Şimdi Ara

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
23
Favori
24.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malum sizi asansör boşluğunu attığı zaman hemen arka kapısından girişin olması lazım sizde kapalı mı.?

Video 1:22:15 sonra izleyin, normalde yapmanız gereken odaya girip kilitli olan kapıyı açıp kısa yolu aktif etmenizdi siz es geçmiş olmalısınız.

GAMER ZONEyoutube
    Silent hill 2 remake walkthrough #5 - Brookhaven hospital - All 100% missable collectibles 7U87U8 About game: Silent Hill 2 is an upcoming survival horror game developed by Bloober Team and published by Konami. It is a remake of the 2001 game of the same name. A ghost town, prowled by disturbing monsters and cloaked in deep fog. Confront the monsters, solve puzzles, and search for traces of your wife in this remake. Hashtag: #silenthill2remake #silenthill2 #silenthill2remakegameplay #silenthill2remakeplaythrough #silenthill2remakewalkthrough #silenthill2remakecollectibles #silenthill2remakeguide More to watch: Silent hill 2 remake walkthrough #2 - Wood side apartments - All 100% missable collectibles https://youtu.be/EL9yYdXv9lM Timestamp: 0:00 Intro 0:07 Brookhaven hospital - 1F 8:04 Basement 15:53 2nd floor 43:50 3rd floor 1:13:29 Director office puzzles series 1:27:03 Flesh lit boss
    https://youtu.be/G9K3jzJS0LI?si=AqDVfcPkt8_4N5Aj&t=4935
  • # Ace # kullanıcısına yanıt

zaten sıkıntı orada ben bunların hepsini yaptım. o kapının önündeyim merdiven tarafında. içeri tekrar giremiyorum. o kapıdan başka bir yer yok zaten çıkış için. çıktım tekrar giremiyorum. sanki biri ben çıktıktan sonra kapıyı arkamdan tekrar kilitlemiş gibi. save dosyam da yok öncesine ait. bug a mı düştüm bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 12 Ekim 2024; 21:17:44 >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

UE5 sorunlu ama her oyun bu seviyede değil. Videoda sebebini anlayamadığım bir animasyon sorunu da var diyor inceleme yapan kişi. Stutter konusunda da gördüğüm en kötü UE5 oyunu olmasa da ona yakın diyor. Misal Wukong en iyilerdendi bu konuda.

Ayrıca eleştirmenlerin ben hiçbir zaman teknik kaliteye bakarak puan verdiğini görmedim henüz. Öyle olsa Elden Ring'den de epey puan kırmaları gerekirdi. Çıkışında bir sürü stutter problemi vardı onda da. Ama 100 puanlar havada uçuştu. Bunda da bir fark yok yani. Bana kalsa bu dönemde 60 fps kilitli oyun çıkarmak bile puan kırma sebebi SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)  Bence ödül verilirken bile teknik kaliteye de bakılmalı. Ama bakılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Ekim 2024; 21:26:45 >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Bahsettiğin isimleri ben bilmiyorum tanımıyorum da. Yeni nesil her halt gibi oyunculuk da "yumurtadan çıkmış elalemin" yorumlarına göre karar veriliyor. 30 senelik oyunculuğumu bırakıp bu işe yaramazları mı izleyecek halim yok yani kim neden izler anlamam bomboş insanların bomboş aktiviteleri.

Bloober tü kaka algısı da herhalde bu malların videolarından dolayı ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ekim 2024; 21:27:24 >
  • Önemli: Saçma sapan bir olayla saatlerdir uğraşıyorum benim gibi saçma sapan hatalar alan bir çok insan varmış örneğin bir anahtarı aldığı halde almamış gibi görünüyormuş o noktaya gittiğinde anahtar yokmuş ama inventory de de yokmuş vs. vs. ben de içeriden bir kapıyı açtım ama kapı kapalı durumdaydı tekrar içeriye girmenin hiçbir ihtimali yok yaptığım her şey boşa gitti diye üzülürken oyunun otomatik save yaptığını unutmuşum ben manual save alıyordum devamlı. otomatik save kısmına bakınca bir önceki yani kapıyı içeriden açmadan önceki kayda ulaştım kapıyı içeriden açtım şu an içeri girilebiliyor. otomatik save hayat kurtardı. bir sorununuz çıkarsa eski save dosyasına dönebilirsiniz.

• Oyunu çıktığı dönemde "lise yıllarımda" defalarca kez bitirmiştim. Zamanın ötesinde bir oyun ve seridir Silent Hill serisi. (en azından benim için öyle) Her neyse; ortalama 17 saat gibi bir sürede bitirdim oyunu. Özellikle oyunda sonlara doğru çaresizlik hissi ve gerilim iyice tavan yapmakta. Ses dizaynına zaten söylenecek bir laf bulamıyorum! Özetle, olukça başarılı bir remake olmuş!. Mutlaka oynayın, oynattırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 12 Ekim 2024; 21:50:23 >
  • stutter sorunu için en iyi çözüm şuan için bu videoda anlatılan diyebilirim. Oyunu Direct X yerine vulkan olarak oynayarak fps droplardan kurtuluyorsunuz. Vulkanda dlss devre dışı fsr ve tsr aktif ama fps drop olmayınca gerekte kalmıyor. Linki bırakıyorum..

omgzLAZERpewpewyoutube
    EDIT: Here's some 60fps Gameplay Footage. This video got converted to 30 fps. https://www.youtube.com/watch?v=Q6QZBs6CLcU I also added some comparison footage: https://youtu.be/sZffmksc4-g Hey guys, appreciate you being here. Today I'll show you how to use Vulkan to get rid of the stuttering in Silent Hill 2. The only downside for me is that you cannot use RT or DLSS but TSR works great and there's already software RT in the game. Download dxvk-gplasync HERE: https://gitlab.com/Ph42oN/dxvk-gplasync Use the following text in your dxvk.conf file: dxvk.enableAsync=true dxvk.gplAsyncCache=true dxvk.numCompilerThreads = 0 dxvk.enableGraphicsPipelineLibrary = Auto DON'T FORGET to start the game from Steam with the -dx11 command line added, as described in the video. Gameplay example at 2:50. This video got converted to 30FPS, unfortunately. Keep in mind, I'm recording a 4K game on a 4060Ti so, it doesn't stutter at all on my PC when not recording. Hope this helps!
    https://www.youtube.com/watch?v=40hZYl2gkFA&t=88s
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt

Bende daha kötü hale geldi. RTX 3060 12gb vram

İyi kötü dx11 ile devam ediyorum. 6-7 saat oldu bıraktım, kıçlarını kaldırıp bi patch yayınlarlarsa devam edeceğim.

• Oyunu bitirdim 14 saatte. Stutter sorunu çok ama çok üzmedi ama beni üzen performans oldu. Bazı yerlerde 120 fps, save noktası yerinde 50 fps. Apartman bölümlerinde fps yer yer 40’lara indi. Son bölüm dış mekanda 160 fps gördüm.
    Bu kadar dalgalı fps olan bir oyun oynamadım bu güne kadar. DLSS görüntü olarak en iyisi ama o bile görüntüyü bozuyor; özellikle iç kısımlarda eşyalarda bozulma göze batıyor, gölge çizim mesafesini bile etkiliyor.
    Patch gelseydi iyiydi. Başarım fullemek için bahane olur…
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Günah keçisi yapımcı olmuş ama Unreal Engine tam bir PC düşmanı. Çok öven var bu motoru ama bence hem PC hem konsol tarafında hiç de iyi olmayan bir oyun motoru. Buna benzer Re 4 Remake performans konusunda feci tokatlıyor.
    MGS 3 Remake beklemek yerine collection aldım çok daha ucuza.
    Black Myth yapımcılarına helal olsun bir tek onlar altından kalkabildi bu rezalet motorun altından…
  • Övülme sebebi ortaya çıkarabildiği görsellik. Re Engine yakın değil bence UE5'in yapabileceklerine. Zaten yeni engine'a geçiyor Capcom da. Ve evet katılıyorum Wukong sayılı örneklerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ekim 2024; 3:20:9 >
  • Frame generation ile oynarsanız stutter görmüyorsunuz oyunda. Ben sadece ini dosyasını editleyip frame generation aktif başka hiçbir şey yapmadım. Sıfır stutter. Bazen yeni bir alana girdiğimde yarım saniye bir cache olayı oluyor o kadar.

Bu oyunu 30 FPS oynamayı isterdim ama stutter oluyor öyle. Zorunlu olarak 80-90 FPS ile frame generation oynamak zorunda kalıyorum. Sinematik tarafını çöpe atıyoruz maalesef böyle olunca.

Bu arada hapishane bölümünü Dolby Atmos destekli tavan hoparlörlü bir AV Receiver ile oynamanızı tavsiye ederim. O yukarıda dolaşanlar psikolojinizi bozuyor resmen. Muhteşem muhteşem bir ses desteği var oyunun.

Her gün bir oyun için "şimdiye kadarki en iyi Dolby Atmos desteği" der oldum ve her yeni oyun çıktıkça bir öncekini geçiyor. Yapımcıların gün geçtikçe her yeni oyunda Atmos'u bu kadar güzel sahiplenmesine bayılıyorum bu yolu hiç bozmasınlar. Müthiş bir etki sesin oyuna kattığı atmosfer. Kulaklık olaylarından kurtulup, ekran kartı alacağınıza ses sistemine yatırım yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ekim 2024; 12:50:45 >

• Dante kullanıcısına yanıt

Hocam detay verebilir misin biraz rica etsem ? ini dosyasına ne yazmamız gerek ? dx11 mi dx12 ile mi oynuyorsun ?

30fps ile sutter olmaması için digital foundry'nin eklediği komutu yazıp dene istersen, flickering stutter olmuyormuş.

Hallettim, rt açık halde 40fps'e yakın artış yaptı inanılmaz

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 13 Ekim 2024; 14:21:1 >

• Dante kullanıcısına yanıt

Sinematikler için fix var. Fps limitini kaldırıyor.

Frame gen açınca upscaling olarak Fsr kullanmak zorunda kalıyoruz oyunda da en kötü upscaling Fsr. En büyük fps killer Shadow. Low'a alıp üstüne upscaling açmak daha makul bence. Nvidia kullanmayanlara XeSS tavsiye ederim. Fsr'dan çok daha iyi bu oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ekim 2024; 13:53:1 >
  • Silent Hill fanı olarak oyunun ilk videosu çıktığında ben de ümidini kesenlerdendim ancak gayet de iyi toparlamışlar. Oyun akıyor maşallah. SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 13 Ekim 2024; 15:5:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Frame generation ile oynarsanız stutter görmüyorsunuz oyunda. Ben sadece ini dosyasını editleyip frame generation aktif başka hiçbir şey yapmadım. Sıfır stutter. Bazen yeni bir alana girdiğimde yarım saniye bir cache olayı oluyor o kadar.

Bu oyunu 30 FPS oynamayı isterdim ama stutter oluyor öyle. Zorunlu olarak 80-90 FPS ile frame generation oynamak zorunda kalıyorum. Sinematik tarafını çöpe atıyoruz maalesef böyle olunca.

Bu arada hapishane bölümünü Dolby Atmos destekli tavan hoparlörlü bir AV Receiver ile oynamanızı tavsiye ederim. O yukarıda dolaşanlar psikolojinizi bozuyor resmen. Muhteşem muhteşem bir ses desteği var oyunun.

Her gün bir oyun için "şimdiye kadarki en iyi Dolby Atmos desteği" der oldum ve her yeni oyun çıktıkça bir öncekini geçiyor. Yapımcıların gün geçtikçe her yeni oyunda Atmos'u bu kadar güzel sahiplenmesine bayılıyorum bu yolu hiç bozmasınlar. Müthiş bir etki sesin oyuna kattığı atmosfer. Kulaklık olaylarından kurtulup, ekran kartı alacağınıza ses sistemine yatırım yapmanızı tavsiye ederim.

Hocam av receiver yok ama samsung Q990C soundbar ile bu deneyimi yaşama şansım varmı tavan hoparlörü eklenebiliyormu pek bilgim yok bu konularda

• pansiyonda ki kasanın şifresi için kâğıt arıyorum parola yazan, fakat olması gereken masada bende kâğıt yoktu ve envanterimden de o kâğıt çıkmadı mecbur video izlemek zorunda kaldım

• Bende native yüksek ayarlarda stutter olmadı ama FPS beklediğimden düşük çıktı, ara videolarda yüksek oranda FPS düşme sorunu da var. Denemek için indirmiştim, daha önce oynadığım bir oyun olduğundan sildim. Anlaşılan Unreal Engine 5 ile yapılan oyunlarda FSR veya DLSS açmak gerekecek. STALKER 2 ve açık dünya The Witcher 4 A New Saga da böyle olursa işimiz var demektir, ama sanmıyorum yapımcı ile de alakası var bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Ekim 2024; 16:11:3 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk kez mi UE5 oyunu oynuyorsun? Ciddi soruyorum, laf sokma gibi anlaşılmasın. Upscaling olmadan 4090 ile bile yüksek fps hayal bu engine ile. Neredeyse hepsi sorunlu bu motor ile çıkan oyunların. Dozu değişiyor sadece. En iyilerden ve sayılı olanlardan biri Wukong'tu. Witcher falan da farketmez. Bu motor ile "yağ gibi akıyor" denecek oyun çıkmaz kolay kolay. Ne zaman çıkar, UE6 çıkınca 5 oturmaya başlamış olur o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ekim 2024; 16:32:31 >
  • Bu oyun en iyi pc de oynanır konsol ile arasındaki fark son noktayı koymuş pc pc her zaman daha iyi de bu kadar fark beklemiyordum
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.