Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
15.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fps olduu için oynamam herhalde. fps dar alanlarda geçen bir yapım olursa başımı döndürüyor , midem bulanıyor arkadaş
  • inşallah silent hill çıktığı zaman bu p.t kadar zor olmaz,çok zor bilmeceler bazen oyunun tadını kaçırıyor
  • Sadece konsola özel mi olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 19 Ağustos 2014; 0:26:56 >
  • Oyun fps mi olucak ya tps olaydi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xolid Gunner -- 19 Ağustos 2014; 0:48:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xolid Gunner kullanıcısına yanıt
    tps olacaktır p.t de ana karakterı bellı etmemek ıcın fps yapıldıgını dusunuyorum
  • Hocam kisa cevap icin ozur dilerim bu aralar cok yogunum uzun uzadiya cevaplar icin.

Karakter i taniyor muyuz ? Walking dead den. Karakterin gercek hayatta bir karsiligi var mi ? Evet mi ? Ben bir oyunda hele ki silent hill de ve ana karakter de spoiler in s sinin bir atomuna bile tahammulu olmayan adamim. Simdi tekrar soruyorum Sifirdan bir karakter olsaydi daha iyi olmaz miydi.

Sis olayina gelince. Sh nin bir kac CAN alici themesi vardir.
    Nasil SILENT HILL S yazisinin altina japon yapimci (credits bi nevi)larin adini yazdigi yerde riiiiiirrrrr riirrrrrrrrr riirrrrrrr DING DING DINGGGG DINGDINGD DING diye SH 1 ile (psone) kazinmis muzigini bastilar gordun degil mi ?

Sh yi sh yapan da SIS tir
    Sh1,2,3,4 Homecoming Downpour Origins Shattered memories de tum oyunlarda sis vazgecilmezdi. Her yeni oyun cikicaginda ilk yayinlanan trailer yada verilen SS lerde sis on plandaydi bunda da oyle olmasi gere,kirdi. Yok yeni kan yeni degisim yeni oyun vs ayagina insALLAH silent hill i silent hill yapan dinamikleri degistiriyim demezler umarim.

• Dostum yanlış anlama ama baya saçma oldu bu =)

Norman Reedus bir aktör, sonuçta bu oyunda daha önce oynadığı karakterlerden birini oynamayacak; yepyeni bir karakter yazılacak bu oyun için, sesiyle ve vücuduyla da hayata geçirecek oyunda bunu.

Daha önce de söyledim, Silent Hill birden fazla boyutta var olan bir kasaba. Biz Silent Hill'i sissiz, yaşayan bir şehir olarak da görduk, sisli terkedilmis olarak da, içinde bulunanların şahsi cehennemlerinden fırlamış yaratıklarla dolu pas, kir ve kan kaplı sokaklarıyla da tecrübe ettik. Bu kadar kısa bir fragmandan 'sis yok' ibaresini çıkartmak komik oluyor. Sisin tillahını göreceğiz, eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 20 Ağustos 2014; 15:13:51 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 20 Ağustos 2014; 15:50:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

fps olduu için oynamam herhalde. fps dar alanlarda geçen bir yapım olursa başımı döndürüyor , midem bulanıyor arkadaş

Bnde bf, cod oyunlarinda aynisi oluyor.sebebi nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

fps olduu için oynamam herhalde. fps dar alanlarda geçen bir yapım olursa başımı döndürüyor , midem bulanıyor arkadaş

Bnde bf, cod oyunlarinda aynisi oluyor.sebebi nedir acaba?

hocam büyük ekran tv, lag oranı, vs nedenlerden de kaynaklanabiliyor sanırım.

ben tüplü tv de hiç öyle bir sorun yaşamadım saatlerce oyun oynardım ama 46 tv de iki saat oynayınca kendimden geçiyorum, açık alan dışında fps olursa kapalı alanda geçen yani, beynim sulanıyor resmen, ben kaldıramıyorum bilemiyorum dier arkadaşları,
    bu nedenle açık alan fps ler oynarım, dead space gibi kapalı alan fps ler beni gebertiyor resmen.

• darkerdi kullanıcısına yanıt
    Sh2 nin sonunda ki mektubun tamamını Nerede bulabilirim?
    Bu arada imza da güzelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki oyunlar script üzerinden, koridor mantığında gidiyor. Son zamanlarda ki Rumor olan Open World olayı bildiğimiz şekilde değil, biraz daha keşif ve serbestliği ekleyecekler ki Main Quest dışında kalan senaryoları da görelim. Artı korku unsurları bu şekilde kendini daha çok hissettirecek. Reedus'un oynadığı karakter Rumor'larda yazdığı kadarıyla geçmişinde pek sağlam değilmiş ve bir şeyin peşindeyken Silent Hill Town'a gelecek. P.T'deki First Person açı da dolanılan ev oyunda araştırma amaçlı girilecek mekanlardan biri. Dikkatli oynayanlar görmüştür, evde donalırken radyo'da bir Ghost Story anlatılıyor ve anlatış süresine göre bizimle uğraşan hatun gittikçe öfkeleniyor. Mind Fuck yapmaya bile başlıyor bir süre sonra.

Bu şekilde Ghost Story olan bir sürü keşfedilebilir mekan olacak ve bunlara girdiğimiz zaman saf, psikolojik korkuyu hissettirmek için kamera açısı First Person olacak. The Room'un sistemini aynen uyguluyorlar; Hotel Room, Kanalizasyon bölümlerini oynayanlar hatırlar. Bu açıdan başarılı bir yapım olmaması için hiç bir neden yok, ki Del Toro dolayısıyla bence diğerlerinden fazla korkmayan biri olarak en korkunç SH'yi görürüz diyorum. Umarım Exclusive olarak kalır, çok daha kaliteli şekilde görürüz grafikleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

http://www9.zippyshare.com/v/66837238/file.html

Burada oyundaki bütün diyaloglar var baştan sona.

• quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir
    Umarım Exclusive olarak kalır, çok daha kaliteli şekilde görürüz grafikleri.

Grafik açısından kafam rahat Kojima uğraştığı için, zaten o ilk ps4'e kökler oyunu sonra xbox'a yaparlar.Xbox her türlü ikinci planda kalır.Silent hill hayatta ex gelmez.
  • quote:

Önceki oyunlar script üzerinden, koridor mantığında gidiyor. Son zamanlarda ki Rumor olan Open World olayı bildiğimiz şekilde değil, biraz daha keşif ve serbestliği ekleyecekler ki Main Quest dışında kalan senaryoları da görelim. Artı korku unsurları bu şekilde kendini daha çok hissettirecek. Reedus'un oynadığı karakter Rumor'larda yazdığı kadarıyla geçmişinde pek sağlam değilmiş ve bir şeyin peşindeyken Silent Hill Town'a gelecek. P.T'deki First Person açı da dolanılan ev oyunda araştırma amaçlı girilecek mekanlardan biri. Dikkatli oynayanlar görmüştür, evde donalırken radyo'da bir Ghost Story anlatılıyor ve anlatış süresine göre bizimle uğraşan hatun gittikçe öfkeleniyor. Mind Fuck yapmaya bile başlıyor bir süre sonra.

Bu şekilde Ghost Story olan bir sürü keşfedilebilir mekan olacak ve bunlara girdiğimiz zaman saf, psikolojik korkuyu hissettirmek için kamera açısı First Person olacak. The Room'un sistemini aynen uyguluyorlar; Hotel Room, Kanalizasyon bölümlerini oynayanlar hatırlar. Bu açıdan başarılı bir yapım olmaması için hiç bir neden yok, ki Del Toro dolayısıyla bence diğerlerinden fazla korkmayan biri olarak en korkunç SH'yi görürüz diyorum. Umarım Exclusive olarak kalır, çok daha kaliteli şekilde görürüz grafikleri.

konusmak icin erken ama bundan sonra ve bundan onceki hic bir sh nin psonede ki atmosferi yakalayabilecegini sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Önceki oyunlar script üzerinden, koridor mantığında gidiyor. Son zamanlarda ki Rumor olan Open World olayı bildiğimiz şekilde değil, biraz daha keşif ve serbestliği ekleyecekler ki Main Quest dışında kalan senaryoları da görelim. Artı korku unsurları bu şekilde kendini daha çok hissettirecek. Reedus'un oynadığı karakter Rumor'larda yazdığı kadarıyla geçmişinde pek sağlam değilmiş ve bir şeyin peşindeyken Silent Hill Town'a gelecek. P.T'deki First Person açı da dolanılan ev oyunda araştırma amaçlı girilecek mekanlardan biri. Dikkatli oynayanlar görmüştür, evde donalırken radyo'da bir Ghost Story anlatılıyor ve anlatış süresine göre bizimle uğraşan hatun gittikçe öfkeleniyor. Mind Fuck yapmaya bile başlıyor bir süre sonra.

konusmak icin erken ama bundan sonra ve bundan onceki hic bir sh nin psonede ki atmosferi yakalayabilecegini sanmiyorum.

ben öyle düşünmüyorum. Silent Hill 2 de harikaydı. şuanda da Origins oynuyorum, o da çok iyi olmuş...

• Silent hill serilerini bitirdim.bir oyun bu kadar mi zor olur 2 ayda oyun biter mi bulmacalarini cozmek tam bir iskenceydi ama cok zevk ile oynadigim bir oyun oldu.bu sefer ps4 de silent hill oynamak daha zevkli olacak bu arada filmleride guzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

http://www9.zippyshare.com/v/66837238/file.html

Burada oyundaki bütün diyaloglar var baştan sona.

Teşekkür ederim ya oyunun konusunu bu sayede daha ayrıntılı da öğreneceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu us store dan indirdim, free yazıyor demo falan da yazmıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.