Şimdi Ara

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
645
Cevap
21
Favori
25.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kolay mod ile normal mod farkı ne ? Bulmacalar kolaylaşıyor deniliyor. Açıklayabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taş gibi remake yapmışlar, uzundur bu kadar güzel bir gerilim oyunu oynanmıştım. Firmanın ellerine sağlık.. keyifle korkuyoruz :D

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

Modern arayüz seçerseniz Easy mod da bulmacalar kolaylaşmıyor sadece size direk bulmacayı nasıl çözeceğinizi haritada gösteriyor oyun. Normal mod da da gösteriyor ama daha muğlak diye hatırlıyorum.

• Father Torque kullanıcısına yanıt

Valla anlamadım hocam, bahsettiğim ''frame gen'' FSR ile alakalı değil. Zaten oyunlarda FG açmak için DLSS(3) in açık olması gerekiyor. Kimisi de ini ile açılıyor demiş açıklama zahmetine girmemiş xD Biraz baktım ini. ile açılan şeyde bahsettiğiniz gibi ''FSR3'' için geçerliymiş. FSR3 görüntüden çok şey alıyor o yüzden kullanmıyorum. Zaten bahsedilen ini ayarını yapınca da bir değişiklik olmadı. HDR açık oynuyorum sanırım o yüzdenmiş.

Neyse FSR kullanmayanlar için Frame Generation yok yani bunu anladım neticede   Teşekkürler cevap için

• turquoise.blue kullanıcısına yanıt

Shutter sorunu herkes de var ama oynanmayacak kadar da değil açıkçası.

• Bu arada oyun mükemmel. Çıkmadan önce çok fena umutsuzdum bir çoğu gibi. Hatta unutmuştum bile oyunu. Açıkçası RE remake'lerden kat kat daha çok sevdim ben. Meşhur hastaneli bölüme kadar geldim oyunun atmosferini çok iyi korumuşlar, o paslı küflü ikonik mekanları olduğunu gibi korumuşlar çok güzel olmuş oyun. İlerledikçe korku öğeleride artıyor normalde oyunu oynadıkça korku azalır bunda tam tersi   Ayrıca türü sevenlerin zorda oynamalarını öneririm.

Shutter olayı da yok denecek kadar az bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 8 Ekim 2024; 12:4:4 >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt
    FG upscaling açık olmadan da kullanılabiliyor native üstünden. Bu oyun için demiyorum. Normalde yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Ekim 2024; 12:9:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rtx3090 kaldırır mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kingofbet K kullanıcısına yanıt
    ingilizce oynarsin

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    psn de 2500₺

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Ps Store aklını yitirmiş ya :)

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Tabii ki hocam. Bir zahmet yani.

• kocankoi kullanıcısına yanıt

Frame Gen ve FSR farklı şeyler. Birbiri içinde entegre şeyler değiller. Nvidia kısmına hakim değilim ama AMD kısmında FSR açmadan AMD FG açabildiğiniz oyunlar var. Bununla beraber AMD FG de Nvidia'ya nazaran çok daha fazla ve eski kartta kullanılabiliyor. Ini ile açılabiliyor diyenlerden biri de benim. Bir iki sayfa öncesinde attığım mesajda ki linke tıklayarak nasıl FSR3 açıldığını görebilirsiniz. Oyunda şu an resmi olarak FSR 3 desteği yok, FSR 1 desteği var ki o da aşırı kötü. Ini dosyası ile açtığımız FSR3 ise oyunun motoru olan Unreal Engine 5 ile gelen FSR 3. Resmi olarak eklenen FSR 3 den bir tık daha kötü ama 1080p de görüntüyü bozmaksızın performansa aşırı katkı yapan bir özellik. Pek tabi native'e göre FSR 3 görüntüyü bir tık aşağı çekiyor ama FSR 2'i yoğun kullanmış biri olarak sırf FSR 3 var diye şu an oynadığım oyunlar var, o derece iyileşmiş bir teknoloji.

• Oyunda FSR 3 resmi olarak var ve ayarlardan açılıyor. Sizin mesajlarınızdan anladığım kadarıyla yapımcı fsr 3 ü bazı gpu lara kapatmış nedenini bilemem.

@Hudson51

• Mükemmel bir remake olmuş bu arada. Benim gibi gerilim oyunları hastaları için baş yapıt niteliğinde bu oyun zaten. Bugün başlayacak olanlar hard da başlasın mutlaka. Mermileri ve potları sayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 8 Ekim 2024; 13:56:28 >
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Yazdığım mesajı okumuyor musunuz hocam? "resmi" olarak oyunda yok. AMD'nin resmi FSR 3 destekli oyunlar güncel listesinde de yok. Ayarlardan açılıyor dediğiniz şey Unreal Engine 5'e entegre olan FSR 3.

• Shutter var çok hafif ama önemsiz yani o kadar olacak, ue5 de shutter zaten pakete dahil geliyor  ssd hızı bile extra etkiler bunu sata nvme arasında.

• Elimde 4070 rtx 8 gb vramli ve 32 gb ram ve intel i9 işlemcili laptop var. 2k 30 fps ultra ayarlar da oynaya bilir miyim acaba ? Pc de oyun sorunlu mu sorunsuz mu anlayamadım. Yoksa ps5 te oynayayım diyorum.

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt

1440p 60 da oynarsın 30 da değil pc de oynayınız.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.