Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: FEYM , ert_ Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.172
Cevap
37
Favori
45.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Troller bitmiyor ki Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum hocam. Geç saatte oynuyordum, hem içimi baydı hastanenin karanlık tarafı hem de kasveti, renk tonu, koşuşturması acayip yordu. Bence iyi olmuş çünkü alternatif dünyalar acayip etkiliyor, bir de oradaki düşmanlar da zorlu olunca oyun amacına ulaşıyor bana kalırsa. Herkese göre değil ama beni etkilemeyi başardı oyun fazlasıyla.

• yıllar önce bu oyunu nasıl oynayıp bitirdim şaşıyorum.

• Efendilik arayan Beyaz Show'a gitsin, bunalan, sıkılan içi kararan, huzursuz olan da Astro Bot oynasın

Silent Hill'in olayı budur zaten o çaresizlik hissini, huzursuzluğu, bilinmezliği yaşatmak . oyun da bunu gayet iyi başarmış

• seni bekliyoruz kral Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
  • Bütün Silent Hill serisi güzel; ancak bence ilk oyundan başlamalılar bu oyundan sonra. Onunla başladı herşey. Hadi popüler diye 2'yi yaptılar. Herkes, ben de dahil, memnun; ama ilk deneyim, başlangıç da önemli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu remake gündemini Capcom çıkardı sanırım. İyi ki firmalar örnek alıp remake yapmaya başladı. Konami yi kim ikna ettiyse valla bravo. Şimdi 2 veya 3 sene de bir gelir diye düşünüyorum. Max Payne 1-2 Remake de gelecek of of o günleri hayal edemiyorum. Sağ salim o günleri görürüz de oynarız hayırlısıyla.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Evet, inşAllah oynarız.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Hocam bekliyoruz da ilk oyunu yapmadan 3 . Oyun bir şey ifade etmiyor çünkü ilk oyun 3 . Oyunun devamı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sızan haberlerin arasında üçüncü oyun gelistiriliyormuş. Bloober dün sanırım Heather'ın yüz modeli olmak isteyene atıfta bulunmuş (tabi o olacağının garantisi yok) ama belli ki üçüncü oyun şuan odak noktaları gibi gözüküyor. Yine de gelecek sene tam resmi ağızdan haberleri alırız. Birde Konami'den F adlı SH gelecek o direk Japonya'da geçiyor ve ana oyundu galiba.

• Mit40 kullanıcısına yanıt

Kim diyor daha iyidir diye yahu? Sana göre öyle. O senin zannın. PC’nin eksi yönleri leş gibi, rezalet. Ne uğraşacağım PC ile? Konsolda bas oyna kebap. Mis gibi kafa rahat. Daha akıcı, sorunsuz. Ben bu tip yönlendirmelere gelmem. Benim adıma cevap verip, kendi kendine sorup, kendi kendine yanıt veriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 14 Ekim 2024; 23:16:53 >
  • Ya işte oyun Dünyası. Sen her sene gelişirsin, her sene yeni şeyler yapmaya çalışırsın ama yine senin poponu 25 sene önce yapılmış bir oyun gelip kurtarır. Şu oyun yapımcılarına şu remakeler ders olmalı artık. Tamam şu oyunların yenisi de tekrardan yapılsın ama artık oyun Dünyaları da yeni Resident evil, yeni Silent hill serileri de üretebilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 15 Ekim 2024; 0:44:45 >
  • kingofbet K kullanıcısına yanıt

Astro Bot seni cayır cayır yaktı değil mi ana konusunda kudurman bitmedi, burda da dilinden düşmüyor, daha fena kudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 15 Ekim 2024; 3:38:31 >
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt
    Risk almak zor. Eskisi kadar az masrafla cok kofte alamıyorlar. Firma batıyor bir oyunu tutturamasa. O sebeple kısır döngüye girdi oyun sektörü. Ha, bize her yer paris, mis gibi remake, remastered'lar geliyor.

• Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

42 saat ve 3 oynanış sonrasında platin geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konami'nin Los Angeles'da bilboard'lara verdiği üç boyutlu reklama bak! enfes Konami doğru yolda ilerliyor. Capcom sağolsun bu adamların iştahını açtı. Capcom'u da tebrik etmek lazım.

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    Konami (@Konami) on X
    https://x.com/Konami/status/1845161100951634197
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

Ahahahah bana ne senin gibi çoluk çocuğun oynadığı oyunun puanindan. Gelmiş buraya puan gösteriyor:))

Biz hardcore old school oyuncu olarak silent hill'in kasvetli ve iç sıkan atmosferinden oldukça memnunuz. Senin gibilere ağır kaçar bu oyun

• Aksine haritayı temizmek bu oyunun artı yönü. Asıl olayı bu. Haritayı tikleyip işaret koymak en sevdiğim şey.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.