Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
15.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silent hill gelirse ps4e harika olur be efsane oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Yalnız neden SILENT HILLS yazmışlar onu anlamadım.

Muhtemelen birden fazla gerçeklik olduğu için. Silent hill oynayanlar bilirler bir sisli normal silent hill vardır bir de oyunun korku kısmının geçtiği alternatif silent hill (genelde siren sesi duyarız buraya geçerken) . Bu oyunda başka gerçekliklerde olabilir. Şimdilik hikaye hakkında bir şeyler söylemek zor tabi. Ama oyun sağlam geliyor. Umarım silent hill 2 ile yarışabilecek bir oyun olur.

Silent Hill The Room da böyle first Person di odaya girince. Odadan çıkınca Third Person a dönüyordu. Sanırım buda onun gibi olacak bina içinde Fp, dışarda Tp gözünden.

Yalnız dışarının atmosferide güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 13 Ağustos 2014; 10:20:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Yalnız neden SILENT HILLS yazmışlar onu anlamadım.

Muhtemelen birden fazla gerçeklik olduğu için. Silent hill oynayanlar bilirler bir sisli normal silent hill vardır bir de oyunun korku kısmının geçtiği alternatif silent hill (genelde siren sesi duyarız buraya geçerken) . Bu oyunda başka gerçekliklerde olabilir. Şimdilik hikaye hakkında bir şeyler söylemek zor tabi. Ama oyun sağlam geliyor. Umarım silent hill 2 ile yarışabilecek bir oyun olur.

Silent Hill The Room da böyle first Person di odaya girince. Odadan çıkınca Third Person a dönüyordu. Sanırım buda onun gibi olacak bina içinde Fp, dışarda Tp gözünden.

Yalnız dışarının atmosferide güzel duruyor.

şöyle de olabilir. (Playable Teaser)... P.T.

yani Fragman'ı oyun olarak oynama. böyle ilginç bir durum olabilir mi sizce? P.T...

insanlar Fragman'ı, oyun diye mi oynadı acaba?

P.T.'nin Full sürümünün olmayışı da bunu destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Ağustos 2014; 10:24:48 >

• Gözlerim Akira Yamaoka yı aradı. Lütfen birisi oyunun kadrosunda olacak desin. Bende efsane geliyor diyeyim. Müzik ve atmosfer sesleri kısmı eksik kalırsa efsaneleşemez hiç bir oyun gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Guillermo del Toro gibi bir efsaneninde destek olduğu oyun hafızalara kazınıcak bir oyun olur. Uçuk seviyelerde bir yazardır aynı zamanda producer'lıkta yapmaktadır bilmeyen yoktur gerçide hadi bakalım Silent Hill'i heycanla bekliyoruz.

Mama da ki olaylara girecekler sanıyorum ki Hideo Kojima oradan esinlendi. Mama sağlam güzel tırsıtan bir filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverygt

Turkiye psn den demoyu sadece ben mi bulamiyorum yoksa gerimi cekildi

Demo tr psn dede var ! ps4 den tr ps storeye gir orada demolar bölümüne gir oyun orada var.
  • P.T. eğer Silent Hill'in (Playable Teaser)'ı yani Oynanabilir Fragmanı ise, kesinlikle denemek lazım.

TR PSN linki:
    https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/pt-demo/cid=EP4511-CUSA01114_00-PPPPPPPPTTTTTTTT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Ağustos 2014; 10:46:17 >
  • Silent Hills olması Silent Hill 5 olmasından kaynaklanıyor. Oradaki ''S'' hem 5. oyunu hem de alternatif bir evreni temsil ediyor olabilir.
  • arkadaşlar P.T. bence bir oyun değil. sadece bir Fragman...

farklı olan nokta, Fragmanı oynayabiliyoruz. yani P.T.'nin Silent Hill oyunuyla alakası yok. P.T. bir oyun değil, fragman.

P.T. = Playable Teaser

Silent Hill'in yeni çıkacak oyunu P.T. gibi Outlast tarzında olmayacaktır.
  • Alınacaklar listesine aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Harbiden çok büyük haber. Eğer PS4 exc olursa Sony MS'in Rise of the Tomb Raider hamlesini yalan etmiş olur, çok büyük tokat atmış olur. Kimse TR için konsol almaz ama bunun için alınır.

La akşam PSN den indir dediğin demo muydu?Ben full HD video falan sandım.

Arkadaşlar demonun boyutu ne kadar?

Sana 10 kere dedim indor diye kamil. 1355 mb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UK Psn'e geldi mi arkadaslar suan evde olamadığımdan size sormak istedim.
  • quote:

quote:

quote:

Harbiden çok büyük haber. Eğer PS4 exc olursa Sony MS'in Rise of the Tomb Raider hamlesini yalan etmiş olur, çok büyük tokat atmış olur. Kimse TR için konsol almaz ama bunun için alınır.

Kıçımla dinlemişim seni demekki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

F355 ten sonrasini okumadim nickinizi, kendi kendime bu adam ne yasiyor yav diyorum icin de sonradan caktim mevzuyu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

quote:

quote:

quote:

F355 ten sonrasini okumadim nickinizi, kendi kendime bu adam ne yasiyor yav diyorum icin de sonradan caktim mevzuyu

• akira yamaoka bence silent hill evreninin %50 lik kısmı oda gelirse hiç şüphe duymam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamin sac ve sakal sekli bile dizidekinin aynisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Norman Reedus, Hideo Kojima, Fox Engine ve Silent Hill ? İsteseler de kötü oyun çıkmaz burdan

Guillermo del Toro' yu unuttun. O da yapım ekibinde. Pan'ın Labirenti, Blade 2, Hellboy, Pasifik Savaşı gibi filmlerin yönetmenidir kendisi.
  • beyler feneri aldıktan sonra saldıraya uğradım sonra etraf kapkaranlık oldu mal mal yürümeye çalışıyorum. buarayı nasıl geçeceğim?
  • Akira Yamaoka da dönerse tadından yenmez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.