Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
15.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kojima nın olması ya da olmaması o kadar etkileyemicektir bu seriyi. zaten p.t. yle insanların ne kadar beğendiğini ve bunun üstünden gidileceği gayet açık sadece güzel bi hikaye eklemek kalıyor geriye. bunu da artık aynı hikayeyi sunarak (sh5 deki gibi yaparak) yapamıcaklarını az çok anladılar mutlaka o evrende sayısız hikaye çıkar ama bu ince ve küçük ayrıntılar o kadar çok etkiliyorki sh evrenini umarım bunları dikkate alırlar
  • http://www.techtimes.com/articles/46103/20150414/metal-gear-solid-v-hideo-kojima-was-not-fired-by-konami.htm

Burda ne diyorlar diye sorarsanız (çevirmeye çalıştım yanlış olabilir) Donna Burke Kojima'nın kovulduğunu falan söyledi sonra Konami işte öyle birşey yok falan dedi geçiştirdi ya sonra Burke'den yeni bir açıklama gelmiş hayranlardan Kojima'dan ve Konami'den özür dilemiş böyle birşey yaptığı için biz oyun çıkarmaya devam edeceğiz falan demiş. Yani Kojima Konami'den MGS 5'den sonra Konami'den ayrılmayacak gibi görünüyor (bu arada hala kesin değil) en azından Silent Hills çıktıktan sonra ayrılacak gibi. Sonra da Kojima'dan Konami'den ve fanlardan özür diliyorum demiş.

Demek ki neymiş Kojima Reyiz yine trollemiş.

• Guillermo del toro oyunun hiç çıkamayacağını twitterdan açıkladı.Pt de psn den kaldırılıyor.Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi ya.
  • Konami ne yapmaya çalışıyor emin değilim ama kendisini adam eden 2 oyun olan metal gear solid ve silent hillden bundan boyle bir halt olmaz. Kojima bu oyundan sonra ayrılıyor ve p.t iptal edildi. Team silent dağıldı. Son sh oyunlari çöplük. MGS den kojima ismini kaldırıyor. Ne sanıyor kendilerini bu moronlar anlamadım ama tepki çekecekleri kesin.

• Konaminin de Kojimanın da....Keşke sony falan alsa şu silent hill'in isim haklarını, beş para etmez insanların elinde heba oldu güzelim seri..
  • Projenin iptal edilip rafa kaldırılacağı aşikârdı zaten...

Kuvvetli ihtimal başka isim altında çıkış yapacaktır.Konami'den resmi açıklama gelir yakında.

• Al işte en çok beklediğim oyun iptal oldu.Konami ye helal olsun inanılmaz bir potansiyeli olan oyunu bildiğin yok ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: WalterSullivan

Projenin iptal edilip rafa kaldırılacağı aşikârdı zaten...

Kuvvetli ihtimal başka isim altında çıkış yapacaktır.Konami'den resmi açıklama gelir yakında.

Sanmıyorum yapmazlar öyle bişey marka olmuş bi ismi ne diye değiştirsinler.
  • Yazık oldu pt ye.
    Halbuki sağlam bir oyundu.
    Umarım yeni proje olarak yada yeniden duyururlar aksi halde büyük bir kayıp.

• Kötü oldu bu haber.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: WalterSullivan

Projenin iptal edilip rafa kaldırılacağı aşikârdı zaten...

Sanmıyorum yapmazlar öyle bişey marka olmuş bi ismi ne diye değiştirsinler.

SH'nin ismini değiştirecek halleri yok,Kojimanın eklediği S takısını kastettim orada...

En nihayetinde iki kişiye emanet edilmiş ve artık ölü olan bir proje bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterSullivan -- 26 Nisan 2015; 19:21:16 >
  • Bu haber doğruysa gerçekten Konami ve bizler için hayal kırıklığı oldu. Konami geri adım atmaya devam ediyor. Uzun zaman sonra Mgs grand zeroes gibi demo tadında bir oyunla sahne aldı ve PES dışında elle tutulur gelir sağlıyacak oyunu yok. Bu projede geri çekildi diyelim. Phantom Pain ile belli bir ivme yakalıyacaklar ama işi zamana vurduğumuzda Konami bitik diyebilirim

• SH 1,2,3 ten ibarettir benim için 4 ü ve psp den ps2 ye port edilen oyunu da çok oynadım fakat temel olarak ilk 3 ü önemli. bu seriden sonrası benim gözümde sh değil çünkü atmosferleri çok farklı hideo kojima ise fox engine i projeye dahil ederek oyuna gerilim yüklü bir hava kattı oyun çıksa bile başka bir takım başka bir fizik motoru kullanılarak çıkacaktır bu da oynadığımız demodan çok farklı bir yapım ile karşılaşacağımız anlamına gelir. kısacası benim için yine bişey ifade etmez. kojima vs konami olayına bakarsak benim anladığım kadarıyla kojima yaptığı oyunlarda özellikle mgs de ciddi ciddi markalaşma durumuna geçti o ekrandaki tilki logosunu hafife almamak gerek bu bir tür bilinç altıdır bir nevi marka reklamı yani. şimdi buradaki problem nedir konami gibi bir firma başka bir firmaya oyun için anlaşsa o firma da doğal olarak logosunu oyuna dahil edecektir. fakat buradaki durum konaminin binasında konaminin elemanlarını kullanarak bir oyun üretiliyor fakat bir kişi var ki hem logosuyla hem de kişsel olarak konaminin önüne geçiyor şimdi düşünüyorum da mgs deninde aklımıza ilk konami mi geliyor yoksa hideo kojima mı? oyun dünyasında kaç tane adam var ki adı oyunun ve firmanın önüne geçmiş olsun? herkes god of war uncharted, far cry tomb raider vs vs oynayabilir belki bu oynayanlardan bazıları firmayı da bilebilir fakat bu oyunu kim yaptı denildiğinde tek kişiyi çıkaramayız. benim tahminim hideo kojimanın gelecek planlarıyla konaminin planlarının uyuşmaması var çünkü adam fox engine gibi devasa bir projenin sahibi. kısacası kojimanın önlenemez yükselişi ve popularitesi konamiyi korkutmuş olabilir. (bu adamın ipiyle kuyuya iniyoruz her türlü güveniyoruz bir gün ipi koparırsa diye düşünmüş olabilirler) bir adamdan ne olur giderse gitsin denilebilir fakat hironobu sagaguchi sonrası square enix in FF serisine bakmak kâfi.

• sakın beyler sakın konami'ye artık para yok kojima'yı kovdular inşallah batarsın konami
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

sakın beyler sakın konami'ye artık para yok kojima'yı kovdular inşallah batarsın konami

Evet üzerinde konami yazan temizlik malzemelerini almıyoruz tepkimizi böyle gösteriyoruz
  • İşe bak ya sen kalk üç tane dünyaca ünlü ismi projeye dahil et sonrada üzerlerine sifonu çek.
  • ". kafalı japon askeri" diye boşuna denmemiş değil mi?

inşallah demoyu kullanılmaz hale getirmezler de aynı yerde dönüp durmaya devam edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 26 Nisan 2015; 23:44:12 >
  • Konami'ye boykot neden başlatılmıyor anlamıyorum. Change.org falan, yabancılar bu konuda daha duyarlı tabii. Bir araştırmak lazım kesin boykot olmalı. Anasını bellediler hayvan gibi güzel oyunun. Böyle saçmalık olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.