Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
39
Favori
44.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platinlemeyi düşünen varsa sonlar konusunda dikkatli olmalı. Rebirth ending için gerekli itemlerin tamamını toplarsanız Maria ending dahil diğer tüm sonlar kilitleniyor. Stilness ending için gerekli itemleri toplarsanız da Rebirth ending kilitleniyor. Ona göre rehber takibi yapıp manuel save alınması gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Hocam ilk 3 ending ilk oynanışta, diğer 3 special ending Ng+ da ikinci seferde alınmıyor mu? Sen neden 3 kez bitirdin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Benim hatam oldu. İlk seferde tüm toplanabilirler için toplamda 18 saat harcayınca ikincide 10 saat altında bitirmeye odaklanmaktan sonlar için pek uğraşmadım. Aslında bu kadar kasmaya gerek yokmuş 3. seferde kalan sonlar için gereken itemleri de toplayarak 8 saatte bitirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

PC nin eksi yönleri leş mi 😂 tak oyna diyorsun da sorunsuz oyun çok az artık PC de sorunlu olan oyun konsolda yağ gibi akıyormu sanki konsol kullanmasam inanacam neyse daha da uzatmayalım konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 15 Ekim 2024; 18:30:26 >
  • Mit40 kullanıcısına yanıt

Konsol tak oyna sorunsuz. PC'de uğraşmaya et, bize ne bundan? Biz kafa rahat mis gibi oynuyoruz. Kebap. Konsol konusunda ne işin var? Silent Hill 2 PC konusuna yazsana. Aklın kalmış. PC'de oynadıkça moralin bozuluyor demek ki. Yazdıklarının konuyla ilgisi nedir? Kimse senin PC spam mesajlarını görmek zorunda değil. Son mesajım dedin hala yazıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Ekim 2024; 18:45:30 >

hocam uzatmayalım dediğin şeyi 2 gündür sen uzatıyorsuz sal artık tamam pc en güzeli en iyisi 👍🏻

ama senin anlamadığın nokta bundan bize ne ?? istesem 2x4090 lı sistem yaparım bugün ama istemiyorum istemiyoruz !! konsol seviyoruz biz ve senden onayda beklemiyoruz niye ısrar ediyorsun acaba ??

Bak yine benim adıma konuşuyorsun. "PC kullanmayı beceremeyip" ne? PC'deki leşlikleri, saçmalıkları, problemleri sevmiyorum. İlla diyorsun ki millet beni bloklasın. Bu konuda ne işin var? Burası PC konusu veya tartışma konusu değil. PC tartışmasını bu konuda yapamazsın. Yasak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Ekim 2024; 18:53:51 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

şikeyet et hocam geç cevap vermeye değmez 3 gün önce üye olmuş birisinin trol hesabı belliki ip tesbiti istedim çift üyelikse sınırsız ban yer zaten

• Bu yıl oynadığım tartışmasız en iyi oyun.Ben bu oyunu zamanında hiç oynamamıştım.O yüzden benim için tamamıyla yeni bir oyun oldu. :)

Vr2'de re8 ve re4 oynarken bile bu kadar gerilmemiştim. Keşke bu oyununda vr'ı olsa dedim. Gerçekten müthiş bir oyun olmuş.

.dll bulunamadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hanımlar beyler sizde de ara sıra "press any button" yazan yerde Dualsense tepki vermeme sorunu var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burası konsol konusu pc övecekseniz pc konusuna gidin yahu

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Re 8 değilde re4 te bir kısım harici çok korku yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: RocK__StaR

Re 8 değilde re4 te bir kısım harici çok korku yok bence
    Vr'da dünyanın içinde olduğun için, kulaklıkta takarsan, normal oynamaktan çok çok daha fazla etkiliyor. Re8'te vr2'de , canavar bebeğin olduğu bölümde, gerilim 10x artıyor. :)

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.