Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
15.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. si Silent Hill i Silent Hill yapan SIS dir ama P.T nin sonunda karakterin yurudugu sokak vs de sis goremedim. Simdi iki saniyelik goruntude sis gormeyince sis olmayacak sonucu cikmaz diyceksiniz de tum SH oyunlarinin Teaserini gormus biri olarak tum tema sisliydi.
    Acaba tema degisimine mi gidecek silent hill. Kafam karisik.

2. ise karakter. Ben her sh de yeni ve bilinmez bir karakterin yavas yavas ortaya cikan hikayesini ve dramini cok seviyorum. Ancak bu karakyeri ondecen taniyoruz ve bazi seylerine vakifiz. Yani ne biliyim eski yemegi isitip yemek gibi bir tat verdi karakter. Keske sifirdan bir karakter olsaydi
  • oyuna baştan başlamayı bulamadım arkadaşlar.kuzenleremi baştan oynatıp deneyeceğim ama her girdiğimde sondaki kaldığım yerden başlıyor.ya silip tekrar yükliyeceğim yada yeni bir hesap açıp oraya indirip sıfırdan başlayacağım.baktım save dosyası da bulamadım silecek.baika bir yol varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

silent hill fps olursa baştan kaybeder zaten zira hiç haz etmediğim bir açı.

Ama teaser'da third person oynasak böyle etkili olmazdı, bu kadar korkmazdık. Keza Norman Reedus gibi bir oyuncu secip first person bir oyun olacagini zannetmiyorum zaten ama ic mekanlarda oyun fp'ye gecebilir. Dış mekanlarda ise tp olur.

bunu oyuna güzel yedirmeleri önemli ama şöyle de bir şey var silent hill serisinin belli bir kitlesi var ve herkese hitap eden bir seri değil. bence burada önemli olan o kitleyi memnun etmek ki fps olarak bu mümkün değil.
    bu serinin fanı olan biri olarak silent hill originsten beri adam akıllı silent hill oyunu göremedik. ya seri küllerinden tekrar doğacak ya da batacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Hosuma gitmeyen iki sey var.
    1. si Silent Hill i Silent Hill yapan SIS dir ama P.T nin sonunda karakterin yurudugu sokak vs de sis goremedim. Simdi iki saniyelik goruntude sis gormeyince sis olmayacak sonucu cikmaz diyceksiniz de tum SH oyunlarinin Teaserini gormus biri olarak tum tema sisliydi.
    Acaba tema degisimine mi gidecek silent hill. Kafam karisik.

2. ise karakter. Ben her sh de yeni ve bilinmez bir karakterin yavas yavas ortaya cikan hikayesini ve dramini cok seviyorum. Ancak bu karakyeri ondecen taniyoruz ve bazi seylerine vakifiz. Yani ne biliyim eski yemegi isitip yemek gibi bir tat verdi karakter. Keske sifirdan bir karakter olsaydi

karakter konusunda çok haklısın. bu serinin böyle başarılı olmasının birkaç özelliğide oyunun bize karakteri tanımaya ve onun korkularının ortaya çıkmasına yavaş yavaş tanık olmamızı sağlamasıdır.
    bu haberden sonra bende heyecanlı ve bir o kadar da kafam karışık bir durumdayım :)

• Kojima ve Del Toro'dan artık nasıl fikirler çıkacak tahmin bile edemiyorum ama resmen altınıza edeceksiniz diye açıklama yaptılar. Bunların yanında oynanabilir karakterin Norman Reedus olması oyuna başka bir hava katacaktır.

The Evil Within ve sonrasında Silent Hill. İçimden bir his bu nesil Survival Horror türü için çok daha zengin bir nesil olacak diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizlion

oyuna baştan başlamayı bulamadım arkadaşlar.kuzenleremi baştan oynatıp deneyeceğim ama her girdiğimde sondaki kaldığım yerden başlıyor.ya silip tekrar yükliyeceğim yada yeni bir hesap açıp oraya indirip sıfırdan başlayacağım.baktım save dosyası da bulamadım silecek.baika bir yol varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim

Oyunun save dosyasını silin.
    Yeniden başlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Kojima ve Del Toro'dan artık nasıl fikirler çıkacak tahmin bile edemiyorum ama resmen altınıza edeceksiniz diye açıklama yaptılar. Bunların yanında oynanabilir karakterin Norman Reedus olması oyuna başka bir hava katacaktır.

The Evil Within ve sonrasında Silent Hill. İçimden bir his bu nesil Survival Horror türü için çok daha zengin bir nesil olacak diyor

the evil within e survivor gözüyle bakamıyorum nedense.

bilmiyorum işin aksiyonuna kaçılıyorsa bana survival gelmiyor. re4 e benzettim o oyunu mesela. survival horror dediğin oyunlarda çaresizliği hissedeceksiniz. öyle pata küte zombi hayalet falan öldürülürse bence bu survival horror değil.

hani illa ki öldürülür hikayenin akışına göre ama esas oyunun amacı bu olmamalı. odak noktası bulmacalar, atmosfer, ve hikaye olmalı kesinlikle.

ayrıca arkadaşların illa tps olmasını istemesine katılmıyorum. bütün silent hill ları zevkle bitirdim. (psp deki dahil) bence fps insanı oyunun içine daha çok çekiyor. P.T yi oynarken kesinlikle oyunun dibinde hissediyorsunuz kendinizi. ayrıca zaten yine son zamanlarda çıkan fps bazlı korku oyunları da fps survival horror'un gayet iyi başarabileceğini gösteriyor ( amnesia, outlast, ya da korku olmasa da sağlam atmosferi olan Dear esther gibi )

• P.t baya korkunçtu.Kimbilir asıl oyun ne kadar korkunçtur.

• Kojima iyi oyun yapsada korku oyunu isini ona uygun bulmuyorum. Silent hill iyide, kotude olarak piyasaya ciksa ortami, atmosferi hep muthisdi. Kojima apaci oldugu icin biraz umarim klasik silent hill atmosferine dokunupda bozmaz.

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    yalnız son vıdeoyu bırdaha ızlemenızı tavsıye ederım o vıdeoda sıs var zaten sısın eskıden cok yogun olmasının tek sebebı makınelerın guclu olmaması ve cok seyı ekranda gosterememesıydı suan ıse oyle bır sorun yok bence sıs kıvamında olmus daha fazlası abartı kacacak bır durum yaratırdı
  • İlk oyun neydi ya iki de iyiydi de ondan sonrasina pek kanim isinmadi ama bu oyun muhtesem olucak gibi umarim ters kose olmayiz

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Silent Hill kasabasinin birden fazla boyutta varoldugunu biliyoruz onceki oyunlardan, hatta karakterin zihnine gore sekillenen bir kasaba olduguna da sahit olduk (Downpour / yagmur temasi), siz nasil sis yok kanisina varabildiniz hemen?

Karakter konusuna gelince, ben mi bir sey kacirdim acaba P.T. oynarken? Neyini ogrenmis olduk bu karakterin? Ne bilgimiz var kendisiyle ilgili? Ustune ustluk Kojima'nin P.T.'nin Silent Hills ile konu ve karakter itibariyle hicbir alakasi olmayacagini bas bas bagirmasina ragmen?

Biraz birakin onyargilarinizi, yillardir adamakilli bir Silent Hill icin kivraniyoruz; iki tane efsane isim bir araya geliyor seriyi hayata dondurmek icin. Bir cok insana islak ruyalar gordurtur bu ikilinin birlesmesi =)

• İlk Silent Hill oyunundaki piyano bulmacası zorluğunda puzleelar olur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocake

quote:

oyuna baştan başlamayı bulamadım arkadaşlar.kuzenleremi baştan oynatıp deneyeceğim ama her girdiğimde sondaki kaldığım yerden başlıyor.ya silip tekrar yükliyeceğim yada yeni bir hesap açıp oraya indirip sıfırdan başlayacağım.baktım save dosyası da bulamadım silecek.baika bir yol varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim

Yeniden başlarsınız

Save dosyasını bulamadım.oyunu komple sildim.yükledim gene aynı yerden devam etti.şimdi başka bir hesap açıp ona indiriyorum.bakalım ne olacak.Save olan heryere baktım.bunun Save dosyası yok...

• Demoyu bitirinler baksın.

Beyler şimdi yakalandık sonra yine odadan başladık bu kadar değil mi demo ? Birde lavabodaki allien bebeği görmek 10 dakikamı aldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocake

quote:

Yeniden başlarsınız

Save dosyasını bulamadım.oyunu komple sildim.yükledim gene aynı yerden devam etti.şimdi başka bir hesap açıp ona indiriyorum.bakalım ne olacak.Save olan heryere baktım.bunun Save dosyası yok...

Kayıtlı verileri silmek için, [Uygulama Kayıtlı Verileri] > [Sistem Depolama Alanında Kayıtlı Veriler] > [Sil] öğesini seçin.

http://manuals.playstation.net/document/tr/ps4/settings/storage.html

• Arkadaşlar bir de P.T. diye konu var. Konuları birleştirip tek başlıktan devam etsek daha iyi olur.

• Takip.
  • pc için çıkacak mıdır, söylentiler vs. var mı? yoksa bile playstation 4 al diyor resmen oyun..
    guillermo del toro ve norman reedus, sıkıntı ikili bu oyun efsane olur
  • O cenini görünce bile iğrendim. Hayaletler falan cabası. Çok kanlı ve paranormal bir oyun olacak gibi görünüyor. Şahsen oynamayı düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.