arkadaşlar ofisten tren için kol aldım ve kolu kullanmak için trenin en ucundaki odaya gittim nereye denesem bu kolu kullanamıyorum deli oldum kaç kere baştan oynayıp denedim acaba yanlışmı yapıyorum die ama hiç bi sonuç alamadım bana bi yardımcı olun lütfen cevaplarınız için şimdiden tşkler...
bu bolumde takılan kimse yokmu?
Biraz bekle kardeş bende bi geliyim o bölüme bakarız beraberce
sanırım yanına o kızı alıp trene gircen yoksa tek başınayken gitmiyo
ya trene kızlada gittim öylede hiç bişi olmadı
Off kardeş off. Bu oyunda en deli olduğum konudur bu. Defalarca denersin olamaz. Ama doğrusu odur. trenin en önündeki yerde kullanacaksın. Bir kaç kere dene. Mutlaka olacaktır. O bölümün ileriside beni çok kastı. Şu biletle gişeden geçme olayı. Defalarca denedim olmadı. Sonra birkez daha bakayım dedim geçtim .Azdaha ps2'yi kırıyordum.
Off kardeş off. Bu oyunda en deli olduğum konudur bu. Defalarca denersin olamaz. Ama doğrusu odur. trenin en önündeki yerde kullanacaksın. Bir kaç kere dene. Mutlaka olacaktır. O bölümün ileriside beni çok kastı. Şu biletle gişeden geçme olayı. Defalarca denedim olmadı. Sonra birkez daha bakayım dedim geçtim .Azdaha ps2'yi kırıyordum.
BEN BU YERİNDE TAKILDIĞIM İÇİN TAM ÇÖZÜMÜNDEN OYNADIM O BÖLÜMÜ YANLIZ DEDİKLERİ ŞEYLERİ ONLARIN DEDİĞİ GİBİ YAPTIM AMA FARKLI SIRAYLA ONDAN ÖLE OLUYOR OLABİLİRMİ???
Yanlış kolu almış olabilirsin bildiğim kadarıyla kol bilet gişesinin içinde,,. Merlininkazani.com Forum sayfasındaki Silent Hill 4 konusuna bak orada cevabını bulabilirsin..
stab_42 : Oyun daha yapılmadı nasıl buldun internet sitesinden tut oyunun yapımcılarının bile haberi yok Siletn Hill 5 in çıktığından,. 4. Oyun çıktıktan 2-3 ay sonra 5 oyunun çıkması saçma birkere.
Sevgiler saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: Montage
Yanlış kolu almış olabilirsin bildiğim kadarıyla kol bilet gişesinin içinde,,. Merlininkazani.com Forum sayfasındaki Silent Hill 4 konusuna bak orada cevabını bulabilirsin..
stab_42 : Oyun daha yapılmadı nasıl buldun internet sitesinden tut oyunun yapımcılarının bile haberi yok Siletn Hill 5 in çıktığından,. 4. Oyun çıktıktan 2-3 ay sonra 5 oyunun çıkması saçma birkere.
Sevgiler saygılar..
yok be kardeş yanlış kolu almadım dediğin gibi bilet gişesinden hatta gişeye girmeden öncedende kızın metro kartımıdır nedir kapıları açmak için olan kartı aldım
Sen yanlış trende deniyorsun kolu galiba, Şu büyük Solucanın geçtiği yerdeki trende deniyeceksin, o kol yandaki bir kapıyı açıyor kapıdan girince Walter S. sana saldıracak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme