Valla ne yalan sölüm oyuna biraz tahammül edebildim.Silent hill 4 room muydu neydi adı.Kontroller çok kötüydü uyuz etti beni çıktım bende.
aslında düzeltebilyosun ama efekt bakımından çok ii bi oyun..........
quote:
Orjinalden alıntı: İsTLee
Valla ne yalan sölüm oyuna biraz tahammül edebildim.Silent hill 4 room muydu neydi adı.Kontroller çok kötüydü uyuz etti beni çıktım bende.
Ben de biraz tahammül edebildim.Aslında oyun güzeldi.. Ama hem kontroller zordu hem de bir yerde takılmıştım sonra dedim ulem beckhir bu oyun sana göre değil
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
quote:
Ben de biraz tahammül edebildim.Aslında oyun güzeldi.. Ama hem kontroller zordu hem de bir yerde takılmıştım sonra dedim ulem beckhir bu oyun sana göre değil
Sora evcilik mi oynadın ben gibi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
quote:
Sora evcilik mi oynadın ben gibi
Yok pes5 e devam ettim
SH4 güzelde kısa biraz çabuk bitti :(
bide korkuyla alakası yok o oyunun
beckhir kardeş nerde takıldın yardımcı olim ben sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme