Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.148
Cevap
39
Favori
44.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

R2'ye bastığınızda otomatik olarak sopa kullanır, L2'ye bastığınızda ise otomatik olarak silahı çeker. Geçiş olayı bu şekilde. Başka türlüsü yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 11 Ekim 2024; 11:20:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah elindeyse? Hizli bir sekilde nasil sopaya gececegim. Silah elindeyken R2 ye basinca ates ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 11 Ekim 2024; 11:20:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu güzel oyunu da bitirdik sonunda. Artık new game + oynama zamanıdır. 8 tane son var görünüyor zaten. Şu eski dostun da bir fotosunu koyalım. Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

• maverick666 kullanıcısına yanıt

Siz silah elinizdeyken aim kullanırsanız ateş eder. Sadece R2 yapacaksınız. O durumda sopa'ya geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 11 Ekim 2024; 11:24:2 >
  • OldGamers86 kullanıcısına yanıt
    Hızarı Nerden Alacaz Hocam

• Esoterickk kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim.

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

NG+ da çıkıyor

• run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Hocam bu eski koleksiyon sürümünde Türkçe dublaj mı var yoksa orjinal seslendirmeleri mi berbat

• selamlar herkese. kutulu 2800 değer mi? yoksa standart sürüm mü mantıklı olur ?

dijital oyun müzikleri dediği ana ekrana bir uygulama olarak inen playilst gibi bir şey mi yoksa oyun içi orijinal müzikler ve menü seslerini mi kastediyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 11 Ekim 2024; 16:39:15 >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt

Kutulu candır hocam. Ben dijital aldım pişmanım. 1800-2000 bandına düşerse kutulusunu da alıcam.

• Mericuls kullanıcısına yanıt

:)

üstteki mesajımda bahsettiğim müzik konusunda da aydınlanırsam karara varıcam hocam nette arattım bulamadım hiç

• Öncellikle Bloober'ı ayakta alkışlıyorum, inanılmaz bir remake olmuş bravo valla. Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU  Grafikler inanılmaz, atmosfer ve sesler müthiş. Sesler beni baya etkiledi, şimdiye kadar oynadığım en iyi ses deneyimi yaşatan oyunlardan oldu kulak eargasm'ı dedikleri bu olsa gerek. Alternatif dünya baya zor özellikle şu toluca hapishanesi baya zorladı beni. Normal zorlukta bitirdiğim halde, çok zorladı ter attırdı o derece, şöyle oyunlara hasret kalmışım. SH serisi benim için çok farklı bir yerde, darısı gelecek diğer oyunlara kısa zamanda oynarız. Çoğu kişi için büyük bomba oldu kimse bu kadar beklemiyordu sanırım, çoğu kişi küçümsedi ufak stüdyo dediler işin hakkından nasıl gelmişler ama helal olsun adamlara. Polonya oyun sektörünün peygamberi oldu resmen.

Bu arada oyunun user score'u metacritic'ten daha yüksek daha ne söylenebilir? Şahaserin önünde saygı duruşu durulur..

James Sunderland'ın hem yüz modeli hem seslendiren Luke Roberts abimiz de baya yakışıklı, karakteri de aşırı güzel oynamış.

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 13 Ekim 2024; 22:20:13 >

• Desgsetttttttt ötesi oyun

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUFearlesstryoutube
    #silenthill2 #remake #ps5
    https://www.youtube.com/watch?v=_ml3l6wMG90
  • Videotape sahnesi Remake'de çok iyi olmuş

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Kayıt bittiğinde James'in TV'de bakışlarının yansımasını falan görmemiş çok iyi. Bir de oyuni ilerledikçe uykusuzluktan gözlerinin etrafı morarıyor falan çok iyi.
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

Bu da çok iyi Bu kısımlardan çok etkilendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hastaneden sonra; tamam artık daha ne kadar gerilebiliriz ki işimize bakalım dedikten sonra Toluca hapisanesi 👀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 12 Ekim 2024; 0:26:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bloober Team'e eleştirim var . her ne kadar remake çok iyi olmuş olsa da pyramid headin mankenlere tecavüzünü göstermemişler, daha doğrusu sansürlemişler. yakışmadı

tecavüz görmek istemeyen bebeler gitsin Astro Bot oynasın Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU burası silent hill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 11 Ekim 2024; 23:54:43 >
  • Sondan soyleyecegimi bastan soyleyeyim.
    Bloober den ozur diliyorum (kombat ve james in animasyonlari (ozellikle kosma ve yurume) haric)
    Su an apartman in sonlarindayim herhalde. Uzunca bir zamandir koridorun sonunda kapisi KIVIK olan kapidan iceri girmek ISTEMEDIM ya. Istemiyorum yani. en son ps2 doneminde falan hissetmisimdir bu duyguyu. Soyle dusunun. Tum oyun last of us 2 de ki abby nin hastane bolumu gibi hatta daha boguk. Bi odaya giriyorsun zaten oda tuylerini diken diken ediyor. Bi de ordan zencir singirdamasi ust kattan mi alt kattan mi gelen yukruklamalar lan hadi bunlara zar zor dayanirken bide radyonun o sinir bozan sinyal sesi, SOnuc : yok abi bu gunluk bu kadar yarin devam ederim diyip OYNAYACAGIM varsa da birakiyorum oyunu. Yoruyor. Gercekten yoruyor ki bu korku oyunun zaten hedefeledigi en onemli seylerden ve bunu cok iyi kotarmis sirket.

Birde seriyi spin offlarini da oynamis biri olarak (shattered memories sh origins vs) en sevdigim oyunu 1 dir. herkes 2 yi cok sever ama neden bilem 1 bende baska bir yere sahip. Ilk kasabada gezip kopek kulubesinden vs 3 du sanirim anahtarlari bulup gecis icin kyllanacagimiz evin on tarafindan girip arka bahceye cikip bahce kapisidan cikmadan once havanin zindan gibi kararmasi ve el feneri esliginde bahce kapisinin gicirdamasi hala kulagimda ya ( okula giderken ) Umarim 1. oyuna gelir sirada ki remake.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SH1 çok daha gerilimli aslında ama sonunda hikayenin bağlandığı tarikatlar , tanrılar falan beni soğutmuştu

Bloober eğer SH1 Remake yapacaksa senaryoda değişiklik yapmasını dilerim

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Bende silent hill 1 i çok seviyordum abartısız 10 defa bitirmişimdir en son katana lazer silahıyla felan oynuyordum. 1 remake ini sabırsızlıkla bekliyorum. Oyunu şimdi kapattım hastanedeyim hanım cocuklar uyuyor rahatsız olmasınlar diye kulaklıkla oynuyorum . Aman Allahım her yerden bir ürpertici ses geliyor. Bütün hemşireleri yaratıkları öldürdüm ona rağmen sürekli biri varmış izliyormuş gibi geliyor dolanırken .

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.