Şimdi Ara

Silent Hill 'HomeComing' (Kapak , Oldu !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyide Oldu Ben beğendim eski KORKU filmlerini anımsattı , Şimdiki dandik gerilim filmleri gibi değil en azından , (HALKA Hariç)

• yahu bu nedir?resmen içim ürperdi.güzel yapmışlar,alfred hiçkok filmi gibi olmuş.brrrrrrrr...
  • Vaaaavv bu oyun "can" olacak yahu, gercekten bu oyun gibi korkutan bi oyun yok. Oyle onunuze cikan hemsirelerden zombilerden korkmuyorsunuz. Oyun gercekten yalnizlik hissini veriyor, mekanlar olaganustu, muzikler zaten herseyin otesinde, kisacasi bu oyun mukemmel olacak

Saat 12 olacak, isiklar kapanacak, bir tane yakin arkadas bulunacak oturulup tirsarak sabahlara kadar Silent Hill oynanacak.. Iste budur
  •  Silent Hill 'HomeComing' (Kapak , Oldu !)

Şunun tırstırılmış hali işte kapak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Temmuz 2008; 2:21:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Şunun tırstırılmış hali işte kapak

yok artik
  • Burda sanırım baba oğul ilişkisi onda da öğrenci,öğretmen ilişkisi var işte biraz siyah beyaz efekt 2-3 damla kan bir de bully başını öne eğsin al sana silent hill kapağı yalan mı
  • Abi dikkatli ol makara yaptigin oyun "Silent Hill" aynalardan uzak dur bi sure, bi de dikkat et etrafdaki esyalar birden paslaniyo mu falan, Silent Hill evrenine dusme Orda gosterirler sana Bully'i..

• Yok be makara yapmıyorum saygı duyduğum bir oyundur hatta kendileri, ps2'de çok meşhurdu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Temmuz 2008; 2:53:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Abi dikkatli ol makara yaptigin oyun "Silent Hill" aynalardan uzak dur bi sure, bi de dikkat et etrafdaki esyalar birden paslaniyo mu falan, Silent Hill evrenine dusme Orda gosterirler sana Bully'i..

son cümlene koptum

• bu oyunu yanimda benim kafada bir arkadasla oynarken sorun olmuyorda tek basima isiklari kapatip oynadigimda brrrrrrr
  • oyungezer dergisi oyunun demosu gibi kısa bi deneme sürümü oynamışlar,dergide yazıyordu ilgilenenlere duyurulur(demosu çıkıyor demiyorum)
  • yav en cok bekledıgım oyunlardan bırı cıksada sole sılent hıll evrenıne dalıp yusuf yusuf ceksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kawanosh -- 14 Temmuz 2008; 0:52:59 >
  • gerilim demişken, ah nerde o re 2 ve 3 zamanları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.