Titreşim sorunu tüm gamepadlar için var kesin çözümü yok. Ben Xbox gamepad ile kablo bazlı bağlıyorum arada titreşim gidince kablo tak çıkar yapınca bir süre daha düzeliyor. Daha bunun gibi birçok sorun var kapalı alanda Rtx 4090 bile sapıtıyor, hala tek bir güncelleme bile gelmedi ilginç. |
SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (22. sayfa)
-
-
RAGNOS1997youtubeWelcome to the optimized PC settings series focusing on enhancing gaming performance and reducing lag in PC games. Powered by the incredible Low Specs Experience PC game optimization tool, this video showcases a step-by-step process to unleash the full potential of Silent Hill 2 Remake (2024) on your PC and apply the optimized settings. Low Specs Experience is a powerful in-house developed game optimization tool for your PC specifically designed to optimize your favorite games for an optimal, smoother, and best possible gaming experience. Whether you're running a low-end, mid-end, or high-end PC configuration, the optimized settings in Low Specs Experience will help you achieve smoother gameplay without much compromise to visual quality. Say goodbye to frustrating lag and hello to an immersive gaming experience like never before. - - - - - System specifications used in the video: Intel Core i5-14600K 32GB RAM DDR5 6000MHz Nvidia GeForce RTX 2060 12GB Samsung NVMe SSD 980 Pro 2TB Microsoft Windows 11 64-bit - - - - - Download Low Specs Experience: https://ragnos1997.com/low-specs-experience-download/ - - - - - f: https://www.facebook.com/Ragnos1997Official t: https://twitter.com/Ragnos1997 e: contact@ragnos1997.com - - - - - 00:00 Introduction and Optimization Preset Comparison 01:14 Optimization Guide 02:53 Additional Gameplay Footage - - - - - © 2024 Ragnotechpowered. All rights reserved. Low Specs Experience and all its assets are the property of Ragnotechpowered. All other trademarks are the property of their respective owners. #LowSpecsExperience #Ragnotechpowered #RAGNOS1997https://www.youtube.com/watch?v=trtbSc0_hcQ
-
Ben steam girdisini devre dışı bırakıp dualsense i seçtiğimde dualsense komple hiç çalışmıyor.
Sadece steam girdisi ile çalışıyor oda hiç bir ek özellik olmadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavye mouse mu controller mı? İçinde nişan alma olan hiçbir oyunda controller tercih etmem normalde ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 10 Ekim 2024; 23:42:1 > -
Klavye mouse ile duruş pozisyonundan kaynaklı ben hiç keyif alamıyorum konforsuz geliyor bana.
-
Oyun neden bu kadar iyi sorusunun en net cevabı; dışarıdan vuran güneşin açısını bile orjinal oyunun yapımcılarına danışarak yapmışlar.
-
Oyunu açarken bile kol ve kulaklıkla oynanması tavsiye ediliyor. Alışık degilseniz bile bence bir şans verin bu şekilde oynamaya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun Atmos ses sistemi ile tavsiye edilmesi lazım aslında. Muhteşem bir dikey boyut desteği var. Üst katlardan gelen seslerde tavana bakıyorsunuz oturduğunuz odada.
-
PC sürümüne hiç yama geldi mi?
-
Gelmedi daha, bekliyorum ben.
Gelmedi, optimizasyon berbat.
-
anladım, bu kadar kişi şikayet ediyor ama steam yorumları da akıl almaz derecede pozitif. patch bu kadar gecikmemeliydi.
biraz araştırdım bazı kişiler donanım hızlandırmalı Gpu'yu kapatınca takılmalar geçiyor demiş.
deneyeniniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Ekim 2024; 21:2:48 > -
Bence GOTY.
-
-
işe yaramıyor. ue5 ve oyun kaynaklı çok belli. 4090'lı sistemlerde bile stutter sorunları var.
-
Aynen ben de denk geldim böyle. Eski oyundan kalma bi özelliktir deyip geçtim bi sebebi var mı acaba ?
Şu apartman bölümünü yapanın ben taaa kasım kasım kasılmakta oynayamıyorum. Kulaklığı çıkaracam en sonunda. Atmosfer şimdiye kadar gördüğüm oyunlar arasında ilk 5'e rahat girer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 11 Ekim 2024; 21:18:23 >
-
Yani ben büyük sorunlarla karşılaşmadım. Bazen kasılmalar, yavaşlamalar oldu kısa süreli. Ama dert edecek kadar olmadı. Hdr ve rt kulanmadım, bir de dlss kulandım balaced ayarında. Belki bunların da etkisi olmustur. Simdi rt ve hdr acık deneyerek oynamayı dusunuyorum.
Tahminim eski orjinal oyuna bı gönderme. Çünkü o kısımlarda eskiden kullanılabilir şeyler oluyordu.
Oyna oyna bitmiyor oyun.Çok fazla bulmaca var.Eskisinde bu kadar varmıydı hatırlayamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X