Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
15.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalterSullivan

Her ne kadar Kojima'nın ayrılığı kesin bir dille açıklanmamış olsa da,konami'nin;gamespot ile yaptığı röportaj ve metal gear serisi için yeni ekip arama çabaları bunu doğrular nitelikte oldu...

Bu doğrultuda da, maalesef Silent Hills'in akıbeti tehlikeli bir duruma düşmüş oldu,umarım kojima'nın eli bu oyundan çekilmez,nitekim yeni nesil göreceğimiz tek başarılı korku oyunu adayıydı kendisi.

Aman diyim Hideo, Guilermo ikilisi ayrılmadan şu oyunu halletsinler.
  • Demoyu gece 1'de ışıklar sönük gold wireless kulaklikla oynayim dedim, bitiremedim. Resmen kalp atış hizim artti. Stres oldum, Kapattim. Oyun olmuş ama çok olmuş:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Beklentim cok yuksek valla.=*

• Adamlar tam sürüm tadında demo sundular. Turtle Beach stealth 500p ile gece yarısı arkadaşıma oynattım. Analoğu resmen ileri ittirirken can çekişiyordu. Direk ön sipariş geçeceğim, hayal kırıklığı oluşturcağını düşünmüyorum

• Cikis tarihi belli degil henuz degilmi?

• Kojima ayrıldığına göre Silent Hills başlamadan bitmiştir.Konami her ne kadar proje her koşulda geliştirilmeye devam edecek dese de başa sarmak durumunda kalacaklar.Nitekim iki kişinin ellerine emanet edilmiş bir yapımdı;Del toro ve Kojima...

Dolayısıyla beraberinde Fox Engine başta olmak üzeri hikayesi dahil tüm katkılarını da götürecektir zira artık konamiye bağlı bir Stüdyo olmayacaklar.

Şayet bu dostça bir ayrılık olsaydı Aralık Ayında sonlanan sözleşme Silent Hills'ın bitimine kadar temdit edilebilirdi.Lakin herifin isminin oyunun artwork'inden kaldırılması bu ayrılığın,dostça olmadığını gösteriyor.Niyetleri de yok belli ki...

Aynı isim altında çıkış yapsa bile Kojimanın planladığı gibi bir yapım olmayacağı aşikâr,kısmen de olsa resident evil 3.5 misali bir durum söz konusu...

• Cem'le Birlikte Korku Oyunu "P.T. - Silent Hills” Oynuyoruz

• SONUNDA! - Silent Hill P.T

• oyun zaten saf silent hill 1-2-3 tadında olmayacaktı . öyle hollywood transferleriyle nasıl o kurguyu ve atmosferi yakalayabilirsin ki ? amaçları efekt dayayıp mümkün olduğunca korkutmayı amaçlamaktı zaten. oysa ki silent hill özünde hiç bir zaman korku oyunu olmadı.
    Kojima fox engine ile destek veriyordu oyuna başka bir katkısı beklenemezdi zaten
  • kojima ağır trollüyor bence, biranda süpriz yapıp e3 sonrası oyunu satışa çıkarabilirler
  • Bugüne kadar Konami ve Kojima arasındaki olası ayrılığın MGS üzerindeki etkilerini konuştuk. Tamam, hepimiz P.T. gibi bir gerçeğin farkındaydık ama yüksek sesle dile getirmeye korkuyorduk. Ayrılığın ardından, demosuyla ağzımıza bir parmak bal çalan, atmosferiyle dibimizi düşüren Silent Hills rafa kalkmış olabilir.

Gamespot’un haberine göre, Kojima, Konami’nin Fox Engine’i kullanmasına asla izin vermeyecek. Konami gördüğü her yerden onun ve şirketinin ismini sildiği sürece, Silent Hills’te Fox Engine bulunmasının da bir anlamı yok. P.T.’nin atmosferini hatırlatan site, “Kaynağımız Cyberland, projenin tamamen rafa kalktığını bildirdi.” diyerek durumun vahametini gözler önüne serdi.

Konami ve Kojima arasında savaş süredursun, olan kendini yine iptal edilmiş bir projenin içinde bulan Del Toro’ya oldu.

Merlininkazanı
  • Oyun cikmayacak mı şimdi ben anlayamadım ?

• oyun iptal...
  • artık bu saatten sonra oyunun başına kimi getirirlerse getirsinler kojima gibi bi adamın yaptıklarını yapamaz !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Oyun cikmayacak mı şimdi ben anlayamadım ?

Çıkışı gerçekleşecektir zira Konami projeyi iptal etmedi.Kojima ve del toro dahil olsa da olmasa da projenin sürdüreleceğini de bilhassa belirtti.Lakin önceden dediğim gibi;iş sıfırlandı,proje çöktü ve başa sardı.Dolayısıyla aynı isim altında çıkış yapsa bile gösterildiği ve Kojimanın planladığı gibi bir yapım olmayacak.

• Konami çok karaktersiz çıktı. Yıllarca kojima sayesinde dünya para kaldirdilar simdi silmeye çalışıyorlar.

• En çok beklediğim oyundu yazık oldu oyuna bu saatten sonra silent hill serisinden çok bir şey beklememek lazım
  • Hayırlısı olsun, olan bize oldu zaten oyun sayısının az olduğu bi dönemde iptal kötü olurdu.Baştan yapılması bi nebze iyi bi haber iptal olmasından iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

En çok beklediğim oyundu yazık oldu oyuna bu saatten sonra silent hill serisinden çok bir şey beklememek lazım

ne alaka bugüne kadar bu seride kojima mı vardı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.