Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: psycho90 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.160
Cevap
39
Favori
44.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hedef buysa geliştirme ve pazarlama 50 milyon falan tuttu herhalde yeni oyun yapmayı beceremiyorlar bari tüm konami oyunlarını remake yapsınlar onları oynarız bir süre

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Aslında Bloober Team Kendi oyunlarını duyurdular 2025'te çıkaracaklar. Aynı anda 2 - 3 Proje birden yapıyorlar takdir etmek lazım.

Konami'de öyle Birden Fazla Silent Hill Projesi üzerinde çalışıyorlar. Onlarında duyurusu yapıldı.

Sadece Çıkış Tarihleri belli değil maalesef.

Ama Konami'nin Remake işlerini kesinlikle Bloober Team'e vermeleri lazım diye düşünüyorum. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Yanlış anlaşılmış konami beceremiyor hocam ben Bloober Team ekibini oldukça seviyorum tüm oyunlarını oynadım.

Çoğu kişi beğenmez ama medium olsun layers of fear olsun kendilerine özgü bir tarzları var remake ile görüyoruz ki az imkan verilse potansiyeli olan bir firma umarım yeni oyunlarıda tutar böyle firmalar lazım sektöre

• YouTube de bir yabancı kanal video paylaşmış izledim çok mantıklı. Hele diyorum ki her gördüğüm ceset James e benziyor . Sürekli bir döngü içinde James kanlı notları felan kendisi bırakıyor hep .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Konaminin bir sonra ki büyük atışı "Silent Hill f" ile olacak sanırım geriye dönüş yapacakları oyun o olacak gibi duruyor. "Silent Hill Townfall" ortalama bir yapım olacak gibi duruyor ama ters köşede yapabilir.

Bloober Team'de potansiyel vardı zaten ama elinde yeterince bütçe olmadığı için mi acaba bazı yerlerden kısmak zorunda kalıyorlar bilemiyorum ama ellerinde imkan olunca neler yapabileceklerini de gösteriyorlar. :)

"Cronos the new dawn" oyunlarını merak ediyorum orada da güzel bir atmosfer ve oynanış sunacaklar gibi. :)

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Sen bir de mapushane ve otel bölümünü gör 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 19 Ekim 2024; 10:56:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk defa bir Silent Hill oyunu oynayıp bitirdim. Malum bunlar çıktığında çocuktum, korkardım. Gerçekten çok iyiydi ve hayran kaldım. RE4 gibi bir iş hatta daha iyisini başarmışlar. Ancak ben en iyi SH olarak The Room diye biliyordum fakat herkes 2 daha iyi diyor. Eski SH'cilerin yorumları nedir?

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Devam kanka

• Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt

İlk oyun ve PS2 oyunlarının hepsi iyi. 2. oyun sadece daha fazla tanıntı.

• Dördüncü oyun bana göre en iyisi. Sıralama yapsam 4, 2,3 ve 1 diye giderim. Şu bu kötü diyemem çünkü hepsini çok seviyorum. İşin ilginç tarafı ben RE serisinde de dördüncü oyun favorimdir. Sonra 2, 3 ve 1 sıralama garip bir şekilde aynı.  

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

Evet hocam iki oyunda da 4  

• Nachtsicht93 kullanıcısına yanıt

Genel kanı 2-1-3-4 yönünde

ben ise 3/4/2/1 olarak seviyorum

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Dördüncü oyun remake olarak gelir umarım

• 2001 SH2'nin daha fazla seveni olsa da The Room başyapıttır, üzerine konuşulunca en enteresan hikaye ve ortamları sunuyor.

Nazarımda 4>2>1>3 şeklinde sıralama. Remake için ömrümüz yeter umarım.

• Aslında Origins ve Homecoming bile gelebilir. Bu açlıkta onların bile gideri var. Bloober kırsın dizini otursun remake yapsın paso.

• Bu nesil o kadar çöp ki remake oyunlar bile yeni gelecek oyunların önüne geçti. Remake yapılsa sadece pek çok kişi razı olur.

Tüm silent hill serisi remake olur sorun yok. Satışlar iyi olsun yeterli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada Silent Hill konusu Twin Peaks'i çok andırıyor. Twin Peaks gerçekten harika bir dizi, çoğu oyunlara örnek alınıyor Alan Wake de öyle. Sam Lake'in sürekli kahve ile tiktok çekmesi felan hep Twin Peaks göndermesi. İzlemeyenler varsa mutlaka izlesin. Biraz da X-Files kokuyor zaten.

Akira Yamaoka - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Rightsscale Theme of Laura · AKIRA YAMAOKA SILENT HILL2 (Original Soundtrack) ℗ Konami Digital Entertainment Co.,Ltd. Released on: 2001-10-03 Composer: AKIRA YAMAOKA Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=td3P1-cfZ4E

Angelo Badalamenti - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Rhino Laura Palmer's Theme (Love Theme from Twin Peaks) · Angelo Badalamenti Twin Peaks (Limited Event Series Soundtrack) ℗ 1990 Warner Bros. Records Inc. Arranger, Composer: Angelo Badalamenti Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=ohFg6O9r8U4

Üstadı saygıyla anıyoruz. Badalamenti burada, David Lynch ile arasında ki dizi müziği hakkında muhabbetini anlatıyor.

Josephyoutube
    Angelo tells it like it is Rest In Peace to the great Angelo Badalamenti you will be missed.
    https://www.youtube.com/watch?v=e-eqgr_gn4k

• Oyun bitti remake olmasa bence goty bu olurdu çok zevk verdi oynarken

O kadar gerildik sonunda duygulandık Mary’nin çaresizliğine çok üzücü bir durum. Herkese Allah sağlık sıhhat versin gerisi olur bir şekilde.

• son yıllarda visage ve madison ile birlikte bana gerilim ve çaresizlik hissini yaşatan bu oyun oldu

• İlk defa bir Silent Hill oyunu oynadım. Çok fazla şeyi anlatmayan kriptik bir hikayesi var ve orijinali de buna göre kısa süreli, zamanında sevilmesini anlayabiliyorum. Bu yapım da kaliteli bir remake olmuş fakat başyapıt değil benim için. Oyunun süresini uzatmak için oyuncuyu joggingciye evirmişler. 4 saat bi binada in çık sağdan gir soldan gir ne anlattığı belirsiz 2 dk sinematik izlemek için. Keyif aldım, yer yer gerildim, grafikleri güzel ve atmosfer şahane. Fakat yaptırdığı bunca şeye rağmen karşılığında tatmin sağlayacak bir hikaye içeriği yok benim için. Eğer orijinali gibi bir süresi olsaydı muhtemelen tadı damağımda kalan bir başyapıt yazacaktım buraya ama bu haliyle 10 üzerinden 7.5 veriyorum.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.