< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 8 Ekim 2024; 18:55:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (19. sayfa)
-
-
-
Artık yaw he he deyip geçiyorum 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaratiyorda kapatinca odalar kapkaranlik oluyor diger oyunlarda Boyle olmuyordu
Bizzat oyunun içinden almadın açıkça görüldüğü gibi internette dolaşan hdr fotosunu atmışsın üşenmemişsin. Üstelik rt değil hdr ın ışıklandırması, yani hdr kapalı değil hdr ın farkı bu. Rt nedir bildiğini düşünmüyorum, çünkü rt orada bu şekilde bir ışıklandırma yapamaz zaten.
Oyunu kendim oynayıp bitirdiğimden senin attığın ss in benim için bir değeri yok. Gereksiz yere bir de 5 sayfa önce ki mesajımı alıntılamışsın hayret gerçekten..
Her neyse benim yaş forumun üzerinde olduğundan, böyle ss aldım attım falan boş işleri tartışacak pek halim yok haydi sağlıcakla.
-
Hocam bendede ayni hdr la alakasi yok bi tuhaflik var rt kapatinca gunduz vakti dukkanlar zifiri karanljk oluyor acinca ortalik aydinlaniyor kart amd acaba onla mi ilgisi var
pc de dualsense ile oynayan arkadaş var mı? ps5 de efsane feedback veriyormuş kol.
-
Evet hepsi mevcut ama bug'dan dolayı 10 dakika sonra standart titreşim dahil, bütün özellikler gidiyor bir anda. Onunda çözümü güç ayarları > güç seçenekleri > USB ayarlar > USB seçmeli askıya alma ayarını Devre dışı bırakınca düzeliyordu en son.
-
teşekkürler hocam. inallah güzel olur. haftaya başlayacağım. sabırsızlanıyorum :)
-
4070 ti süper ile 2k çözünürlükte her şey en yüksek rt açık dlss modu ile quality seçili halde 80 fps civarı oynatıyor. Keşke native çözünürlükte oynayabilsem ama nerdee tabii bu zamanda.
-
BenchmarKingyoutubeSilent Hill 2 Remake | OPTIMIZATION GUIDE | Every Setting Tested | Best Settingshttps://www.youtube.com/watch?si=5UoS9ajSXgFFyXq2&v=vgQYg2m6T3w&feature=youtu.be
Tüm ayarları detaylıca açıklıyor, RT mekanlarda çok fark ediyor gerçekten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
AMD ile ilgili değil. RTX 3060 kullanıcısıyım bende de durum aynı. RT kapalı iken iç mekanlar sanki oyunun parlaklığını kısmışım gibi çok karanlık görünüyor göz gözü görmüyor neredeyse ama RT açık iken etraf ışıl ışıl oluyor.
Ayrıca gamayı yükseltmekte fayda etmiyor etraf yine karanlık. Muhtemelen oyunda kullanılan RTGI'nin yani ray tracing global illumination etkisinden kaynaklanıyor. Benzer şekilde Metro Exodus'da da aynen böyleydi oynayanlar hatırlar belki. Eski versiyonda yer altında geçen kısımlardaki aydınlatma kalitesi zayıf etraf karanlık iken RT destekli Enhanced versiyonda aynı mekanlarda daha kuvvetli bir aydınlatma vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 8 Ekim 2024; 23:46:50 > -
Biraz ss paylaşalım :)
-
Rtx4090 da epic + rt açık dlss kapalı Native 4k da birkaç saat kadar oynadım arada olan stutter sorunlarını saymazsak ortalama 50 fps civarında rahatsız edici bir takılma vs olmadan oynuyorum oyun çok güzel olmuş fiyat da paragöz Sony oyunları gibi değil herkes bir şans vermeli bence.
Merhaba 4060 ile oynıyan var mı acaba performansı nasıldır ?
-
11:08'de başlıyor.
MxBenchmarkPCyoutubeSILENT HILL 2 Remake PC | RTX 4080 | RTX 4070 | RTX 4060 | RTX 3060 | RTX 3080 | PC Performancehttps://www.youtube.com/watch?v=RPhWIdaXBuE&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar en güncel bir tr yama önerir misiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler dlss Quality ile gayet iyi çalışıyor :D
-
Bariz şekilde RT açınca iç mekanlar aydınlık oluyor. HDR açık bile olsa fark ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X