Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
39
Favori
44.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi olacağını hep hissediyordum, ama beklentimin çok üstünde çıktı oyun, labirent gibi haritaların parça parça bağlanışı, insan zekasına hakaret etmeyen orta düzey bulmacaları, muhteşem ve içine çeken rahatsız edici atmosferi, her şeyiyle çok beğendim, teknik olarak bazı problemler var, düşük fps ve fener açıkken bile fazla karanlık ortamlar gibi, muhtemelen bir yama gelecek ama o zamana herkes oyunu bitirmiş olacak:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu PlayStation 5 Pro'ya saklıyorum.. Buna değecek

• Silent Hill 2 Remake PC - Visuals Scale Beyond PS5 - But #StutterStruggle Cannot Be Avoided

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUDigital Foundryyoutube
    This video is sponsored by MSI's range of next generation QD-OLED monitors. Learn more here: https://msi.gm/QD-OLEDs UK viewers can click here for a chance to win an MSI MPG 271QRX QD-OLED Gaming Monitor, Metaphor: ReFantazio Xbox/PC game code and exclusive tote bag: https://msi.gm/msi-x-metaphor-refantazio-giveaway Silent Hill 2's remake for PC is great in many ways - particularly in how it provides meaningful visual upgrades over the PlayStation 5 version of the game. However, graphical issues are widespread and the stuttering in the game is remarkably poor - and not even frame-rate caps or other fixes can fix underlying, foundational problems. Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and various items based on DF catchphrases? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe 00:00:00 Introduction 00:00:54 Sponsored by MSI QD-OLED 00:01:38 Scaling above PS5 00:06:05 Visual problems 00:07:58 User mods help 00:08:50 Why does Silent Hill 2 stutter? 00:12:00 PS5 stutters too, but differently 00:14:30 Broken Animations/Delta Time Analysis 00:21:07 Conclusion
    https://www.youtube.com/watch?v=B1Et12RgWlQ
  • Oyunda öldürdüğümüz yaratıklardan bir şey düşmemesi veya öldürünce bir şey kazanmamamız rahatsız etmiyor mu sizi ya? Öldüresi gelmiyor insanın bir yerden sonra.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Ben o çıkardıkları seslerden ve saçma sapan yerlerden üstüme, önüme düşmelerinden dolayı öldürüyorum. Hatta hızımı alamayıp defalarca vurduğum oluyor bazılarına. Eminim aynısını başkaları da yapıyordur. :)

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Etrafı temizleyince, her yere bakınması daha kolay oluyor. Ben sırf o sebepten öldürüyorum etraftaki tüm canlıları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu çıktığı dönemde "lise yıllarımda" defalarca kez bitirmiştim. Zamanın ötesinde bir oyun ve seridir Silent Hill serisi. (en azından benim için öyle) Her neyse; ortalama 17 saat gibi bir sürede bitirdim oyunu. Özellikle oyunda sonlara doğru çaresizlik hissi ve gerilim iyice tavan yapmakta. Ses dizaynına zaten söylenecek bir laf bulamıyorum! Özetle, olukça başarılı bir remake olmuş!. Mutlaka oynayın, oynattırın derim.

• Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUFearlesstryoutube
    #silenthill2 #remake #ps5
    https://www.youtube.com/watch?v=VJY4RyrHIxg&feature=youtu.be
  • oyunu bitirdim az önce.

valla son bir kaç kısımda bulmacalar için youtube kullandım çünkü oyunun verdiği mekanikler artık sıkmaya başladı.

en büyük hatam, oyuna normal zorlukta başlatmak oldu. sebebi korku ve gerilim hissini bu zorlukta hiç ama hiç alamadım. çünkü normal zorluğun neredeyse hiç bir zorluğu yok. sürekli cephane vardı, sağlık sıkıntısı hiç çekmedim. bu tip oyunlarda atmosfer, ses, bölüm tasarımı bir yere kadar korkutabilir, gerebilir beni. yani öyle çok etkilenmem ama elimde cephane ve sağlık az oldu mu gerilim, korku çok daha fazla oluyor bende. normal zorluktaki bitirme istatistiklerim.

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

Times Died: 3 Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

eğer vakit sıkıntınız yoksa ve gerçekten gerilim atmosferini yaşamak istiyorsanız zorda başlayın. çokta vakit gömmek istemediğim için normal zorlukla başladım ben ama biraz pişman oldum. belki bir kaç ay sonra en zorda oynarım.

oyuna eleştirim, 18-19 saat aralığında bir oyun için verdiği mekanikler kısıtlı olduğu için sonlara doğru oyundan düşmeye başlıyorsunuz.

hotel kısmında artık oyundan düşmeye ve kendimi "ya bu bulmaca ile de uğraşamayacağım bakayım bi youtube'dan" derken buldum. gene baya direndim toplasan 3 kere falan youtube'a bakmışımdır.

ufak tefek kusurları olsa da yılın en iyilerinden. meta kullanıcı puanları basın puanlarının da önünde almış gitmiş maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 13 Ekim 2024; 9:6:28 >

• Oyun bitti sonunda cok güzeldi ama tek elestirebilicegim sey bu lanet olayi unreal engine ile yapilan oyunlar kütük gibi oluyor acilen kurtulmalari lazim bu lanet oyun motorundan tüm oyunlar birbirine benziyor nerdeyse

• Kasatka kullanıcısına yanıt

Hocam ne diyorsun ya? Ben Abby Hastane bölümünde altıma sıçacaktım. Eğer bu oyun daha gerginse oynayamam ben bunu, halbuki çok heves ediyordum.

• 15.5 saat sonunda oyunu bitirdim. Standart zorluk ve standart puzzle zorluğunda bitirdim.

Öncelikle bu oyunu ve eski horror oyunlarının yeniden hayata dönmesini uzun zamandır bekliyordum. Çocukluğumuz bu oyunlarla geçti çünkü. Benim için yeri özel olan oyunlardan.

Şahsi puanım 9 ama öyle sıradan bir 9 değil. dolu dolu bir 9 puan. Uzun zamandır sıkılmadan bir oyun oynamamıştım, keşke bitmese diye çok kez söylendim. İhtiyacımız varmş bu oyuna.

Kendi adıma benim için senenin en iyi oyunudur. Goty 2024 kesinlikle. Bloober Team de kendini artık aşmış ve bir üst seviyeye çıkmış.

Eleştirebileceğim 2 nokta var. 1 tanesi performans sorunu. 1 tanesi ise haddinden fazla karanlık bölümler var. Bence düzeltilmeli.

Son olarak Silent hill 4 remake bekleyenlere gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 13 Ekim 2024; 10:44:48 >

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Dostum önce PS5 aldım 1 sene oynadım hala duruyor sonradan paraya kıyıp üst düzey bir PC topladım PC toplayana kadar bende senin gibi grafiklere fena değil diyordum ps5te ama pcde 4k da oynadıktan sonra ps5 te oynayamıyorum artık çoğu oyunda çözünürlük çok düşük bulanık ps5te muhtemelen performans modunda birçok oyun 1080 p 2k arasında değişiyor ve medium low kalitesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 13 Ekim 2024; 14:0:8 >
  • Mit40 kullanıcısına yanıt

Kardeş bende de PC var. Hiç sevmiyorum. İlk kez kullandığım bir şey değil. PC’de oyun oynamak aşırı rahatsız edici bir şey. Zevksiz, kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Ekim 2024; 14:12:1 >
    ps kolu alıp pc 'ye bağlayıp oynasan ? ben öyle yapıyorum 4k monitör ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika oyundu 👌🏻

• Oyun bitti, ben şimdi ne oynayacağım diyorum. Öyle güzel yapmışlar ki hayran kalmamak elde değil. Benim için yılın en iyi oyunu oldu. Ölmeden önce şunun modern halini oynattırdılar ya emeği geçenlere eline koluna sağlık. Bunun arkasından şimdi SH1, SH3 ve SH4: The Room gelir. Tabi ne zaman gelir bakalım.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Bu oyuna gerekli özeni gösterdiğiniz için teşekkürler

Kardeş ps5 koluyla da harika oynanıyor oyunlar neden rahatsız ediyor anlayamadım hemde en detaylı grafiklerle ama tercih meselesi tabi

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.