Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.144
Cevap
39
Favori
43.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme, hem PC hem de PlayStation 5 oyuncuları için son Yama 1.04'ten sonra Labirent seviyesindeki kritik bir sorunu ele alıyor ve PC oyuncuları için Steam'de Steam Cloud kaydetme işlevini sunuyor.

• Labirent İlerleme Engelleyicisi:

• Önceki sürümde Toluca Hapishanesi'nden sonra Labirent'te oyunlarını kaydeden oyuncuların, Yama 1.04'e güncellendikten sonra kayıt verileri yüklendiğinde ilerleme engelleyicisiyle karşılaşmasına neden olan bir sorun düzeltildi. Gerekli tetikleyicilerin düzgün bir şekilde etkinleştirilmesini zorlayan ve ilerlemenin sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlayan bir koruma ekleyerek bir düzeltme uyguladık.

Kaynak : https://www.konami.com/games/silenthill/2r/news/us/en/update_105

• Çok şükür.
  • Gizli Detaylar ve Büyük Değişiklikler! | Silent Hill 2 Remake

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUPlayStation Türkiyeyoutube
    Silent Hill serisinin en unutulmaz oyunlarından biri olan Silent Hill 2 geri döndü! 😱 Bu hafta sizlere Silent Hill 2 Remake'te gizlenmiş detaylar ve orijinal oyundan farklı olan büyük değişiklikleri keşfe çıkıyoruz. Bloober Team’in oyuna kattığı dokunuşlar ve gözden kaçırmış olabileceğiniz ipuçları ile karşınızdayız! 👀 Orijinal oyunu daha önce oynayanlar, bu remake’teki bazı sürprizleri hemen fark edebilir, ancak dikkatli bir gözle bakmadıysanız, muhtemelen gözden kaçan detaylar var! Detaylı incelememizi kaçırmayın ve yorumlarda kendi keşiflerinizi bizimle paylaşın. Favori detayınız ne oldu? 🎬👇 0:00 Karşılama 0:51 Maria'nın Kıyafeti 2:15 106 No'lu Oda 3:13 Geçmişin İzleri 4:24 Algıda Seçicilik 5:08 Kanlı Eller
    https://www.youtube.com/watch?v=jyATqPegRCs
  • Mevcut Psn deki fiyatı hala maşallah dedirtecek cinsten. Sağlam bir kampanyaya girse direk alacağım.
  •  

Tuchimoyoutube
    Pohuy goal part 2 Music: VVV (Guitar Remix) - mikeeysmind, SANIKWAVE & wrthls - https://www.youtube.com/watch?v=l4F6LDbPZwk Soft: Blender 4.0 Nurse model by Mavixtious Toilet scene by Selfmindsources Indoor apps scene by Ubermachine Assets belongs to KONAMI, Bloober Team, Capcom
    https://www.youtube.com/watch?v=TsPCHiqHw-c&ab_channel=Tuchimo
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

+1

• Keyifle oynuyorum hemen hemen 3 4 saat kaldı bitmesine şunu anladım eskiden bulmacalar keyifli ve çözmesi zevkli gelirdi sanırım oyunlar bizi tembelliğe alışırtirdi misal işten geldim oturdum başına bulmaca geldi hiç uğraşmıyorum zaten beceremiyorum da YouTube'dan bakıp geçiyorum.
  • Oyunu iki defa bitirdim arka arkaya. İlk oynayış 18 saat sürdü heryere her kapıya bakarak . İkinci oynayış 6 saat sürdü. Harika bir remake olmuş . Eski oyunları özlemişim.
  • Standart zorlukta 15 saatte bitirdim,orjinal oyunu oynamamıştım remake'e bayıldım gerçekten,eskiden harbi hikaye bulmaca vs ne kadar kafa yoruluyormuş insan bu oyunları oynayınca daha çok fark ediyor :) umarım diğer oyunlarıda remake olarak gelir 👍🏻

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
  • İzlemek isteyen olursa 😀

• Bitti muhtesemdi, boyle remakeler olsun canimizi yesinler, hikaye, grafikler, oynanis, korku gerilim cok begendim 8.5 rahat veririm.

Karisinin son soyledikleri baya duygulandirdi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Kasım 2024; 21:2:51 >

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

bitmesin diye o kadar yavaş oynuyorumki. hastane bölümünün diğer tarafa geçtiğim bölümündeyim. tırsıtmıyor değil:)

• Master Willem kullanıcısına yanıt
    Uzun oyun baya hemen bitmiyor.
  • Gorkem.IX kullanıcısına yanıt

Adam alemlere akmışSilent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

• Oyunun en ürkütücü yeri hapishane insafsızlar bu kadar da yapılmaz be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Oyunun en ürkütücü yeri hapishane insafsızlar bu kadar da yapılmaz be
    Nedense bu hapishane bana kolay geldi. Asıl zorlandığım yer otel bölümü şuan, can yok hiçbir yerde gıdım canla oynuyorum
  • Realsatoshi R kullanıcısına yanıt
    Save yaptıktan sonra load game yapın, can biraz da olsa yükseliyor
  • Oyun muhteşem başladı. Atmosfer süper. Grafikler de çok etkileyici.

Böyle atmosfere kurban olurum.

• Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

Harika bir deneyimdi zamanında korkudan oynayamadiğım, tam olarak burada ne oluyor, ne yapıyoruz, sisin içinde kayboluyoruz kafasıyla yaklaştığım bir oyundu haliyle İngilizce de olmayınca çocuk halimle oyunu bitiremedim.

Atmosferi, müzikleri, tekinsiz ortamlar, tam yerinde kullanılan müzikler, ara sahnelerin kalitesi, hep merak duygusu, acabalar beni oyuna aşırı bağladı. 15 saat gibi bir sürede bitirdim bulmacalar da hiç iyi değilimdir genel de bakarak geçtim.

Oyunu bitirenler mutlaka ama mutlaka şu videoyu izlesin özcan abimiz detaylı bir şekilde anlatmış kafaniz da oluşan soruların cevabını noktasına kadar vermiş ne nedir, kim kimdir, kasabanin tarihinden James ve Maria'nin ilişkisine kadar herşeyi ağzım açık tüylerim diken diken dinledim ve oyuna bir kez daha hayran oldum mutlaka müsait bir zaman da izleyin. Ayrıca oyunun sec hesabıni satıyorum ilgilenenler dm atabilir

Pintipanda youtube
    SILENT HILL 2 'NİN KARANLIK SIRLARI ve MESAJLARI
    https://www.youtube.com/watch?si=QTwANsg9S5oS38KX&v=8PslMSsIyuI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 4 Kasım 2024; 9:19:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Harika bir deneyimdi zamanında korkudan oynayamadiğım, tam olarak burada ne oluyor, ne yapıyoruz, sisin içinde kayboluyoruz kafasıyla yaklaştığım bir oyundu haliyle İngilizce de olmayınca çocuk halimle oyunu bitiremedim.

Atmosferi, müzikleri, tekinsiz ortamlar, tam yerinde kullanılan müzikler, ara sahnelerin kalitesi, hep merak duygusu, acabalar beni oyuna aşırı bağladı. 15 saat gibi bir sürede bitirdim bulmacalar da hiç iyi değilimdir genel de bakarak geçtim.

Oyunu bitirenler mutlaka ama mutlaka şu videoyu izlesin özcan abimiz detaylı bir şekilde anlatmış kafaniz da oluşan soruların cevabını noktasına kadar vermiş ne nedir, kim kimdir, kasabanin tarihinden James ve Maria'nin ilişkisine kadar herşeyi ağzım açık tüylerim diken diken dinledim ve oyuna bir kez daha hayran oldum mutlaka müsait bir zaman da izleyin. Ayrıca oyunun sec hesabıni satıyorum ilgilenenler dm atabilir

Pintipanda youtube
    SILENT HILL 2 'NİN KARANLIK SIRLARI ve MESAJLARI
    https://www.youtube.com/watch?si=QTwANsg9S5oS38KX&v=8PslMSsIyuI&feature=youtu.be
    Orta düzey ingilizceyle sıfır yardımla 23 saatte bitirdim. Ama baya ağır sindire sindire oynamaya çalıştım. Türkçe olsaydı psn de daha rahat ederdim.

Oyunun artıları, atmosfer harikaydı, senaryo çok iyi, karakterlerin oyunculukları muazzam, ses dizaynı muhteşem.

Eksileri, çok fazla bulmaca vardı, düşman çeşitliliği azdı, çok fazla karanlık mekanda uzun saatler geçti, normal düşmanlarda karakterin hareketleri kütük gelmiyor ama bosslarda kütüklük fazla göze çarptı, son bosta özellikle hareketlerimiz çok ağır kalıyordu.

He birde fazla mermi vardı sağda solda

Ama genel olarak çok iyiydi.

Puanımıda vereyim bari 10 üzerinden 7.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 4 Kasım 2024; 21:59:18 >

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.