Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
15.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: french press

beyler feneri aldıktan sonra saldıraya uğradım sonra etraf kapkaranlık oldu mal mal yürümeye çalışıyorum. buarayı nasıl geçeceğim?

Ben de burada takıldım.
  • Silent Hills (Ps5 Ana Konu)
    Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün Sony'nin Gamescom konferansında P.T. ismindeki bir korku oyununu duyurulmuş, demo da aynı gün itibariyle PlayStation Store'da sunulmuştu. P.T. demosunun sonunda ise oyuncuları Silent Hill sürprizi bekliyordu. Hideo Kojima, Gamescom'da P.T. ve Silent Hill adına bazı açıklamalar yaptı.

Yeni Silent Hill oyunuyla ilgili fazla yorum yapmayacağını söyleyen Hideo Kojima, videolarla veya teaser çalışmalarıyla uğraşmaktansa böyle bir sürpriz yapmayı daha uygun gördüğünü söyledi. P.T.'deki bulmacaların bu kadar çabuk çözülmesine şaşırdığını belirten Kojima, "Silent Hill'le ilgili ilk haberlerin çıkmasının bir haftayı bulacağını düşünüyorduk." cümlesini söyledi. Son olarak Silent Hill ile ilgili Kojima, "Del Toro ile birlikte, altınıza yapacağınız bir korku oyunu yapmak istiyoruz." açıklamasını yaparken, "Koleksiyoncu sürümüne ekstradan pantolon eklemeyi düşünüyoruz." diyerek işin içine biraz da espri kattı.

Son olarak oyunun adının Silent Hill mi yoksa Silent Hills mi sorusuna Kojima, "Oyunun adı Silent Hills olacak. Sonunda -s takısı yani çoğul eki var. Daha fazla korku anlamına geliyor." cevabını verdi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kojima_Silent_Hills_Surprizinin_Bu_Kadar_Cabuk_Cozulmesine_Sasirmis-67126.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 13 Ağustos 2014; 23:09:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Silent Hills (Ps5 Ana Konu)
    Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün Sony'nin Gamescom konferansında P.T. ismindeki bir korku oyununu duyurulmuş, demo da aynı gün itibariyle PlayStation Store'da sunulmuştu. P.T. demosunun sonunda ise oyuncuları Silent Hill sürprizi bekliyordu. Hideo Kojima, Gamescom'da P.T. ve Silent Hill adına bazı açıklamalar yaptı.

Yeni Silent Hill oyunuyla ilgili fazla yorum yapmayacağını söyleyen Hideo Kojima, videolarla veya teaser çalışmalarıyla uğraşmaktansa böyle bir sürpriz yapmayı daha uygun gördüğünü söyledi. P.T.'deki bulmacaların bu kadar çabuk çözülmesine şaşırdığını belirten Kojima, "Silent Hill'le ilgili ilk haberlerin çıkmasının bir haftayı bulacağını düşünüyorduk." cümlesini söyledi. Son olarak Silent Hill ile ilgili Kojima, "Del Toro ile birlikte, altınıza yapacağınız bir korku oyunu yapmak istiyoruz." açıklamasını yaparken, "Koleksiyoncu sürümüne ekstradan pantolon eklemeyi düşünüyoruz." diyerek işin içine biraz da espri kattı.

Son olarak oyunun adının Silent Hill mi yoksa Silent Hills mi sorusuna Kojima, "Oyunun adı Silent Hills olacak. Sonunda -s takısı yani çoğul eki var. Daha fazla korku anlamına geliyor." cevabını verdi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kojima_Silent_Hills_Surprizinin_Bu_Kadar_Cabuk_Cozulmesine_Sasirmis-67126.htm

neyine şaşırmış acaba kojima efendi, loading ekranında çıkan simge silent hill homecoming ile aynı ... gerçek bir silent hill fanı zaten en başta kıllanır..
    ayrıca oyunun ismine neden tecavüz etmiş orasını da anlayamadım japon mantığı işte

• Süper haber,kojima zaten pek hevesliydi silent hill yapmaya.Seriyi köklerine geri döndürebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akira baba gelsin dertler bitsin.

• The Room 2 geliyor resmen bence.

Süper olacak yahu. PS4 exc. mi olacak acaba?
  • Merakla bekliyoruz
  • Del Toro ve Norman Reedus'u getirmek epey bütçe ister. Umalım ki oyun iyi satsın da uzunca süre devam etsin.
  • Yapmaz hocam yapmaz. Hem neden yapsın ki? Seri artık tamamen ayağa düştü maalesef! Yamaoka zaten sırf bu popülizm merakından dolayı bırakmıştı SH'yi.

Bir korkusever olarak oyunu büyük bir heyecanla bekliyorum fakat bir Silent Hill fanı olarak büyük hayal kırıklığına uğramış bulunmaktayım. Oyunun hakkında verilen bilgilere ve demoya baktığımız da SH'ye dair hiçbir bilgiye rastlayamıyoruz. SH'ye dair rastladığım tek şey oyunun sonunda ki efsanevi theme müziği maalesef!

Keşke SH olarak değilde başka bir isim adı altında çıksaydı bu oyun. SH efsanesi bir kez daha ayağa düşmüş oldu...
  • _CCCP_ kullanıcısına yanıt
    P.T.'de olan bitenlerin Silent Hill evreniyle bir alakası olmadığını söyledi Kojima ama ne kadar arkasında durur bunun bilemiyorum tabi.

Sadece yeni motorla neler yapabildiklerinin bir göstergesi bu -ki fazlasıyla yetti bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 15 Ağustos 2014; 2:45:49 >
  • canikoblivan kullanıcısına yanıt
    E işte hocam bende o yüzden diyorum keşke Silent Hill ismini daha çok batırmasalardı. Oyunun görüntüleri inanılmaz, dediğim gibi bir korkusever olarak gerçekten heyecanlandırıcı bir demo deneyimi bırakıyor insanda. Ama işte neden Silent Hill! Yap başka bir isimde krallar gibi giderdi zaten böyle bir bütçeli oyunun isimden prim yapmasına gerek yok ki...
    Projenin arkasindaki isimler buyuk olunca, buyuk bir oyunun uzerinde calistiklarini da aciklamalari yerinde oldu diye dusunuyorum.

Umutlarimizi yitirmeyelim hemen =)

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    Valla ben umudu Yamaoka'nın bıraktığı The Room'dan sonra çoktan kaybettim. Bir Origins hoşuma gitmişti, SH dünyasını iyi yansıtıyordu, onun haricindeki oyunlardan bir şey olmaz, olmadığında da herkes hem fikir zaten.
    Aslinda downpour da baya saglamdi

• hiçbir oyun silent hill 2 gibi olamayacak ben bunu anladım.
  • Demoyu indirdim. Akşam eve geçince korku dolu dakikalar beni bekler.
  • Eğer bu demo tadında bir oyun gelirse, muhtemelen son yıllarda oynadığımız en efsane oyunlardan birisini oynuyor olacağız. Düşünsenize Silent Hill 1 'i First Person olarak next gen oynadığınızı. Bu oyun için çok ciddi umutlarım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

Eğer bu demo tadında bir oyun gelirse, muhtemelen son yıllarda oynadığımız en efsane oyunlardan birisini oynuyor olacağız. Düşünsenize Silent Hill 1 'i First Person olarak next gen oynadığınızı. Bu oyun için çok ciddi umutlarım var.

+1 uzun süredir beni bu kadar geren bir korku oyunu oynamamıştım tam sürümde bu atmosfer korunursa silent hill 2 başarısı yakalanabilir bence

• Silent hill 2-4 çok iyidi öyle bir oyun gelir inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

Aslinda downpour da baya saglamdi

Katiliyorum, Downpour da sasirtici derecede iyiydi. Ozellikle yan gorev sistemi cok hosuna gitmisti.

Ama bir Silent Hill 2 olur mu tekrar? Orasi zor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.