Şimdi Ara

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
23
Favori
24.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet usb type-c. Ama benim kullandığım sanırım sıkıntılıydı. Farklı bir usb type-c kablosu ile denedim ve tüm sorunlarım çözüldü.

• selamlar, oyunu 2 arkadaş ortak alacağız. 5 kişiye kadar offline ortak oynayabiliyoruz. katılmak isteyen olrsa pm atın.

iyi eğlenceler.

• Oyunun ana olayının spoilerını yediğim için hiçbir keyfi kalmadı bende. Oynamayacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Ekim 2024; 17:59:14 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

ben de yedim ve keyfimi kaçırdı ama yine de oyunun verdiği bu gerilimi yaşamak lazım. alien isolation'dan sonra ilk defa böyle diken üstünde oyun oynuyorum, iyi geldi. SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) 

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Hocam film olsa neyse dicem. Saatler harcanıyor ve merak unsuru yok oluyor. Sinirim bozuldu. Boş boş puzzle yapıyorum hissi var şu an sadece. Oturup izlesem daha iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nereden spoiler yedin hocam ?

Orijinal oyunu oynamamış mıydın hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 14 Ekim 2024; 18:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Denuvo yok oyunda hocam, istediğiniz kadar kişi offline girebilir diye biliyorum. Arttırın ortakları :)

• evo_4 E kullanıcısına yanıt

Hayır ilk kez oynuyorum. Hiçbir şeyi de bilmiyordum.

Kötü olmuş hocam, oyunun en vurucu noktası zaten hikayesi, karakterleri ve sonu. Ama gameplay'de gayet zevkli olmuş, ona keza atmosfer. Yine de keyif almaya bakın derim.

Aslında oyunun ana temasının spoiler'ını öğrendikten sonra biraz daha keyifi artacak bir oyun Silent Hill 2 Remake. Zaten özellikle Remake'i bitirince, 'ne oldu şimdi?' veya 'e bu karakter niye böyle oldu' denme ihtimali çok yüksek.

Çünkü özellikle Remake'de bir çok popüler kültür zırva nedeniyle bazı sahnelere sansür uygulandığından tam olarak bir karakterin olayının anlaşılmama ihtimali yüksek. Misal Angela.

Bence oynayın, hatta zaten yedim diyerek spoilerın gözünün yaşına bakmayın tüm karakterlerden düşmanların anlamlarına kadar okuyup öyle oynayın.

• Sonunu bilmek aradaki hikayenin tadını kaçırmıyor o detaylar sonu anlamlı kılıyor.

Bu arada oyunu bende oynamadım. Remake ve remastered işi hafife alınacak iş değil. Bazen en ufak bir efekt bile oyunun tadını bozabiliyor. Sansür filan varsa üzücü.

Oynayanlar sahnelerin tasarımlarını geliştirildiği, haritayı bozmadan büyütüldüğünü ve oynamışın bayağı uzadığını söylüyorlardı. Görüntüler o yönden gerçekten hoş. Mesela:

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)

Eskisi de güzeldi daha gerçekçi gibi ama yenisi daha atmosferik ve estetik.

Ama burada eskisi daha gerçekçi ve etkileyici gözüküyor. Daha büyük ve detaylı olduğu için mi acaba? Buradaki etki farkı nedir? Bence eskisi daha iyi bazıları beğenmiş yenisini.

Bir ara oynamayı düşünüyorum iyice canım çekmeli

• Remake orijinaline sadık kalmış hatta çok daha iyi bir iş bile ortaya koymuştur hocam. Sansür kısmında aslında beklediğim kadar günümüz woke olaylarına çokta maruz kalmamışlar. Sadece belirli sahnelerde, karakterlerin bazı durumlarına sansür gelmiş.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Mesela, James'in Mary'i yastıkla boğmasını net şekilde (hatta hiç) görmüyoruz. Bu konuya dair oyun içinde bir söylemde yok. James sadece ''ben öldürdüm'' diyor. Nasıl ve neden öldürdüğü kesilmiş. Veya Pyramid Head'in mankenlere tecavüz etme sahnesi vs. oyundan çıkarılmış. Yine Angela'nın babası tarafından tecavüze uğradığı net verilmemiş. Böyle olunca Angela'nın yanan otel bölümünde ''ben her yeri böyle ateşler içinde ve karanlık görüyorum'' demesi bilmeyenler için anlamsız olacaktır. Babasının boss tasarımı hala aynı o konularda bir eksiklik yok.
    Yine misal Angela'nın ''I want to die. That is my one and only wish... ... I want to die, and yet I'm forced to keep living...'' gibi diyalogları oyundan çıkarılmış. İntihara dair olan her konu baya törpülenmiş. Bunun gibi sansürler nedeniyle bazı olayların travmasının şiddeti yeni oyunculara çok geçmeyebilir.

Bunların dışında oyun muhteşem olmuş. Uzunluğu ve bulmaca kısmında çok yakınanlar olmuş fakat ben şahsen her saniyesini çok beğenerek oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 15 Ekim 2024; 5:27:42 >

• SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) 

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)x (formerly twitter)
    Judas🔨 (@PlasmidSouls) on X
    https://x.com/PlasmidSouls/status/1845920702173700319
  • Oyunun hikayesini ben de biliyorum. Baştan sona izlemiştim Kırmızı Kep'ten. Tabii seneler olduğu için bana koymadı ama oyunu oynamadan hemen önce spoiler yemek sıkıntı olmuş üstteki arkadaş için. Ben her şeye rağmen büyük keyifle oynayacağım. Hatta denildiği gibi spoiler yemiş olmak oyun zevkini bile arttırabilir mi acaba? SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu) 

Rdr 2 beklediğimden de uzun çıktığı ve arada bir kaç gün de fire vermek zorunda kaldığım için başlayamadım bile henüz. Beklenti tavan ama her türlü.

• Adam oyunu beğenmedi diye saldırıyorlar. TR Gaming kitlesi yine şaşırtmıyor, leşlikleri üzerinde.

SILENT HILL 2 Remake (PC Ana Konu)Dost Kayaoğluyoutube
    Bağış: bynogame.com/destekle/dostkayaoglu Email: dostkayaoglu@gmail.com Instagram: https://www.instagram.com/kayaogludost Twitch: https://www.twitch.tv/dostkayaoglu Discord: https://discord.gg/dostkayaoglu Twitter: https://twitter.com/dostkayaoglu
    https://www.youtube.com/watch?v=Y6ZtGdSj7hs
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Dost'a oyun beğendirmek çok zor. Ona ver souls oynasın başka bir şey sevmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 15 Ekim 2024; 14:31:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

Evet bizim oyuncu kitlesi sıkıntılı, sevdikleri bi şeyi beğenmiyorsan demedikleri lafı bırakmazlar ama Dost da şimdi oyun zevki konusunda güvenilecek bi yayıncı değil. Üstteki arkadaşın dediği gibi dayayın ona Soulslike’ları. Adam Resident Evil 4 Remake’e bile ‘meh’ dedi geçti, Silent Hill’i beğenmemiş olmasına şaşırmadım hiç. Oynamamış olanlar kendisinin fikirlerini ciddiye almasınlar derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 15 Ekim 2024; 15:26:36 >
  • Dombili oyundaki Eddie'ye benzediği için beğenmemiştir.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.