Şimdi Ara

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
21
Favori
26.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim oynadığım oyunlar genelde yapımcının kendi engine'ini kullanığı oyunlar. Cyberpunk 2077, Horizon Forbidden West, GOW Ragnarök, Red Dead Redemption, multiplayer oyun olarak da Battlefield 2042 gibi. Adam gibi AAA türünde kaç tane Unreal engine 5 ile yapılmış oyun var ki, oynamış olayım. Örneğin Black Myth Wukong sevdiğim türde bir oyun değil, ama grafikleri güzel onun için birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Ekim 2024; 16:54:59 >
  • Oyun; Alan wake 2, last of us, RE4 remake karışımı olmuş.

• Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

Remnant 2, Lords Of The Fallen, Palworld, Hellblade 2, Ark Survival Ascended, The Talos Principle 2, Robocop, The First Descendant, The Finals vs. Epey oyun var aslında. Daha düşük bütçeli ea oyun da var epey. Denediğim için biliyorum durumu. Kronik sıkıntıları olan bir engine. Ama müthiş görsellik sunabiliyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ekim 2024; 16:58:19 >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

UE 4'de aynı durumlar mevcuttu. UE 5 çıkardılar değişen hiç bir şey yok. Sorunlarını düzeltmeye uğraşmamışlar bile. UE 5 ile çıkan her oyun bu problemleri yaşamaya mahkum. Motorda sahipleri gibi çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlerinin kanamaması için herkes engine.ini dosyasının altına bunları eklemeli;

[SystemSettings]

r.SceneColorFringeQuality=0

r.Tonemapper.GrainQuantization=0

r.Tonemapper.Quality=1

r.FilmGrain=0

r.DepthOfFieldQuality=0

• Stunreal Engine.

Her 30 saniyede bir mesafe katedince bir stun yiyor. Sanki 15 tane ilacı bir arada alıo QT aralığı uzamış taşikardi oluyor gibi, bu nasıl bir teknolojidir

• Yok denedim ama controller ile olmuyor. Sürekli sağa sola bakmak gerekiyor hızlıca, artı silah kullanımı da derken çekilmiyor. Km devam. Oyunun akıcılığı artıyor.

• Az önce hastane bölümünü bitirdim ama belli bir noktadan sonra bunaldım. İn çık in çık sonra aynı mekanın farklı versiyonunu in çık in çık. Orijinal oyun 5 saatse ben sadece hastaneyi 5 saatte bitirdim herhalde. Çok uzatmışlar. Bir de hem habire düşman çıkıyor hem de adam da koşamayınca iyice sıkılıyorsun. Bugünlük bu kadar yeter  

• kutillo kullanıcısına yanıt

Gerçek atmos olmuyor ama upfiring olabilir en fazla yansıtma şeklinde. Gerçek atmos için av receiver gerekiyor, fiziksel olarak tavana en az iki adet hoparlör monte etmek gerekiyor ve receiver da donanımsal olarak atmos olarak height speakerlara yönlendirme yapması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ekim 2024; 22:34:56 >
  • Keşke oyunu piramit kafa ile baştan sona oynama imkânı olsa. O elindeki ağır silah ve mızrakla ava çıksam

• Oyuna halen daha patch gelmedi şaka gibi. Acaba üzerinde çalıştıkları geniş kapsamlı bir patch mi var?

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla yavaş çalışan bir ekipmiş patch konusunda. Wukong çıkalı iki ay olacak. Sanırım iki patch geldi anca. Bunlar da öyle olabilir. Stutter için bekliyorsanız pek beklemeyin o öyle iki patch ile düzelecek bir şey değil. Hatta hiç düzelmeyebilir de. Çok oyun var UE5 böyle kalan.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Ben hala Rdr 2 oynuyorum ve bir hafta kadar daha sürecek gibi ama kardeşim oynuyor Silent Hill 2'yi. Herhangi bir şikayeti olmadı şuana kadar. Ben genel olarak söyledim aslında bir patch beklerdim açıkçası. Gerçi oyun çıkalı daha bir hafta olmadı. Gelir illa ki.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Pek bir bug yok sanırım. Stutter ve performans sorunları var da bunların pek düzeldiğine şahit olmadım. Pc'de oynayanlar olarak biraz konfig ile oynayıp dlss falan güncellemek gerekiyor.

• Oyunu 2 saat kadar dualsense ile titreşimsiz ve tetik sıkışması olmadan oynuyordum, ve ne yapsam düzelmemişti.

Meğerse sorun usb kablosundaymış, başka kablo ile deneyince herşey düzeldi :)

4070ti super ile 4k'da herşey üst ayarlarda dlss performans ayarında 50-60 arası fps ile oynatıyor.

• ylönen kullanıcısına yanıt

Shadow low, shader medium yapabilirsin hocam. Görselliği pek etkilemiyor ama ciddi fps artışı oluyor. Özellikle shadow ile.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam akşam dediğin gibi yapacağım.

• Uzun zamandır oyun oynamaktan soğumuştum eskisi gibi tat alamıyordum.

Eskiden çalışırken akşam olsa da eve gitsem oyun oynasam diye düşünürdüm :)

Silent Hill 2 remake ile yeniden o günlere döndüm biraz.

İş yerindeyim ama çalışasım yok eve gitsemde sh2 oynasam diyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 14 Ekim 2024; 10:31:27 >
    Birde bazen böyle başyapıt oyunları bitirince boşluğa düşüyormuşsun gibi hissettiriyorya o hissi tekrar aldım bu oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 14 Ekim 2024; 12:13:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam nasıl ya, siz hangi kabloyu kullanıyorsunuz type c-usb değil mi?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.