 with this new audio-focused dev diary episode! Watch as our team shares stories about their ideas and challenges when it comes to creating ambience, and immersive sound effects. #SILENTHILL2 #Konami #BlooberTeam
    https://www.youtube.com/watch?v=KdXbYYioUUY
  • Oyunu grafik modundan performans moduna aldım mecbur gözlerim acımaya başladı. 30fps oyunlar artık hiç çıkmamalı bence tamamen bitmeli yapılıyor 60fps olmalı minimum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

Pubg oynayan bir ergendir bunu inceleyen. Bu tiplere oyun falan inceletmeyeceksin.

• dimontales kullanıcısına yanıt

Evet. Özellikle OLED ve düşük tepki süreli LCD'lerin yaygınlaşmasından sonra, 30 olayı bırakılmalı.

Yeni TV'lerde tepki süresi çok hızlı olduğu için, atlama hissi daha da çok oluyor. Motion blur iyi ayarlansa bile tam dengelenmiyor.

Ayrıca, bazı yeni oyunları 30'a optimize etmeyi bıraktılar. Gecikme ve frametime eski oyunlardaki gibi değil. Ekstra kötü geliyor.

Yine de her oyunda bir 40 FPS modu olması iyi olur. 40'ta hem akıcı oluyor hem sinematik his korunuyor. 60'a göre ekstra çözünürlük - grafik basılabiliyor.

SH2 gibi ağır oyunları, high-end PC'de bile 40 FPS oynardım. 40 + 8K SSAA şeklinde.

• yakup tv'de beğenmiş oyunu

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUNOBKyoutube
    https://www.twitch.tv/n0bk https://twitter.com/gorkemyavz https://www.instagram.com/gorkemyavzz/
    https://www.youtube.com/watch?v=dRlvKVWADf4
  • Kulaklıkla oynadım bugün iş değil . Yetişkin beziyle felan oynamak lazım kulaklıkla :).

• Düşük can ile manuel save yapıp sonrasında ana menüye çıkıp tekrar continue dersek full can ile başlıyor ☘️

kaydedin lazım olur 🚨

• Oyunu bitirdim ve gerçekten survival horror budur dedim. Resident Evil Remakeleri bunun yanında neredeyse saf aksiyon kalır. Çok iyi remake yapılmış onun dışında oyunun kendisi de güzel. Bu saatten sonra 2001'deki oyunu oynamaya hiç gerek yok. Oynamadan önce onun full gameplayini izlemiştim, remake'i oynayacak arkadaşlara da tavsiye ederim bu tür yapımlarda karşılaştırma yapmak bana keyif veriyor.

• Born from a wish senaryosunu ileride dlc olarak satacaklar herhalde.

• Hastanenin ikinci versiyonunda, ikinci kez başhekim odasının anahtarını buldum ve oraya gidiyorum. Oyunun yüzde olarak kaçını tamamlamış durumdayım ?

• Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

%40

• combat hard puzzle hard hastane bossuna geldim

şimdiye kadar ne combatlar ne puzzlelar pek zorlamadı böyle devam

• shunter kullanıcısına yanıt

home theater sistem ile oynuyorum . bu oyunu kulaklıkla oynayıp hiç edemem

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Açma çünkü dublaj lar berbat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar dual sense te sopa ile tabanca arasindaki silah degisimini nasil yapiyorsunuz kisayolu bulamadim. Surekli inventory ye giris yaparak degistiriyorum.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.