|
Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (54. sayfa)
-
-
Satışlar iyiymiş. Oh sonunda. Yeni remake ler gelecektir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3. Oyun u yapmazlar mantıklı olmaz. Önce ilk oyun yapılmalı. 2 ve 4 diye gidecekler
Oyunu bitirdim sonunda. Son dönemlerde oynadığım en iyi oyundu. Her sinematiği ayrı vurucu, her detayı ayrı keyifli ve bir o kadar geren bir oyun olmuş. Mükemmeldi. Ergenlik dönemimizin şaheserini, orta yaşlarımızda tekrar tecrübe etmek anlatılabilecek bir duygu değil. Teşekkürler Bloober team !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 18 Ekim 2024; 1:10:33 > -
Vay be James'e bak bebeği ile beraber fotoğraf çekilmiş. :)
Yakında kendisini Amazon'un The Terminal List: Dark Wolf dizisinde görüceğiz. Birde SKY Tarihi dizisi Gunpowder Siege adlı başrol konumda olduğu bir dizisi daha geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 17 Ekim 2024; 21:48:54 > -
Hem altima ediyorum hem de oynamak istiyorum Allah kahretsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Çok tehlikeli duruyor dkjasdjknask
-
Kesif hissi olan oyunlara bayiliyorum ya, hadi su kapidan ne cikcak su anahtar hangi kapiyi acacak derken 3 saati devirmisim.
cok pahali
Oyunu dün itibariyle 14 saat 58 dakikada bitirdim. Düz hesap 15 saat. Acele etmeden geze geze her deliğe bakarak oynadım. Kesinlikle bir başyapıt bana göre. Aynı eleştirileri tekrar tekrar yazmak istemiyorum ama bana göre en büyük eksisi oyunun süresini uzatmak için bulmacaların aşırı fazlalaşması ve zekaya hitap etmeden çok bazı bulmacaların çözümünün yalnızca amelelik yaptırması en büyük eksi.
Finalini bildiğim halde sonunu çok beğendim. Çok güzel bağlamış,bitirmişler. İlk kez oynayan spoiler yemeyen kişi eminim daha çok zevk alacaktır finalden. Oyunu bitirdiği halde kafasında çok soru işareti olanlar olacaktır eminim. Ekşiden bir link bırakıyorum. Kesinlikle oyunu bitirince bakın. Bitirmeden bakmayın. Her şeyin açıklamasını yapmış eleman. 🙂
ekşi şeylerSilent Hill 2 Oyununun İçinde Muhtemelen Çözemediğiniz Şeylerin Toplu Açıklamasıhttps://eksiseyler.com/silent-hill-2-oyununun-icinde-muhtemelen-cozemediginiz-seylerin-toplu-aciklamasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 18 Ekim 2024; 10:8:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Oyunu çok beğendim uzun zamandır bir oyunda bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum.Her yere bakarak yavaş yavaş tadını çıkararak oynamak çok keyifli.
-
Adamlar bugları ile bile konusturuyor. Bir özrü hakediyorlar. Yeni oyunlarını istek listeme aldım. Takipteyim.
Bug değil. Öyle gezinmeyi seviyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Silent Hill 2 Remake Geliştirici Bloober Ekibi Daha Fazla Silent Hill Oyunu Yapmaya Açık
Silent Hill 2 Remake geliştiricisi Bloober Team, seride daha fazla yeniden yapım ve hatta tamamen yeni bir Silent Hill oyunu yapmaya açık.
Bloober Team direktörü ve tasarımcısı Wojciech Piejko, yeni duyurulan bilimkurgu hayatta kalma korku oyunu Cronos'un yönetmeni ve yapımcısı Wojciech Piejko ile birlikte : The New Dawn'ın yönetmeni ve yapımcısı Wojciech Piejko, IGN'e ekibin ilginç bulduğu tüm fırsatlara açık olduğunu söyledi.
Piejko, “Bence her zaman açığız,” dedi. “Eğer fırsat hoşumuza giderse, değerlendiririz.” Bloober Team, Silent Hill 2'nin yeniden yapımını 8 Ekim'de eleştirmenlerden olumlu tepkiler alarak ve güçlü satış rakamlarına ulaşarak piyasaya sürdü ve daha önce uykuda olan korku serisinin pek çok hayranını daha fazlası için heveslendirdi.
"Her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum."
Piejko, “Yakalamanız gereken fırsatlar var,” diye ekledi. “Silent Hill 2 gibi, efsaneyi yeniden yaratabilirsiniz. Yani evet, her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum.”
Karar Silent Hill'in yayıncısı Konami'nin de elinde olacak, ancak Konami'nin Silent Hill 2'nin yeniden yapımından memnun olduğu tahmin ediliyor. Ancak henüz başka bir yeniden yapım veya tam bir devam oyunu ile ilgili hiçbir şey açıklanmadı.
Bloober Team, yukarıda bahsi geçen yeni projelerinden birini çoktan duyurdu. Cronos The New Dawn Oyunu, 1980'lerin kıyamet sonrası Polonya'sında geçiyor ve Bloober Team'in orijinal bir hayatta kalma korku serisine ilk adımında “çarpık bir zaman yolculuğu hikayesi” vaat ediyor.
-
Eğer bu herifler yeni ip yapıyorsa. Yakın gelecekte silent hill yok demektir
Harika haber. "Silent Hill 4: The Room" ve "Silent Hill: Origins" çıkana kadar devam...
-
22 saatin sonunda oyunu bitirmiş bulunmaktayım.Daha önce hiç bir SILENT HILL oyunu oynamamıştım.Kişisel fikirlerimi buna göre belirteceğim.
İlk olarak oyunun duyurulduğu andan itibaren takip ettim fakat herkes gibi hiç bir şekilde beklentim olmadı.Yayınlanan videolar ve oyunu yapan ekibin ortalama oyunlar (Observer hariç) yapması bunun en büyük nedeniydi.Bloober Team hepimizi çok feci şekilde şaşırtıp ters köşe etti.Bu ekibin bu oyunun Remake yapımı altından kalkaması taktir edilesi bir durum. Bloober Team oyunu özümseyerek yaptığı çok belli.Sonuç olarak ortaya oldukça başarılı bir proje çıkmış. Oyunun orijinali de aşk ve tutku ile yapılmış yaptığım araştırmalar bunu gösteriyor.
+İnanılmaz bir atmosfere sahip.Çok etkileyici ve insanı içine çekebiliyor.Sisi nasıl bu kadar iyi yapmayı başardınız tebrik ediyorum.Atmosfer olarak oynadığım en iyi yapımlar arasında ki yerini aldı.Karanlığı çok iyi resmetmişler.
+Grafik kalitesi üst seviye.Müthiş bir görsellik söz konusu.Kaplama kalitesi oldukça yüksek seviyede.
+Karakter modellemeleri çok başarılı.Yüz animasyonları inanılmaz. Karakterlerin yaşadığı duygular yüzüne vuruyor.
+Ses efektleri ve ses dizaynı kusursuz.Atmosfere sağladığı katkılar oldukça fazla.
+Herkesin aksine oyunda bulunan bulmacalar bana göre tam tadında,hiç sıkılmadım çözerken. Ne eksik,ne de fazla. Bulmacaların kalitesi de yüksek,tekrar etmiyor kendini.
+Bu yapım köküne kadar Old School oyun.Dolu dolu 15-16 (20-22 saate kadar gidebiliyor) saat oyun süresi sunmakta.
+Hikaye tarafı muhteşem.Aklımda kalan boşluklar var biraz araştırma yapacağım bu konuda.
+Boss savaşları çok tatminkar.Vuruş hissi çok başarılı. Düşmaların yapay zekaları günümüz oyunlarını 10a katlar seviyede.
-Oyunun tek eksi yönü ise kesinlikle stutter olması.Yani sağa dönerken,sola dönerken sürekli stutter yaşamak oyun zevkini baltalıyor.Unreal Engine 5 denen özürlü motor yüzünden.
Genel olarak fikirlerim bu yönde.Oyunu çok severek oynadım.Oynarken müthiş keyif aldım. Bu seviyede bir iş beklemiyordum.Gerilim ve korku unsurlarına gelecek olursak beni 1-2 sahne dışında hiç korkutmadı,germedi.Türe alıştığım için mi biliyorum sebibini.Çoğu yorumlarda çok gerildiğinden bahsedenler olmuştu.
Capcom uzun süredir sessiz olan Konamiyi RE Remake projelerinin başarısı sayesinde gözünü açmış bulunmakta.Buna vesile oldu resmen.Gelecek yıllarda diğer oyunlar içinde Remake bekliyorum,mutlaka devamı gelecektir.
Oyunu türü sevenler için tavsiye ediyorum.Bir kaç görsel ile yazımı noktalıyorum.Spoiler içermez
-
Hastane bolumunde bulmacalarin sayisi baya artti hepsi de eksik parcalar, tam pes ediyordum birini buldum digerleri corap sokugu gibi geldi bugun de 6 saati devirmisim oyunda, cok iyi oyun cok boyle remakelere can kurban.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Ekim 2024; 23:23:58 >
aynen hocam kendine çeken bi yapısı var kulaklığı taktım son ses bütün ışıkları kapadım bağıra çağıra oynuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 18 Ekim 2024; 23:28:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X