Şimdi Ara

Silent Hills (Ps5 Ana Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
15.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• TGS Trailer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun manyak!
  • Atmosferi çok iyi yapıyorlar.
  • Saglam horror kasmislar. Bu nesil horror a doyucaz. Evil within, silent hills, until dawn harika oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyundan beklentim çok yüksek kojima ya fazlasıyla güveniyorum umarım silent hill serisi müthiş bir geri dönüş yapar

• herzaman soylerim, kojima san varsa bize sadece beklemek duser

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyun çıktı mı ? Yoksa ne zaman çıkıyor?
  • Son yayınlanan trailer tek kelime ile mükemmel ama oyun hep böyle kapalı mekanlarda mı geçicek diye merak etmeye başladım ayrıca oyun büyük olasılıkla birinci bakış açısına sahip olacak.
  • oyun nasıl olursa olsun fps olursa sağlam kalayi basarim. the room dan beri sağlam bir silent hill oyunu bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Episodes şeklinde çıkacak deniyor. Yani Kojima öyle demiş, bence tek bir oyun olarak çıkmalı bu oyun.
  • oyun gayet gergin bir atmosferde geçiyor. sevdim bu tarzı
  • Çok sağlam bir ön gösterim olmuş. Sabırsızlıkla bekliyorum oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Oyungezer, P.T.’nin ilk 10 dakikasını oynadı

http://leadergamer.com.tr/oyungezer-p-t-nin-ilk-10-dakikasini-oynadi-63870.html

Gece ışıkları kapatıp tek başına kulaklıkla oynanacak bir oyun ama 9 tane tırsak yanyana yinede korkuyorlar. Sözde hepsi oyun editörü ama korku oyunu nasıl oynanır onu bile bilmiyorlar. Eğer bize göstermek için oynuyorlarsa lazım değil oynamasınlar bu şekilde.

• (TGS2014) P.T. Special Stage -Visible-

• facebook.com/silenthillturkiye
  • Silent Hills P.T - ÖLÜYOZ - Bölüm 1

• Yalnız burdan kojimaya bir çift sözüm var herkesin huzurunda.

quote:

Kojima san . Hatatyiro kuniko makaina torrina piramido heddaruiyaauhhaaa !

Türkçe Meal : Piramit Kafa bu oyunda olmazsa bizde yokuz ulen o kadar

Silent Hills (Ps5 Ana Konu)

• Türkiye'deki Silent Hill fanları için hazırlanan bir sayfa... ve ilk üyelere özel hediyeler! facebook.com/silenthillturkiye
  • P.T. Oynuyoruz - Canlı Yayın Tekrarı

• Kojima oyunu harika yapmış fakat bazı şeyler oyundan atılmış sanki umarım sadece fps oynanış karakteri hiçbir şekilde gormeyecegimiz ve surekli bir şeylerden kaçma hissi evet kötü değil ama silent hill deyince akla sadece korku gelmiyor.
    Ben silent hill i senaryosu, third person oynanış biçimi, bulmacalari ve muzikleriyle bif bütün olarak seviyorum ve bir cok silent hill fanida böyledir eminim.
    En son cikan tanıtım videosunda da herşey guzel fakat silent Hill öğelerinin eksiklikleri var.Sanki oyun cikinca hep fps hicbi şekilde karakteti gormeden sadece bulmacalari cozup kacicakmisiz (outlast tarzı) hissi verdi bana.
    Umarım bu fps tarzı oynanis tipki silent Hill 4 the room daki gibi yer yer olur.Sadece böyle olursa muzikleriylede etkileyemezse sadece korlu ogeli bi silent hill cikicak demekki.
    P.t. demo harikaydı ama bi silent hill in tüm platformlardaki serisini oynamis biri olarak sadece korku ogeli cikmaz umarım.Cunku silent hill hem korlutur hem duygusal anlar yaşatır ve bunuda muzikleriyle pekistirerek yapar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.