Şimdi Ara

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
649
Cevap
21
Favori
26.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hakkın var bulmacalar bazen illallah ettiriyor. Ya zorluk seviyesini düşüreceksiniz ya oyunu temelli bırakacaksınız. Maalesef silent hill böyle bir oyun 😀 Ben de bazen diyorum lan işten güçten çocuktan fırsat zor bulup 1-2 saat max oynuyoruz ( o da her gün de değil) bir de kafa patlatıyoruz bunlara diye. Şimdi üni zamanında olup bunlarla uğraşmak vardı 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

ben en kolaya aldım, yaş ilerledikçe insan gerçekten challange istemiyor :)

Kombat zorluğu değişiyor ama bulmaca zorluğu oyun içinde değişmiyormuş. En zor nasıl sizce? Yoksa normal zorluk mu açmalıyım?

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Hocam bulmaca zorluğu konusu biraz karışık. Evet sonradan değişmiyor. Bence normalde oynayın.

Zor olunca ne gibi bir fark oluyor ki?

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Hocam tam hâkim değilim ama bildiğim kadarıyla bulmacalar aynı kalıyo ama ulaşma biçimi ve ipucu sayısı veya ipucuna ulaşma kolaylığı zorluğu farklı diye biliyorum. Dediğim gibi tam hâkim değilim konuya 🙂

Valla zor açasım geliyor ama hayırlısı

• PhilipTandy kullanıcısına yanıt
    40 yaş civarı benim gibi oldschool oyuncuların arayıpta bulamadığı...:) Ha bazen bana da illallah dedirtiyor o ayrı ama saatlerce uçsuz bucaksız haritalarda kıl tüy toplayıp birbirinin aynı şeyleri yapmaktan çok daha zevklidir bu haliyle bile.

• Bu oyuna acil yama gerekiyor Stutter'dan oynanmıyor ya.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Hocam yama için ücretli üye olmayı düşünüyorumdum, bu kadra kötü mü gerçekten, öyleyse forumdaki ücretsiz yamayı kurayım?

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Aylardır üye olan biri olarak, grubun diğer yamaları başarılı olsa da bu çevirisi hoşuma gitmedi. Para verilecek kadar iyi değil maalesef. Akşama müsait olursam bir iki örnek vereceğim.

• Tfn123 kullanıcısına yanıt
    Gölge ayarını low yapın hem fps artıyor hem de stutter çok azalıyor. Oyuna görsel olarak etkisi de yok denecek kadar az. Tavsiye ederim.

Yamayı oyun çıkışına yetiştirmeye çalışıyorlardı acele iş böyle oluyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 10 Ekim 2024; 15:58:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam öyle yaptım zaten. Ama nafile. 10 saniye de bir stutter oluyor 2060 ile oynuyorum ama yüksek FPS almama rağmen oluyor. Çok sinir oldum, fps düşük olsun ama Stutter olunca oyundan kopuyorum...

• Dualsense ile oyuna girdim ama ne titreşim nede adaptive trigger hiç biri çalışmıyor.

Dualsense kullanan arkadaşlardan destek rica ediyorum ek bir ayar yapmak gerekiyor mu ? Usb kablo ile bağladım, dualsense çalışıyor ama ek özellikler yok :(

• Tfn123 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak şikayet var ama ben 10 saniye aralıklı ben hiç yaşamadım. Sisteme göre fark ediyor sanırım başka bişey akla gelmiyor. Bende de çökme sorunu çok oluyor. 1 saat içinde oyunu 5 defa tekrar açtım.

Evet, RTX 4090'da bile stutter sıkıntısı yaşanlar var. Mekansal oluyor ama anlıkta oluyor. Patch gelmesi lazım. Tek korkun Layers of Fear'da Unreal 5 grafik motorunu kullanıyordu ama düzgün bir şekilde stutter sorunlarını çözememişti. Umarım aynısı bunda da yaşanmaz.

• ylönen kullanıcısına yanıt

Hocam, Dualsense olayı bende de var. Oyunda bir bug var bütün dualsense fonksiyonları çalışıyor ama 10 dakika sonra kendi kendine hepsi gidiyor. Düzelmesi için mesela mouse'a dokunursan sonra yine Dualsense'e dönersen düzeliyor ama sonra yine gidiyor. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 10 Ekim 2024; 17:30:15 >
  • Bende yaşıyorum maalesef bu sorunu bitmiyor pc de sıkıntı, steam den kontrolcü ayarlarında steam girdisini devre dışı bırakmak gerekiyor youtube da bolca video var bunun için ama tam çözüyor mu emin değilim bu akşam deniyeceğim.

• Orjinalinden iyi ender remakelerden biri, yeni kamera açısı oynanabilirlik ve atmosferi daha iyi olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.