Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
15.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gamescom sunumu sırasında duyurulan korku oyunu P.T. sunumun geride kalan duyuruları arasında yer alıyor. Oyunun demosu bildiğiniz gibi duyuruyla birlikte PSN'deki yerini aldı. Bu demoyu bitiren oyuncular büyük bir sürprizle karşılaştı.

P.T.'nin sonunda Hideo Kojima ve yönetmen Guillermo del Toro'nun işbirliğiyle geliştirilen, ana karakter olarak da The Walking Dead'ten tanıdığımız Norman Reedus'u bulunduran yeni bir Silent Hill tanıtım videosu gösterildi.

Kojima tarafından geliştirilen üstelik de Norman Reedus'un bulunduğu bir Silent Hill oyunu hayal edilemeyecek kadar güzel duruyor. Bu yapım hakkında şimdilik daha fazla bilgi bulunmasa önümüzdeki günlerde oyunun resmi duyurusu gelebilir. Bahsettiğimiz videodan alınan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

ps5 duyurusu ile konu canlanacak!¡!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• P.T çıkalı 5 sene oldu. demo olduğu halde bu nesilin en iyi korku oyunudur bana göre. kim bilir oyunun tam halinde nasıl kafayı yiyecektik. ben hala umudumu kaybetmiş değilim ölmeden yeni güzel bir silent hill oyunu oynamak istiyorum.

• Norman Reedus, Hideo Kojima, Fox Engine ve Silent Hill ? İsteseler de kötü oyun çıkmaz burdan
  • Norman Reedus zaten dizideki favorimdi. Aynı şekilde bir oyunda Green Arrow (Oliver Queen) için duyursalar fena olmaz.
  • Harbiden çok büyük haber. Eğer PS4 exc olursa Sony MS'in Rise of the Tomb Raider hamlesini yalan etmiş olur, çok büyük tokat atmış olur. Kimse TR için konsol almaz ama bunun için alınır.
  • Guillermo del Toro gibi bir efsaneninde destek olduğu oyun hafızalara kazınıcak bir oyun olur. Uçuk seviyelerde bir yazardır aynı zamanda producer'lıkta yapmaktadır bilmeyen yoktur gerçide hadi bakalım Silent Hill'i heycanla bekliyoruz.
  • Daha önce bir korku oyunu için hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Demonun sonunu görünce ağzım açık kaldı. Süper olacak süper!
  • Demoyu uykum geldiği için sabah oynarım demiştim biraz oynayıp kapatmıştım.Arkasından böyle bir şey çıkacağını tahmin etmiştim çünkü yeni duyduğumuz bir oyun firması için fazla kaliteliydi Demo eğer tam sürüm de bu atmosfer olursa oyunu alıp bitirenlerin yüzdesi çok düşük olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 ve Silent Hill... harika olacak..
  • Haberi bu sabah duydum. Resmen dumur oldum hiç beklemiyordum. Tüylerim diken diken oldu umarım bir an önce çıkar.
  • Çarşambanın en güzel sabah haberi benim için
  • O kadar uğraştım gece bitiremedim. Bir ara sinirlerim gerildi korktum cuaaara yaktım sakinlşetim yine oynadım yok geçemedim. Çok beğendim sesler çok iyidi çok etkiledi beni.
  • Yalnız neden SILENT HILLS yazmışlar onu anlamadım.
  • Turkiye psn den demoyu sadece ben mi bulamiyorum yoksa gerimi cekildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Harbiden çok büyük haber. Eğer PS4 exc olursa Sony MS'in Rise of the Tomb Raider hamlesini yalan etmiş olur, çok büyük tokat atmış olur. Kimse TR için konsol almaz ama bunun için alınır.

La akşam PSN den indir dediğin demo muydu?Ben full HD video falan sandım.

Arkadaşlar demonun boyutu ne kadar?
  • evet neden Hills ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverygt

Turkiye psn den demoyu sadece ben mi bulamiyorum yoksa gerimi cekildi

US PSN de mevcut sadece
  • İnşallah oyunun müziklerini de akira yamaoka yapar.Bu bomba haber sonrası ikinci bomba bekliyorum.
  • Şu zamana kadar yapilan en bomba oyun duyurusu olmustur heralde. hideo kojima bu isi biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 13 Ağustos 2014; 9:25:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Yalnız neden SILENT HILLS yazmışlar onu anlamadım.

Muhtemelen birden fazla gerçeklik olduğu için. Silent hill oynayanlar bilirler bir sisli normal silent hill vardır bir de oyunun korku kısmının geçtiği alternatif silent hill (genelde siren sesi duyarız buraya geçerken) . Bu oyunda başka gerçekliklerde olabilir. Şimdilik hikaye hakkında bir şeyler söylemek zor tabi. Ama oyun sağlam geliyor. Umarım silent hill 2 ile yarışabilecek bir oyun olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norman Reedus, Hideo Kojima ve Guillermo del Toro.

beni şimdiden kazandılar zaten.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.